Diğer Yarın 52 yaşına giriyorum çok mu yaşlandım ben? kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Hala genç hissediyorum normal miAdam akıllı yaşlanamadim saçımda beyaz bile yok Yarın 52 yaşına giriyorum çok mu yaşlandım ben? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 60 ile 70 arasi ahirete gitmen yüksek nsmaz niyaz artik hazirlan insAllah 1 0 Yorumla
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Biz de seni genç hissediyorduk zaten, sorun yok o yüzden 😄. 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayatının baharındasın daha. Kendine 25 yaşında sevgili bul 1 0 Yorumla
Aleynaozmn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söylediğin gibiysen yaşını göstermiyorsun ve bu iyi bir şey umarım bende senin yaşında senin gibi olurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yüzün gözükmüyor ki mq evet yaslanmissin bu arada 52 yaş bir ayağın çukurda artık 1 2 Yorumla deliremecem 1 yıl Kess o tam bı çitiır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He he Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bekle beni, 10 sene sonra 52 olunca seni alacam :D :D 0 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl E ben 62 olucam sen daha çok gençsin olmaz Yorumla Jagras 1 yıl Tamam, ben 62 olunca alırım. Olmaz mı? :D Anacığım sende bi dur yerinde :D Yorumla
ksdeliisioglan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bence 52 kesinlikle değilsin şu anda bizi yiyorsun, olamazsın imkansız 0 0 Yorumla
AhmetHasanCan Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Geceyi gündüzü ayrı hesaplıyorsun sanırım, yani 26 yaşındasın ve bizimle dalga geçiyorsun. 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ablan taş taş taş ✨😅👌🏻 1 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Sende öylesin 💋 Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Çok teşekkür ederim 😅🙏🏻 Yorumla
toprak343434 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Doğum günün kutlu olsun mutlu huzurlu ol yaşa takınma 1 0 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Yok be kral ne yaşlanması sen hepimizi gömersin 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yaş sadece bir sayıdan ibarettir 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Bende 102 yasima giricem 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 573 cevap paylaştı. Benjamin Button değilsen o yaş doğru olamaz. djdjd 1 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Görmeden inanmam. Nitelikli dolandırıcılık bun😀 1 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. kimliğini göstermeden inanmayız 52 olduğuna 1 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl 52 yaşında, bu görsel öylemi? 0 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Evet Yorumla didakdik 1 yıl Tek kırışık bile tok Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bazen bende kendimi 80 90 sanıyorum 😂 1 0 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl E ne güzel işte yaşını göstermiyorsun 0 1 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ruh olarak mı :D 0 1 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Evladım gençliğini yaşa ben yasiyamadan olecem teyze tavsiyesi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Basit birisin, çocukça hareketler yapıyorsun 0 1 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. İnanmam nasılsın yaşta gibi görünüyorsun 0 0 Yorumla
Ceren6383 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Naptın abla milfçiler hesabına dadanacak😅😅 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olgun kadın candır gerisi heyecandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Genç görünüyorsunuz 0 8 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Yaa teşekkürler teyze olsamda kendime bakiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla yaşınızı göstermiyorsunuz zaten önemli olan insanın hangi yaşta hissettiği Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Şey bu bir sakaydi 52 yasinda degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlıyorum Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Kizmadin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok neden kızayım ki Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Cidden inandin mi kimsenin inanacagibi düşünmedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanı bunun pek bir önemi yok hayırlısı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bi saçını tarasaydın bari teyze 0 3 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Elim ağırıyor yoruluyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ruj da sürme o zaman Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl O temel ihtiyaç yavrum sürmem lazim Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aynen 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Yok daha 8 yıl var 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 940 cevap paylaştı. 72 olmasın o 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mutlu Yıllar Ninem. 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hala çıtırsın😊 1 0 Yorumla
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 589 cevap paylaştı. Ruhani yaşlanma 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Hâlâ çok gençsin 0 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Yaa teşekkürler Yorumla curlyboyyy 1 yıl Rica ederim Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 467 cevap paylaştı. ciddi misin 0 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Evet😌 Yorumla Adanus0101 1 yıl Hayat ve zaman çok hızlı gidiyor bu konuda size katılıyorum geçmiş bakınca çok şey ekisk gibi hissediyoruz Yorumla
tanıkoyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gençsin 0 1 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Eyw Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Diğer konusunda 932 cevap paylaştı. Doğruuu 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 568 cevap paylaştı. Yirmi bes 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Türk>zaza 0 12 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Hangi Zaza seni üzdü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç zaza tanımadımki sjjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dalgasına ditorum kardo takılma boş yapıyom öyle Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Benim olmak istermisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tipini görmem lazım önce Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Olur yaz bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okey Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Hem aşagiliyon hem yaziyon ne ayaksın bro Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye aşağılıyom olum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşaladığımı düşünüyorsan niye yaz dedin Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Dalgasına dedim çok takılma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim olurmusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
60 ile 70 arasi ahirete gitmen yüksek nsmaz niyaz artik hazirlan insAllah
Biz de seni genç hissediyorduk zaten, sorun yok o yüzden 😄.
Hayatının baharındasın daha. Kendine 25 yaşında sevgili bul
Söylediğin gibiysen yaşını göstermiyorsun ve bu iyi bir şey umarım bende senin yaşında senin gibi olurum
Yüzün gözükmüyor ki mq evet yaslanmissin bu arada 52 yaş bir ayağın çukurda artık
Kess o tam bı çitiır
He he
Bekle beni, 10 sene sonra 52 olunca seni alacam :D :D
E ben 62 olucam sen daha çok gençsin olmaz
Tamam, ben 62 olunca alırım. Olmaz mı? :D Anacığım sende bi dur yerinde :D
Bence 52 kesinlikle değilsin şu anda bizi yiyorsun, olamazsın imkansız
Geceyi gündüzü ayrı hesaplıyorsun sanırım, yani 26 yaşındasın ve bizimle dalga geçiyorsun.
Ablan taş taş taş ✨😅👌🏻
Sende öylesin 💋
Çok teşekkür ederim 😅🙏🏻
Doğum günün kutlu olsun mutlu huzurlu ol yaşa takınma
Yok be kral ne yaşlanması sen hepimizi gömersin
Ben de 60 a giriyorum 😂
Yüzün daha oturmamış..
yaş sadece bir sayıdan ibarettir
Bende 102 yasima giricem
52 değil de 55 olmasın
Benjamin Button değilsen o yaş doğru olamaz. djdjd
Aynen ben de yarın 65 e giriyorum
Görmeden inanmam. Nitelikli dolandırıcılık bun😀
kimliğini göstermeden inanmayız 52 olduğuna
52 yaşında, bu görsel öylemi?
Evet
Tek kırışık bile tok
Bazen bende kendimi 80 90 sanıyorum 😂
E ne güzel işte yaşını göstermiyorsun
Teşekkürler 😌
Ruh olarak mı :D
Evladım gençliğini yaşa ben yasiyamadan olecem teyze tavsiyesi
Basit birisin, çocukça hareketler yapıyorsun
Teşekkürler 😌
Biraz abartmış olabilirmisin 20 yaşındaki kiz
İnanmam nasılsın yaşta gibi görünüyorsun
Yok yok maşallahın var
Naptın abla milfçiler hesabına dadanacak😅😅
Olgun kadın candır gerisi heyecandır
NeeeeeeeerEeeEee 😜😜😜😜😜😜😜😜😜
Geceler çıksa 26 sın be ya...
21 ? 52 mi? ahah angisi doğru
seksi bir yaşlı oldun
Ruhen mi 52 oluyorsun
Kazağın 52 göstermiyor.
Fotoğraf 18 yorum 52 güzelmiş 😃
Genç görünüyorsunuz
Yaa teşekkürler teyze olsamda kendime bakiyorum
Valla yaşınızı göstermiyorsunuz zaten önemli olan insanın hangi yaşta hissettiği
Şey bu bir sakaydi 52 yasinda degilim
Anlıyorum
Kizmadin mi
Yok neden kızayım ki
Cidden inandin mi kimsenin inanacagibi düşünmedim
Yanı bunun pek bir önemi yok hayırlısı
Bi saçını tarasaydın bari teyze
Elim ağırıyor yoruluyorum
Ruj da sürme o zaman
O temel ihtiyaç yavrum sürmem lazim
Aynen
Yok daha 8 yıl var
72 olmasın o
Mutlu Yıllar Ninem.
Ne 52 si 😳
Hala çıtırsın😊
Ruhani yaşlanma
Ruhani olarakmi giriyorsun
Hâlâ çok gençsin
Yaa teşekkürler
Rica ederim
ciddi misin
Evet😌
Hayat ve zaman çok hızlı gidiyor bu konuda size katılıyorum geçmiş bakınca çok şey ekisk gibi hissediyoruz
Gençsin
Eyw
Doğruuu
Hadi canım
Beyin yandı
Yirmi bes
Türk>zaza
Hangi Zaza seni üzdü
Hiç zaza tanımadımki sjjd
Dalgasına ditorum kardo takılma boş yapıyom öyle
Benim olmak istermisin
Tipini görmem lazım önce