Diğer Bakın bakın ben ne yapıyorum. Ya siz ne yapıyorsunuz? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor 📚☕Çok güzel fikir değil mi ama bari duruyor işe yarasındi dedim😀 Bakın bakın ben ne yapıyorum. Ya siz ne yapıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. Kahve yine dengede durmuş diz olmasa bile :D afiyet olsun. ben de uykumu bekliyorum 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Sana gelince söyle sırada ben varım u Barış_LonelyForever 1 yıl söylerim tabi ki de :D
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Kitabın üstüne düşerse görürsün gadası 🙃 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Kahveli kitap olur 😀 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Birazcık 🤣 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ne yaptığını çözemedim. Su dolu karaf var, onun üzerinde kapak olarak kullanılan bardak ve onun da üzerinde kahve fincanı var 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Kitap okuyorum 😊 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Peki iyi okumalar o zaman Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl o kitabi hic gormedim okumadimda ne zaman cikmis yenimi cikmis 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Biliyorum ama çok güzel Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Annem arkadaşlarını iyi seç dediğin de bizim aramızda geçen diyalog 🤭🤭🤭 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl 😀 Yorumla frankejstan013 1 yıl 😊😊😂 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 885 cevap paylaştı. Yine bilim dunyasina ışık tutan şık bi calisma👏😇 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl 😀 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Devirde o kahveyi göreyim bir. Bir sürü temizlik işi çıksın sonra 😂 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Devirmem bekleme boşuna 😀 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl senin daha cok canın sıkılıyor birazdan kalkıp evde temizlersin 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Yok valla😀 Yorumla DertPaketEdition 1 yıl piki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Türk kahvesini benim gibi kocaman bardakta içeni ilk kez görüyorum sjjdj yalnız olmadığıma sevindim afiyet olsunn 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İlk kitabın mı? Çok heyecanlı gördüm.. 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Hayır değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl aaaa o kitap şahane. ben okumustum cok dogru bir tercih. 1 3 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Başka tavsiyelere açığım 🌸 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iskender mirza zor - hissizgary small - bir psikyatrinin gizli defteribeyazıt akman - dünyanın ilk günübunnlar benim favorilerim, tavsiye ederim :) Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Okuyacağım teşekkür ederim 🌸 Yorumla
Ademişte2765 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Keşke orada olsamda devirsem :d 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl 😀😀 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Bu kitap hep önüme çıkıyo 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Oku o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yine ne işler peşindesin sen 😐 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Yine? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahat durmuyon ya hiç Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok güzel bi kitap bu ya, bir daha okuyasım geldi 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Denge önemli tabii 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Kesinlikle Yorumla Tendenönceruh 1 yıl 🙏🙏 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Dökülmesin :( 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Dökülmez merak etme 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kahve yine dengede durmuş diz olmasa bile :D afiyet olsun. ben de uykumu bekliyorum
Sana gelince söyle sırada ben varım
söylerim tabi ki de :D
Kitabın üstüne düşerse görürsün gadası 🙃
Kahveli kitap olur 😀
Birazcık 🤣
Ne yaptığını çözemedim. Su dolu karaf var, onun üzerinde kapak olarak kullanılan bardak ve onun da üzerinde kahve fincanı var
Kitap okuyorum 😊
Peki iyi okumalar o zaman
o kitabi hic gormedim okumadimda ne zaman cikmis yenimi cikmis
Biliyorum ama çok güzel
Annem arkadaşlarını iyi seç dediğin de bizim aramızda geçen diyalog 🤭🤭🤭
😀
😊😊😂
Yine bilim dunyasina ışık tutan şık bi calisma👏😇
😀
Devirde o kahveyi göreyim bir. Bir sürü temizlik işi çıksın sonra 😂
Devirmem bekleme boşuna 😀
senin daha cok canın sıkılıyor birazdan kalkıp evde temizlersin
Yok valla😀
piki
Türk kahvesini benim gibi kocaman bardakta içeni ilk kez görüyorum sjjdj yalnız olmadığıma sevindim afiyet olsunn
Teşekkür ederim 🌸
İlk kitabın mı? Çok heyecanlı gördüm..
Hayır değil
aaaa o kitap şahane. ben okumustum cok dogru bir tercih.
Başka tavsiyelere açığım 🌸
iskender mirza zor - hissiz
gary small - bir psikyatrinin gizli defteri
beyazıt akman - dünyanın ilk günü
bunnlar benim favorilerim, tavsiye ederim :)
Okuyacağım teşekkür ederim 🌸
Keşke orada olsamda devirsem :d
😀😀
Bu kitap hep önüme çıkıyo
Oku o zaman
Yine ne işler peşindesin sen 😐
Yine?
Rahat durmuyon ya hiç
Çok güzel bi kitap bu ya, bir daha okuyasım geldi
Denge önemli tabii
Kesinlikle
🙏🙏