Malumm bugün öğretmenler günü ve ben de bir öğretmenim. Aklıma küçüklük anım geldi.😅 Sınıfımızda bir kız arkadaşımız erkek öğretmenimize iç çamaşır almıştı. Hoca da hediyeleri sınıfta açtığı için herkes buna şahit olmuştu. 10 tane üst üste koyulmuş kilotlar hala dün gibi hafızamda. Bir veli neden böyle bir hediye alır ki ya...
Ben henüz ilginc bir hediye alamadım🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
garip hediye almadım
Kondom ve vibratör çok gülmüştüm ama yanlışlık olmuş sanırım
Kim aldı ki? O nasıl yanlışlık ya
İş yerimden lezbiyen bir kadın almıştı sonrasında defalarca özür diledi benden bende çok uzatmadım normalde bu tür şeyler büyük bir hakarettir
😯gerçekten duydugum en garip hediye oldu
Daha bir çok garip hediye var mesela daha öncesinde Ped, Sütyen, mesir macunu, külot, peruk, gerçek civciv gibi şeyler hediye edildiği bile oldu hiç unutmuyorum hatırladıkça gülmeden edemiyorum
Bu nasıl çevre ahagsgd
Tuhaf insanlar ya bunu yapanlarda işyerinde çalışanlar😆
Öğrencim beni zayıfım diye stajda çöp adam olarak çizmişti flslzpcp 6. Sınıf çocuğu bişey diyemedim
Vursaydın ensesinee😅😅 sen yine iyi ya beni dinazor olarak çizen vardı. Duvarima astım😅
😂😂hala saklıyor musun cidden
Hala duvarımda ahahahs sınıfa gelen arkadaslarim cıkar at şunu diyor da kiyamıyorum her geldiğinde gözleri parliyor eserine bakı0
Kaçıncı sınıf yazıkk
Özel bir hediye ama hiç beklemediğim birisiydi 😁
Öğretmenler günün kutlu olsun 🙃
Teşekkürlerr🌸
Rica ederim
Cok korkutucu
Niye ki
Kızın ikna olması ogretmenin açmasi velinin almasi utanç verici ben alsaydim bir sprey alirdim kendini korumasi icin
hic hediye almadim