Eşim neden başka bir kızın giydiği gibi giyinmemi istedi sizce?

Eşimin daha önce beni biriyle aldatmak üzere olduğunu öğrendim. Bir kıza para göndermiş, ondan sonra araştırdım. Kızla yakınlık kurmak istediğini öğrendim. Aynı iş yerinden biriymiş, kızı zaten o almış işe. Kızla konuşmuş, hoşlandığını ve onu kaybetmek istemediğini söylemiş, kız reddetmiş. Bir şekilde bu olayı kapattım bebeğimiz de olduğu için. Erkeklerin birçoğunun yaptığı bir heyecan arayışıdır dedim. Ama geçen günlerde yine böyle bir şey yaşandı. Aynı kız başka bir ülkeye taşınacakmış, o da kızı burada tutmaya yönelik şeyler söylemiş, üniversite falan gibi. Yani kızı burada tutmak için mi emin değilim ama o yüzden olabilir. Paraya ihtiyacın var mı diye soruyormuş. Birkaç gün önce yine buluştuklarını öğrendim. Konumdan anladım. Kızın oturduğu yere gitmiş. Geçen gün denbeni kıyafet konusunda yönlendirdi ama altında bir şey aramadım. Çünkü normal pileli etek ve kazaktı. Dün bir fotoğraf gördüm instagram'da. Ofiste çekilmiş, o kız da var fotoğrafta. Orada kızın giydiği kıyafet beni yönlendirdi kıyafetleri çok benziyor. O fotoğrafın çekildiği gün, buluştukları günle aynı gün muhtemelen. Üstelik kıza sürekli başka ülkeye taşınma konusunda kararlı olup olmadığının soruyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Eşim neden başka bir kızın giydiği gibi giyinmemi istedi sizce?