Eski konuştuğum çocuk ondan ayrılırken böyle demişti kızların aşklarıyla sevgileriyle oynicam bundan sonra sen sebep oldun falan demişti bende kimseye böyle bişey yapma dedim ciddimidir yoksa sinir anındamı dedi nolursa olsun kimse böyle bişey haketmez sonuçta bunu düşünmesi çok kötü
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anca evde p*rno izleyip kendiyle oynuyordur.
Ya 😃😃
Naparsa yapsın cidden ben ah aldimmi diye düşünüyorum bazen sadece
Yav eziklikten ne diyeceğini şaşırmış.
Oysa güzelce ayrılmak varken etmediği küfür kalmadı bide annem bile duydu
Eskisi yüzünden ayrılıyorum falan sandı oysa ben eskisinede dönmedimki hayır asıl o şekilde ikisinide idare etsem aldatma olmazmiydi
Koy döte gitsin.
Kızların parasını yemesin bari,
Fakir zaten
yapar namussuz çocuk , belkide kadın avcısıdır
Naparsa yapsın bende fakirim param yoktu zaten o karaktersiz ayrılırken bana telefonda senin kadar o*rospusunu görmedim dedi küfretti annem duydu üstelik bunu çok ayıp etti oysa sadece ayrılmak istedim kötü bişey yapmadım eskisine döndüm sandı ama ikisiylede olmadı
o lafı söyleyen daha fenasıdır neyin ne oldugnu ögrenmiş demekki
Eskiside oda karaktersizin tekiydi o aralar eskisiyle konuştum aklımda o var diye ama belki arkadaş bile olmuş olabilirler ikisi oyun yapmış olabilir bu numaranı dağıtıcam diye tehdit falan etmişti ayrılırken eskisinden yardım istedim oda seni korkutmak için demiş ben konuştum falan demişti sonra bidaha hiç yazmadı o
Ciddiye almadım
Sence kendimi kötü hissetmem icinmi böyle dedi
Öyle olsa bile seninde ciddiye almaman gerek sadece blöf yapıyor
açıkçası ben ah aldimmi acaba diye kendimi kötü hissettim biraz
Ama ayrılırken bana ağza alınmayacak küfürler etti
Oynamaz blöf yapmis
Çok kırıldığı içinmi dedi yoksa kendimi kötü hissetmem icinmi
Hem kirmissin hemde seni uzmek icin söylemiş üzülme kim ne yaparsa kendine yapar
Ortalardan kayboldu ne halde bilmiyorum artık ama ben kötü bişey yapmadım yürümicekti kestim o sandıki eskisine döndüm onada dönmedim aslında ne halt yerse yesinler ikiside karaktersizin tekiydi
Karaktersizse iyi yapmissin emin ol blof dedigim gibi bazen yürümüyorsa kesmek iyidir iyi yapmissin
Onunda ne halt olduğunu gördüm bı insan ayrılık anında tanınıyormus gerçekten
Biride diğerinden iyi olmazmı ikiside resmen birbirinin kopyası gibiydi
Karakter yönünden tamam diğerinide ben terkettim ama o hata yaptı diye ayrılmıştım bununla hemen konuşarak hata yaptım sadece
Üzülme ya karsina güzel birisi çıkacaktır
Ne karaktersizliklerini gördün peki
boş ver ilki aldattı k*pek diğeride ayrılırken belli etti kendini numaranı dağıtırım falan diye tehdit etti bu aldattı dediğim çocuk yardım etti falan o konuştum bidaha rahatsız etmicek falan dedide ondan sonra bıraktı
Bundan sonra uzun süre sevgilin olmaz biraz dınlen uzak dur
Olmadı ya 3 yıldır bu en sonuncusu değilde aldatan çok üzdü beni en sonuncusu umrumda değil ama tekrar onunlada olmadı dönmedim istedi bi süre bırakmadı ama olması işte şimdi ikisiylede iletişimde degilim
E yeni insanlar cikar 😊 niye üzülüyorsun 2 si hayirsiz çıktı diye onlarda hayirsiz olmaz ki
Yok hepsi aynı karşıma çıkmıyor benim düzgün hepsinin niyeti kötüymüş benim safligimdan yararlanacakmis gibi geliyor
O zaman Allaha bol bol dua et ilişkilerden uzak dur çünkü hepsi husran cikacak
Tipim fena değil ama saf birisiyim bu aldatanda gözümü açmaya çalıştı heralde düzgün kişilerle konuş benden sonra falan diyodu
Her kiz saf sevince inan uzak durmanda hayr var erkeklerden yasini bilmiyorum ama
24.
Masallah.
boş muhabbet
Bencede
he canım
Anca önuyle oynad
Herkesin kullanıyo