Seri katil kitabı yazıyorum. Karakter hem çok güzel hem de çok çekici olmalı. Ayrıca dediğim gibi seri katil olacak bu yüzden karaktere uygun biri olsun.
Birinci
İkinci
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Birinci bence
ikisi de değil. b unlar doğal durmuyor zaten
İkiside estetiksiz ve makyajsız halleri ile aralarında fazla fark yok.
bence de. biri diğerinin sarışın versiyonu sadece. ama ikisi de plastik gibi
Diyecek bir şey bulamıyorum. Sadece cahillik.
evet çok cahilce
1. ama bir ton makyaj. Makyajsız görmek laızm. Yine de 2 den iyidir.
Neden ikiden iyidir?
2 nin yüzü çok kemikli. + 1 in bakışları güzel. Teni bana göre daha iyi. Daha feminen görünüyor ve en önemlisi gözleri renkli.
Birincinin yüzü ikinciye göre daha kemikli. İkinci kızın yüzü normalde yuvarlak gibi. Ve ikisinin gözleri de yeşil.
Birincinin yüzü daha kemikli falan değil. Kemikli deyince ne anlıyorsun? İkincinin yüzü yana doğru bir metre Gözleri hafif çekik. Dolayısıyla birincisi ezdi geçti...
İkinci kızın adı Romaneinnc, birinci kızın adı Petek Alemdar. Bir bak istersen.
Bi bakiyim fotoğraflar mı yanıltıyor diye
Olabilir çünkü ikiside burada farklı gözüküyor. Ben sana şöyle sorayım genel olarak hangisi daha rahat kılık değiştirebilir ve erkeklerin dikkatin daha çok çekebilir?
Evet fotoğraflar yanıltıyor. İkinci kız daha güzel. Petek daha sıradan. Eğer bunlardan birisi seri katil olacak ise 2. daha iyi. Yine de katilin karakteristik özelliklerini yaratıcısı olan sen biliyorsun. Daha sıradan halkın içine karışıp ev kızı gibi takılan birisiyse petek daha iyi olabilir. Biraz daha sosyetik donuk soğu birisi ise 2. kız daha iyi olabilir fikrimce...
romainc çekicilik olarak daha iyi. Çeşitli makyajlarla özzünden farklı görünebilir.
Hangisinin burnu daha güzel yan profillerine bakıp söyler misin rica etsem? Bu arada petek daha mı sıradan duruyor?
Evet petek daha bir ev kızı gibi. Bakımlı ev kızı. Standart ülkemizde son bir kaç senedir peteğin yaptığı makyajdan yapıyor. Hiç anlamam ama heralde daha kolay uygulanıyor diye güzelliği arka planda kalan kızlar da bu makyajdan tercih ediyor. Burnun cepheden de profilden de romainc in daha narin daha güzel.
Teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu. Fakat insanlar Romanenin burnuna gereğinden fazla küçük olduğu için pek sıcak bakmıyor. Adriananın burnunu tercih ediyorlar.
Küçük burun iyidir. BU ikisi arasından tercih yaptım. En güzel burunlu kadın hangisi hiç bilmiyorum ki :) Rica ederim. Umarım başarılı güzel bir roman yazabilirsin. Her şey gönlünce olsun...
Çok teşekkür ederim.
seri katil eğer kadın olacaksa birinci bence, daha karanlık bir havası var
Normalde karanlık deyince ikinciyi seçersiniz sanıyordum ahahah
ikincinin ortamı karanlık kadının karanlık bir yanı yok birinci tam bir black swan
İkinci kızın olduğu fotoğrafta birinci kız olsaydı daha karanlık bir hava olurdu yani öyle mi? Peki hangi kızın burnu ve kaş yapısı daha güzel? Rica etsem objektif bir cevap verir misin?
ikinci kız daha güzel ama katil seçiyorsak birinci kızı seçerdim bakışları da çok derin. ikinci kız o bakışa sahip değil daha narin duruyor
İkinci kız daha mı güzel? Makyajsız olarakta mı?
bence evet, daha farklı bir güzelliği var
Bende farklı bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ama insanlar diğerine göre sıradan olduğunu söylüyor yinede çok teşekkür ederim
kasiyer kizlar bunlardan daha guzel aq
İkisi de çekici değil
Seç birini
Nasıl seçebilirim ki ikisi de aşırı itici
Kitapta kılık değiştirme operasyonları olacak. Genellikle erkeklerin dikkatin çekmesi gerekiyor, buna uygun olanı hangisi?
Dünyada başka kadın mı yok bunları getirdin
Siz erkekler çok garipsiniz. Size hayal dünyasında bile olsa bir seçim sunuyorum, bir yerleriniz kalkıyor. Dahasını arıyorsunuz… (erkek halinizle)
Kesinlikle 1.
Neden?
Çok yakıcı
Birinci olan
1)))
İkinci
hiçbiri