Arkadaşı mi? Yoksa çocuğun kendisi mii?

Merhaba şekerler, universitede biriyle tanıştım sosyal medyadan. Aynı okuldaydık. Birbirimize resimler attık. 2018den beri ara ara devam ettirdik. Ama asla duygusal bi sey olmadi aramizda. İşte birgün bana bir sahte hesap yazdı. O konuştuğun çocuk seninle olan geçmişini herkese anlatıyor dedi. Ben de konuştuğum cocugun adini soyleyerek ondan mi bahsediyorsun dedim. Anne ve olen babamin uzerine yemin ederim ki evet dedi. Resimlerimi gostermis arkadasina. sosyal medya hesabimi vermis sakın benim verdiğimi söyleme demiş. Bizim goruntulu konustugumuzu falan bildi. Mesajlastigimizi bildi. Yalan yanlış şeyler demiş hakkımda. Mesela ben hep topuklu cizme giyerdim, benimki demiski arkadaşlarına topuklu giymeyi çok sever. Bunu bile demis. Neyse iste O hesabı verdiği arkadaşı da bana şantaj yaptı. Eğer resim atmazsan ya da beni goruntulu aramazsan herkese seni rezil ederim, arkadaşıma attığın resimlerini dağıtırım dedi. Sonra o şantajcı telefon no istedi ben de boş bulunup verdim ve beni gecenin köründe özelden aradi.
Arkadaşı mi? Yoksa çocuğun kendisi mii?