bana kalsa askerlik komple kaldirilsin ama 6 ay cok buyuk bir sey degil. aradan cikartip ne planin varsa ona devam et. belki sansina guzel seyler olacak ama askerlik yuzunden sorun cikacak. kurtul yasitlarinla yap. bir iki senelik olgunluk bile insani zorluyor digerlerinin yaptiklarina bakinca.
ve yine siyasi olarak her sey sakin iken yapip kurtul yoksa bir bakmissin savas var derler yok darbe oluyor derler her sey olur. secim zamanina denk getirmeden 1 sene icinde isini hallet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bulmusun 6 ayi neyi erteletiyorsun 2 sene sonra 12 ayi gecirirlerse aglarsin. cunku grnc nufus azaliyor
Bunuda düşünüyorum zaten evet doğru diyosun
Ama askerlik daha düşecek miş diyorlar
bana kalsa askerlik komple kaldirilsin ama 6 ay cok buyuk bir sey degil. aradan cikartip ne planin varsa ona devam et. belki sansina guzel seyler olacak ama askerlik yuzunden sorun cikacak. kurtul yasitlarinla yap. bir iki senelik olgunluk bile insani zorluyor digerlerinin yaptiklarina bakinca.
ve yine siyasi olarak her sey sakin iken yapip kurtul yoksa bir bakmissin savas var derler yok darbe oluyor derler her sey olur. secim zamanina denk getirmeden 1 sene icinde isini hallet.
Ertelemen için bir sebep varsa ertele
Yok bir sebep
Ama çalışmak para kazanmak hayatımı yaşamak istiyorum şuanda
İşin sekteye uğramasın ilerde
Onuda düşünüyorum işte 😐
Git yap kurtul erteledikce zor gelir
9 yıl sonra yapıcam ertelersem
Kesinlikle yapmalısın.
Neden peki
Hayatını ertelememek için bir an önce yapıp bitirmen gereken bir şey ben tavsiye ederim karar senin.
Çoook zor haberin olsun iyi düşün bence ertele
Neden zor
Asker bekliyorum şu an benim için daha zor 😂😅🥺
Git yap
Neden şimdi peki
Bunu sen bileceksin
Destek alıyorum zormu acaba askerlik
Gitmedim bilmiyorum 🤷♂️
😂😂
Gitmelisin
Peki neden
Yas kaç