Müzik & Etkinlik Neler yapıyorsunuz anlatın bakalım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Melek Mosso~Arzular arsız 🎶Dinlemenizi tavsiye ediyorumm. Neler yapıyorsunuz anlatın bakalım? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=IVFr-6xuYHUBende bunu tavsiye ederim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dinleyeceğim Yorumla Sonasık24 +1 yıl Dinle. Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yok artık bende melek mosso dinliyordum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şarkısı Yorumla GaraGuru +1 yıl Vursalar ölemem Yorumla Soran +1 yıl Güzelll Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geceler aysız arzular arsız ne yana yıkılayım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ona katıksız aç deli yüreğim... Yorumla Kantarciww +1 yıl Cok guzel bir söz haaa Yorumla Little_dark_age_ +1 yıl Kime yalvarayım, çare sende allahım beni al rahata kavuşayım.. Yorumla Kantarciww +1 yıl Niye bu kadar isyan ettin gerek yok prenses tutun hayata yapma böyle yaa Yorumla Little_dark_age_ +1 yıl Şair öyle yazmış bize de paylaşmak düştü benlik bir şey yok Yorumla Kantarciww +1 yıl Şenlik zaten olmaz sen fena birseysjn 😂 Yorumla
Benbirysniüyee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kogusta ranza da uzanmış burada takılıyorum ki uykum gelsin de uyuyayım diye 1 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Şarki dinliyorum reis 1 1 Yorumla Berkan63 +1 yıl Eski unutulmayan bir şarki grup nara ne olur gitme Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl kızla konuşuyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ona odaklan o zaman Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl sigara... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İçme... Yorumla EstelEreinon +1 yıl neden yahu neden herkes tutturmuş içme içme Yorumla Soran +1 yıl Tamam iç Yorumla EstelEreinon +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende bunu tavsiye ederim.
Dinleyeceğim
Dinle.
Yok artık bende melek mosso dinliyordum
Hangi şarkısı
Vursalar ölemem
Güzelll
Geceler aysız arzular arsız ne yana yıkılayım
Ona katıksız aç deli yüreğim...
Cok guzel bir söz haaa
Kime yalvarayım, çare sende allahım beni al rahata kavuşayım..
Niye bu kadar isyan ettin gerek yok prenses tutun hayata yapma böyle yaa
Şair öyle yazmış bize de paylaşmak düştü benlik bir şey yok
Şenlik zaten olmaz sen fena birseysjn 😂
Kogusta ranza da uzanmış burada takılıyorum ki uykum gelsin de uyuyayım diye
Şarki dinliyorum reis
Eski unutulmayan bir şarki grup nara ne olur gitme
Spor bitti uyku zamanı
Takılıyoruz burda ne olsun
kızla konuşuyorum
Ona odaklan o zaman
sigara...
İçme...