Diğer Gelin sizee soru sorimmi? Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Maksatt laff olsunnn Gelin sizee soru sorimmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. sorabilirsin evet 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Baro meslegin var mı u Barış_LonelyForever 1 yıl işsizim maalesef Ecenazkasarcioglu 1 yıl İnsAllah meslek sahibi olursunn baro
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 746 cevap paylaştı. Sorabilirsin elbette 🌼 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Hmm yaz insanimisinn kiss insanimisinn Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl İlkbahar insanıyım.:) Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oyy odaa guzell:)) Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Bahar uyanış benim için. Bu bakımdan seviyorum ecenaz🎀🌺 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sor bakalım zor olmasin 1 7 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Hic kazik atann oldumu Yorumla Hadiiyani 1 yıl Olmadı arkadaşım Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Olmasin daha iyi arkadasim Yorumla Hadiiyani 1 yıl Sana atan oldumu Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Hatirlamiyorum Yorumla Hadiiyani 1 yıl Haturlarsan söyle cezasını keselim Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Haturlarsam derumm tamam hkjg Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sor bakalım çılgın şey😄 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Hmm ne sorsam hic kalp girdinmii fgjhg ya da girdigini dusundunmu Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Kaç kalbe girdim mi bilmiyorum çılgın kız ama girdiğimi düşündüklerim oldu tabi kendileride dediler🤣🤣 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl dghfg massAllah kalpleri fethetmisin Allah artirsinn hkjg Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Yaaa tabii heraldee çılgın kız😜🤪😝😅😅 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hadi bakalım yolla gelsin küçük hanım 🙋 1 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Gulum en sevdigin evcill hayvann hangisii Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Canım benim evde şu an bir kedim ve köpeğim var zaten ikisinin sevgiside çok farklı oluyor ama illaki birtane secmem gerekiyorsa köpeğimi seçerdim 😊 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oyy massAllah minnoslara gulum sen hayvanseversin bu tarafindaa iyii Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Nee demekk gulummm:)) Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. Sor Abisinin Bitanesi 💖 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Eeee bu sitede begendigin giz varmii tip olir kisilik olir hkjgjh Yorumla Cod2009 1 yıl Sen varsın 😍😅 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Sor, bilirsem öpüşürüz bebeğem 😏 1 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Evlisinn demi emmisi Yorumla Zekai_kirişçi 1 yıl Yok bebeğem, o mutlu aile babası ben değilim 😉 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Tamam emmisi iyi gecelerr Yorumla Zekai_kirişçi 1 yıl İhtiyar muamelesi çekenlere de ayar oluyorum ayar Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yok yerine gore davran sende bunu yapmam emmisi Yorumla Zekai_kirişçi 1 yıl Sıkıldım senden şampiyon 😏 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Geldim 1 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Reis kac yasinda yaslandigini hissetinnn Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl A aa yaşlanmak mı? Yaşlı hissetmem için bir 80 ni görmem lazım benim😃 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Kimisi erkenden yaslandigini hissederya kjghjh ama daha gencsin dogridir reisim Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Yok prenses çok şükür 🙏🏻 daha değil ajha Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Cok sukurr cok sukurr hjkhj Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl :)) Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 1 7 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ksde seni engelleyen varmidirr Yorumla isabella181919 1 yıl 160 kişiyi engelledim zaten çoğuda beni engelledi diye😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oooo massallah sitenin yarisini engellemisin hkjh engeleyene engel mantikli hjkh Yorumla isabella181919 1 yıl Evet ya 😂 hem sen niye öyle dedin beni engelleyemezler mi Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ne bilim bukadari sasirti fazla gibi geldi gkjhk Yorumla isabella181919 1 yıl Çoğu erkek işte sapıklık yapıyorlar sonra engeli yiyorlar Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oyy aslann bacim olelerinee bas engeli Yorumla
Nebialkannnn Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sor bakalım 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Buu ilk hesabinmii ksdee Yorumla Nebialkannnn 1 yıl Galiba evet Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sor tabii 1 15 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Enn son kime sinirlendinn ne yaptilarda kizdirdilar senii kjghj Yorumla encokbensorarım 1 yıl Kardeşim çorapları orta yerde bıraktı diye evde küçük çaplı fırtına kopardım en son Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Demeee gizz hep bu gardeslerden cikiyorr zaten sabir birakmilar valla hkjg Yorumla encokbensorarım 1 yıl Öküz kadar olmasa alırdım ya ayağımın altına :D Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Dua etsin okuz kadar yoksa vayy haline hkjg Yorumla encokbensorarım 1 yıl Senin kardeş de böylesi bir zalım mı? Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ohoo daha beterler biryer temiz birakmazlar aninda kirletirler bitenede sille yerler bnden hkjg Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ooo tam zalımlar taam kaç taneler? Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Uc kucuk birtenesi orta bess garrdasizz mubarek hkjh Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ne çektiriyorlar sana yaa :D Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Eee tabii durmuyorlar bide sacima ak dusucek az galdi hkjg Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ablalığın temel yasası cadılıktır unutma yılmak yok Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl sghfj yilmak yok bunu unutmicam cadilikta olmasin dozunda iyidirr diyek hgkj Yorumla encokbensorarım 1 yıl Cadı olalım yaa dünya titresin Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl sgfd dur giz dunyayida titretmiyek Yorumla
BenAsu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sor bakalım 1 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yasindan memnunmusun yoksa daha buyuk olmak istermiydinn Yorumla BenAsu06 1 yıl Memnunum zaten zaman çok çabuk geçiyo Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Doruu Yorumla BenAsu06 1 yıl Dimii Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Evett zamann hizlii gecio zatenn Yorumla BenAsu06 1 yıl Geri takip yaparmısın Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 376 cevap paylaştı. Sor bakalım😀 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Nickiii yogurtluu cikolata yerkenmi dusundunn gizz hkjg Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Ben düşünmedim arkadasım söyledi bu olsun diye hsjsjs Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sor bakalım 1 8 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Nedennn bu nickk hkjg Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Buz devri izledin mi hiç 😄 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yokk duydum tek o kadar hkjg Yorumla Slalombebeğim 1 yıl orada Bi replik vardı. Kayak yaparken sis slalom bebeğim diye bağırıyordu 😄 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yaraticisin replikten bi nick yapmak akila zor gelirr hkjg iyimiss Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Evet ama sevdiğim Bi seri. Ondan dolayı yapmak istedim. Bahsettiğim kısmı da izleyebilirsin 😄https://m.youtube.com/watch?v=Gz160hkWwfk Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aaa cizgii filmiss bn normal dizi film zanetim hkjg Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Animasyon evet 😄 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 720 cevap paylaştı. Sor bakalım 1 5 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Himm medeni durumun nedirr Yorumla Cebeufuk 1 yıl Evli mutlu cocuklu dermişim, yok evliyim Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl MassAllah bir yastikta gocayin Yorumla Cebeufuk 1 yıl Yok yaa mümkün değil Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aaa mumkun olumsuz dusunmee Yorumla
Berweic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sorrr 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Himm burayiii sevdinmii siteyii yanii Yorumla Berweic 1 yıl 4 senedir burdayım zaten de pek sevdiğim söylenemez Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Abuww bayaa olii massAllah Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olurr 1 7 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Enn sevdiginn yemekk nee soleee Yorumla Cooldusunce 1 yıl Çok var hangisini diyim Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Himm en sevdiginn hangisii ise onu de gizz Yorumla Cooldusunce 1 yıl 😄Sarma pizza börek mercimek köftesi Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oyyy massAllahh dokturdun birdakada gizz hkjg Yorumla Cooldusunce 1 yıl He ya 😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl hjkhg Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sor bakayım 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Medeni durumunn nee Yorumla MinikCenavarx 1 yıl Bekarım canavarım Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur 1 7 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Soru garip olcak hhkjg burdann nickini begendigin birii varmii Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 yıl Evet var Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Kimmiss solee Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 yıl Söylemem. dfd Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Giciklik yapmada deee helee hkjg Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 yıl Şştt sessiz ol. Bu bir sır Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Tamamm sustumm kjghk Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Sorrr 1 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Hmm meslegin varmii Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Tekstilde lazer kesimdeyim Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Allah guc kuvvet versinn Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Saol pek zorluğu yokta iş çalısıyoz 😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Eee tabii hjgj is istir ama kolay zor farketmiyor benim icin Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Yani sonucta belli bi vakit harcıyon bu aralar zaten sakin sıkılıyom Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Sor. 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Fotodaki senmisin Yorumla Rascoln36 1 yıl Benim profilim olduğuna göre evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sor sor 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Burdan gicik oldugun biriii varmii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Yorumla
Nazo2009 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Eveeeeet 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Memleketinii seviyormusunn Yorumla Nazo2009 1 yıl Çoooook Yorumla Nazo2009 1 yıl Türkmenistan gibisi yok Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oyyy sevv sevv Yorumla
Aslıbir Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Soor 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Himm enn sevdiginn tatlii ne Yorumla
asi_ertk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Sor bakalım 1 8 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Burada ne zamandan berii bulunuosun Yorumla asi_ertk 1 yıl 3 ay olmuştur Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl MassAllahh Yorumla asi_ertk 1 yıl Senin kaç oldu Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Bayaa olii 10 aymi ney saymadim Yorumla asi_ertk 1 yıl Asıl sana. masallh Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Dimii hkjg Yorumla asi_ertk 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sor bakalım 1 17 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Kactane sevgilin olduu real sanal farketmioo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sıfır Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aferinn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayrıca sanaldan sevgili mi yapılır Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Bilmemm yapilmazz demii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki yapılmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka soru sor Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Niee uyumadinn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ders çalışıyorum maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama çalıştığımdan da hiçbir şey anlamadım :( Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Okulmuu okuyonn hala Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Vayy zormu dersler kacinci sinifa gectin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zor ya. Üniversite 2. Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Vayy deme bu sitede olursan ders zor gelir tabii hkjg odaklanman gerek kanka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sorabilirsin evet
Baro meslegin var mı
işsizim maalesef
İnsAllah meslek sahibi olursunn baro
Sorabilirsin elbette 🌼
Hmm yaz insanimisinn kiss insanimisinn
İlkbahar insanıyım.:)
Oyy odaa guzell:))
Bahar uyanış benim için. Bu bakımdan seviyorum ecenaz🎀🌺
Sor bakalım zor olmasin
Hic kazik atann oldumu
Olmadı arkadaşım
Olmasin daha iyi arkadasim
Sana atan oldumu
Hatirlamiyorum
Haturlarsan söyle cezasını keselim
Haturlarsam derumm tamam hkjg
Sor bakalım çılgın şey😄
Hmm ne sorsam hic kalp girdinmii fgjhg ya da girdigini dusundunmu
Kaç kalbe girdim mi bilmiyorum çılgın kız ama girdiğimi düşündüklerim oldu tabi kendileride dediler🤣🤣
dghfg massAllah kalpleri fethetmisin Allah artirsinn hkjg
Yaaa tabii heraldee çılgın kız😜🤪😝😅😅
Hadi bakalım yolla gelsin küçük hanım 🙋
Gulum en sevdigin evcill hayvann hangisii
Canım benim evde şu an bir kedim ve köpeğim var zaten ikisinin sevgiside çok farklı oluyor ama illaki birtane secmem gerekiyorsa köpeğimi seçerdim 😊
Oyy massAllah minnoslara gulum sen hayvanseversin bu tarafindaa iyii
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Nee demekk gulummm:))
🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹
Sor Abisinin Bitanesi 💖
Eeee bu sitede begendigin giz varmii tip olir kisilik olir hkjgjh
Sen varsın 😍😅
Sor, bilirsem öpüşürüz bebeğem 😏
Evlisinn demi emmisi
Yok bebeğem, o mutlu aile babası ben değilim 😉
Tamam emmisi iyi gecelerr
İhtiyar muamelesi çekenlere de ayar oluyorum ayar
Yok yerine gore davran sende bunu yapmam emmisi
Sıkıldım senden şampiyon 😏
Geldim
Reis kac yasinda yaslandigini hissetinnn
A aa yaşlanmak mı? Yaşlı hissetmem için bir 80 ni görmem lazım benim😃
Kimisi erkenden yaslandigini hissederya kjghjh ama daha gencsin dogridir reisim
Yok prenses çok şükür 🙏🏻 daha değil ajha
Cok sukurr cok sukurr hjkhj
:))
Olur
Ksde seni engelleyen varmidirr
160 kişiyi engelledim zaten çoğuda beni engelledi diye😂
Oooo massallah sitenin yarisini engellemisin hkjh engeleyene engel mantikli hjkh
Evet ya 😂 hem sen niye öyle dedin beni engelleyemezler mi
Ne bilim bukadari sasirti fazla gibi geldi gkjhk
Çoğu erkek işte sapıklık yapıyorlar sonra engeli yiyorlar
Oyy aslann bacim olelerinee bas engeli
Sor bakalım
Buu ilk hesabinmii ksdee
Galiba evet
Sor tabii
Enn son kime sinirlendinn ne yaptilarda kizdirdilar senii kjghj
Kardeşim çorapları orta yerde bıraktı diye evde küçük çaplı fırtına kopardım en son
Demeee gizz hep bu gardeslerden cikiyorr zaten sabir birakmilar valla hkjg
Öküz kadar olmasa alırdım ya ayağımın altına :D
Dua etsin okuz kadar yoksa vayy haline hkjg
Senin kardeş de böylesi bir zalım mı?
Ohoo daha beterler biryer temiz birakmazlar aninda kirletirler bitenede sille yerler bnden hkjg
Ooo tam zalımlar taam kaç taneler?
Uc kucuk birtenesi orta bess garrdasizz mubarek hkjh
Ne çektiriyorlar sana yaa :D
Eee tabii durmuyorlar bide sacima ak dusucek az galdi hkjg
Ablalığın temel yasası cadılıktır unutma yılmak yok
sghfj yilmak yok bunu unutmicam cadilikta olmasin dozunda iyidirr diyek hgkj
Cadı olalım yaa dünya titresin
sgfd dur giz dunyayida titretmiyek
Sor bakalım
Yasindan memnunmusun yoksa daha buyuk olmak istermiydinn
Memnunum zaten zaman çok çabuk geçiyo
Doruu
Dimii
Evett zamann hizlii gecio zatenn
Geri takip yaparmısın
Sor bakalım😀
Nickiii yogurtluu cikolata yerkenmi dusundunn gizz hkjg
Ben düşünmedim arkadasım söyledi bu olsun diye hsjsjs
Sor bakalım
Nedennn bu nickk hkjg
Buz devri izledin mi hiç 😄
Yokk duydum tek o kadar hkjg
orada Bi replik vardı. Kayak yaparken sis slalom bebeğim diye bağırıyordu 😄
Yaraticisin replikten bi nick yapmak akila zor gelirr hkjg iyimiss
Evet ama sevdiğim Bi seri. Ondan dolayı yapmak istedim. Bahsettiğim kısmı da izleyebilirsin 😄
https://m.youtube.com/watch?v=Gz160hkWwfk
Aaa cizgii filmiss bn normal dizi film zanetim hkjg
Animasyon evet 😄
Sor bakalım
Himm medeni durumun nedirr
Evli mutlu cocuklu dermişim, yok evliyim
MassAllah bir yastikta gocayin
Yok yaa mümkün değil
Aaa mumkun olumsuz dusunmee
Sorrr
Himm burayiii sevdinmii siteyii yanii
4 senedir burdayım zaten de pek sevdiğim söylenemez