Aşk bağlama büyüsü yaptıranlar?

7 aylık evliyim. Eşim başka bir kadına aşık. O kadın ne isterse yapıyor o kadın yüzünden benim evime bile gelmiyor benden sürekli uzak duruyor. Az önce eşimi aradım ve o kadın onun yanında diye bana sakın beni geceleri arama dedi. 7 aylık evliliğimde kocam tek bir gece bile benimle aynı evde uyumadı. Uyuyacağı gece o kadın onu aradı ve adam yatağımdan kalkıp evden gitti. Evliliğimiz ne zaman normal gitmeye başlasa aniden bozuluyor. Aramıza o kadın giriyor. Onun yüzünden sanki karısı değilim de metresiymişim gibi muamele görüyorum. Cidden kafayı yemek üzereyim. Kocamdan ayrılmak ve boşanmak istemiyorum ama kocam bana dönüp sana günde 10 dakika tek ayırırım yanında sıkılıyorum diyor. Eğer kocama o kadından uzak kalması ve bana bağlanması için büyü yaptırsam veya muska yazdırıp dua yaptırsam işe yarar mı sizce? Genç kızım ben yeni evlendim ve bu sorunlarla artık baş edemiyorum. Tek yol dua yaptırmak gibi gözüküyor. İşe yarayan bir hoca bile buldum ama sürekli aklımda günahı var. Nasıl dayanacağım?

Yaptıran ve işe yarayan kişiler yorum yazabilir mi?

Aşk bağlama büyüsü yaptıranlar?