Diğer Hristiyan oldum başka hristiyan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kötü yorumlar yapmayın, hepimiz insanız, birbirimizin inançlarına saygılı olmalıyız ✨🥹 Hristiyan oldum başka hristiyan var mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. hayır değilim. 0 0 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1. Hristiyan olmadan önce neydin ve neden Hristiyan olmaya karar verdin?2. Hristiyanlığın hangi mezhebini benimsedin?3. İbadet için kiliseye gidiyor musun veya bir cemaate üye misin? 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Saygı duyarım. Seni eleştirip evli olup aldatan kişi de kendini müslüman sanıyor o garip geliyo bana.. 0 0 Yorumla
GizliÜyeAvcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Küçük erkek çocuklarına kastrato yapan bir dinin üyesi olmak beni üzerdi. 1 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Ne farketti neden böyle bir şey yaptın merak ettim.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl burada müslüman çok az zaten kim kötü yorum yapıcak dhdh 0 1 Yorumla Jdjdri5 1 yıl Dogru dedin he burada musluman cok azdir zaten😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Onun hükmü yok Hristiyanlık geçmişte kaldı ve kitaplar değiştirildi. Son kitap Kuranı kerim son peygamber Hz Muhammed (S. A. V.) başka kurtuluş yolu yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İsa Yol ve gerçek yaşam benim dedi. Yorumla
_ladyaderun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bende Hristiyanım mezhebiniz nedir? 2 9 Yorumla Soran 1 yıl Daha yeni oldum, şu an herhangi bir mezhep seçmedim Yorumla _ladyaderun 1 yıl Ben mezhepsiz Hristiyanım mezhep seçmene gerek yok İsa İncil de ayrılmamamız gerektiğini söylüyor tabi sen bilirsin Yorumla _ladyaderun 1 yıl Gittiğin bir kilise var mı? Yorumla Soran 1 yıl Evet var yeni gitmeye başladım 🥹 Yorumla Soran 1 yıl Sen Türk müsün sonradan mı hristiyan oldun Yorumla _ladyaderun 1 yıl Hristiyan kilisesine mi gidiyorsun? adını alabilir miyim? Yorumla _ladyaderun 1 yıl Sonradan olmadım doğuştan Hristiyanım ben Yorumla Jdjdri5 1 yıl Dogustan vaybe ilgimi cekti😀 Yorumla Lattoo544 1 yıl Katolik ve Ortodoks kilisesi harici yönelmeyin Yorumla
Hesalik Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Neden oldun nasıl karar verdin? (Kötüleme amacım yok dinine saygım var) 0 0 Yorumla
Mrforzz Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Koy ataiste koy put pereste Çarşamba günü mübarek olsun. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yok ben hala müslümanım 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Aferim knk iyi BK yedin 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hristiyan olduysan gel bi domuz pastırması yiyelim 0 0 Yorumla
hayalgucu61 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Oyle olunuyor mu hemencek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hemen değil, uzun süreli araştırmalarımın sonucu Yorumla hayalgucu61 1 yıl Palasirmisin mesela nasil vardir bu sonuca Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Saygı duyuyorum 😀 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olma sebebin neydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Vaay ciddenmi trolmü? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ciddiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim ablamda olmayi dusunuyo😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bendemi olsam ya😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
hayır değilim.
1. Hristiyan olmadan önce neydin ve neden Hristiyan olmaya karar verdin?
2. Hristiyanlığın hangi mezhebini benimsedin?
3. İbadet için kiliseye gidiyor musun veya bir cemaate üye misin?
Saygı duyarım. Seni eleştirip evli olup aldatan kişi de kendini müslüman sanıyor o garip geliyo bana..
Küçük erkek çocuklarına kastrato yapan bir dinin üyesi olmak beni üzerdi.
Ne farketti neden böyle bir şey yaptın merak ettim..
burada müslüman çok az zaten kim kötü yorum yapıcak dhdh
Dogru dedin he burada musluman cok azdir zaten😂
Onun hükmü yok Hristiyanlık geçmişte kaldı ve kitaplar değiştirildi. Son kitap Kuranı kerim son peygamber Hz Muhammed (S. A. V.) başka kurtuluş yolu yok
İsa Yol ve gerçek yaşam benim dedi.
Bende Hristiyanım mezhebiniz nedir?
Daha yeni oldum, şu an herhangi bir mezhep seçmedim
Ben mezhepsiz Hristiyanım mezhep seçmene gerek yok İsa İncil de ayrılmamamız gerektiğini söylüyor tabi sen bilirsin
Gittiğin bir kilise var mı?
Evet var yeni gitmeye başladım 🥹
Sen Türk müsün sonradan mı hristiyan oldun
Hristiyan kilisesine mi gidiyorsun? adını alabilir miyim?
Sonradan olmadım doğuştan Hristiyanım ben
Dogustan vaybe ilgimi cekti😀
Katolik ve Ortodoks kilisesi harici yönelmeyin
Neden oldun nasıl karar verdin? (Kötüleme amacım yok dinine saygım var)
Koy ataiste koy put pereste Çarşamba günü mübarek olsun.
Bu cumartesi kiliseye gel
yok ben hala müslümanım
Aferim knk iyi BK yedin
Müslümanim elhamdülillah
Hristiyan olduysan gel bi domuz pastırması yiyelim
Omen tonreem yüce isaaa de artık
Allah hayırlı uğurlu etsin
Bende sonradan Hristiyan olmuş bir Türküm
Birisi de mezhep sormuş 😅
Gelde kutsal su atayım sana 😁😁
Oyle olunuyor mu hemencek
Hemen değil, uzun süreli araştırmalarımın sonucu