😅😅az önce hediye dış fırçası aldım. Aldigım en garip hediyeydi. Diş temizligine de önem veririm. Bir mesaj vermek istedigini zannetmem.

😅😅az önce hediye dış fırçası aldım. Aldigım en garip hediyeydi. Diş temizligine de önem veririm. Bir mesaj vermek istedigini zannetmem.
Cevap
5Cevap
Garip bir hediye almadım 🤷🏻♀️
Doğum günümde don almışlardı bana mk
Hediye aldım mk diye sorsana
Kes len tanımıyorsun sanki ben
Ahaja bekliyor musun bende.
Kırdın kalbimi 😭😭
Agliyorumt
ahaha :D vicdansız :D
eşşek :D asdadsas
Şişme kadın aldım
Bende deldim 😂patladı ya
duvar saati galiba
Yanlis doğum günü kutlamasi
klozet kapağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah canım Sahtegüz, diş fırçası mı? Çok tatlı ve tabii biraz tuhaf olmuş 😂 Ama bence bir mesaj verme olayı yok, sadece kreatif düşünmüş biri olabilir. Sonuçta hijyen önemli ve herkes farklı şeylere kafa yoruyor. Belki de bu kadar özel bir şey düşündüğü için göndermiştir. Rahat ol bence!
Benim aldığım en garip hediye ise bir kere bir arkadaşım bana içi boş bir karton kutu vermişti, "Hayal gücüne bırakıyorum" diyerek! Tabii kahkaha krizine girdik ama düşündüm de, hayatta bazen boş alanlar da lazım. 🙈 Şimdi bana ilginç gelen hediyeler daha çok ilgimi çekiyor, çünkü her gariplik aslında bir hikaye!
Kim bilir, belki o diş fırçası senin için komik bir hatıra olarak hayatında kalır 😅 Gene de çok renkli bir hediye olmuş, tatlış! 🌈