Eve gelince bir hüzün, bir umutsuzluk çöküyor. Ve ağlıyorum. Her şey birden belifsizlesiyof hayata dair.
Örneğin eximi özlemeye basliyorum. Aslında ona o kadar da bağlı değildim. Engelliyor sonra gene karşıma hiçbişey olmamış gibi çıkıyor. Her halükarda kafamda kötü senaryolar kurmama sebep oluyor. 😭😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umutsuzluk hissi, yalnız kalmanın sonucudur. Bir arkadaş edinin. Buradan sosyal arkadaş bile size çok şey katar. Hayatınıza birini alın. Belki ehline denk gelir sever sevilirsiniz...
Yani burdan çok insanla tanıştım ama olmadı. Gerçek hayatta da tanışıp anlasamayip karşılaşmak istemiyorum
Gizli olmasanız denerdim.
Yasin çok büyük hayir
Nikah masasına oturmayacağız. Ama sorun yok. 👋
Olsun bn aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum
Saygı duyarım.
Eşin nerede ki Neden çöküyorsun annen baban yok mu yanında
Ex ex
Annem Babam bana strese sebep oluyor biraz. Çok üsküdar dışarda yaşıtlarımın gözlemliyorum falan da hayatı biraz daha akışına bırakmaya başladım.
Irtibat açık istersen dertleşiriz
Hayır 😞
Evde büyük olmasın?
Valla yıllardır işlerimiz limoni. Yani alım gücümüz güzel ama beklentimizin çok çok altında. Büyü olablr. Ama ailem bunu düşünmek istemiyyor.
Dua. Dine bağlılık ile varsa bişey çıkmasına yönelik bi anlayışları var
Gene de evi bir kontrol et. Sadece evde bir şeyler olması biraz şüphe uyandırıcı geldi. Belki de sadece senin odanda var
Yok bee
Kimse girmiyor
Daha önce seneler önce bir büyü yapılmış olabilir
Sen bilirsin 😊
Seneler öncesi veya yakın bilmem sdece kontrol et
Ya yok işte. Yani kıyafetlere falan diziyorum. Süpürüyorum bir sey cikmadi şu zamana kadar
O zaman nazar olabilir mi? Zaten görünen bir yere koymaz lar
Yani olabilir
Sadece evde olması sorın yoksa nazar var derdim
Hayır be dışarda insanlar daha normal yaşıyor akışına gore. Ben biraz pinpirikliyim.
Dışarıya çıkınca farkına varıyorum sonra tekrar eski versiyona dönüyor düşünme şeklim
O zaman sen de bir sorun olabilir mi
Evet 😭😞🤣
Psikolojik mi 🙃
Belki aşırı takintiliyimdir. İnsanlar hayatı ciddiye almıyor
Hayat ciddiye alınmaya değiyor mu?
Ciddiye almak zorundayım djjdjdjdjid
Niye? 🙂
Valla öyle
Yani çekirdekten yetişmeye ilgili olabilir
Ama hiç bir şeyi ciddiye almak zorunda değilsin. Her şeyin fazlası zarar. Biraz akışına bırakman lazım. Yoksa her şeyi kontrol etme hastalığına yakalanırsın kontrol edemeyince kendine yüklenirsin. Bu da sıkıntı olur gerek var mı