Diğer AArkadaşlar sizce alkol alan bir adam tesettürlü bir kadını ister mi adam 40 kadın 28 yaşında sizce nasıl? Nezma Takip Et Xper 1 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kadın adamdan hoşlanıyor ama tabi adam ister mi AArkadaşlar sizce alkol alan bir adam tesettürlü bir kadını ister mi adam 40 kadın 28 yaşında sizce nasıl? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dilekdiyorlar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl yaş farkı çok fazla, yani ikinizin bulunduğu aralık daha doğrusu. sen daha yeni yetişkinliğe geçiş yapmışsın, oysa yetişkinliğin zirvesinde 0 0 Yorumla
Soykanonac_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bubkadwr büyük adam bence gereği yok birde sakin alkolik adamla evlenme evlenen kadar gülümser sonra iyinolmaz hiç sevmiyorum alkolik adamları 0 0 Yorumla
sahinsinan Takip Et Xper 7 Yaş: 44 1 yıl Tesetturlu bir kadini istenekle alkol almanin bir alakasi olacagini dusunmuyorum acikcasi 0 12 Yorumla Nezma 1 yıl Erkek öyle mi düşünür yani ister mi Yorumla sahinsinan 1 yıl İster tabi, burada kadinin ne istedigi onemlidir Yorumla Nezma 1 yıl Hayat yaşantısı farklı olunca bunalmaz mı mesela alkol alan bir kadınla takılmak Yorumla sahinsinan 1 yıl Alkol alan kadinmi erkekmi Yorumla Nezma 1 yıl Erkek Yorumla sahinsinan 1 yıl burada dusunmesi gereken kadin oluyor, tesetturlu kadin alkolik erkegi istermi Yorumla Nezma 1 yıl Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz ama istiyorum Yorumla sahinsinan 1 yıl Peki onun dikkatini cekmek icin biseyler yapiyormusun Yorumla Nezma 1 yıl Hayır Yorumla sahinsinan 1 yıl Neden peki? Yorumla Nezma 1 yıl Bilmiyorum Yorumla sahinsinan 1 yıl Daha detayli konusmak istermisin Yorumla
cesuryürekkk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Sen alkol alan ve senden oldukça büyük birini ister misin? 0 0 Yorumla
Çağdaşkartal06 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sosyal içici mi? Yoksa daimi mi? 0 2 Yorumla Nezma 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Çağdaşkartal06 1 yıl Sosyal içici ise sorun olmaz. Ama daimi ise dünya görüşü de farklı olacağından uum sorumu olur. Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tersi sorulmalı bence 1 1 Yorumla Mirtaza67 1 yıl Erkek kesinlikle ister Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl İster herhalde 0 6 Yorumla Nezma 1 yıl Hiçbir şey yaşamamış birini yani Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Karsı tarafta istiyorsa beraber yasarlar Yorumla Nezma 1 yıl Yani alkol alan birisi ama yani tesettürlü ne biliyim beraber içemez sonuçta Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Bellimi olur ya içerse Yorumla Nezma 1 yıl Kırk yaşında adam karşımdaki temiz henüz bir şey yaşamamış ama seni seviyor istermisim Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Orası sana kalmıs Yorumla
byssssk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 350 cevap paylaştı. Diyelim ki istedi peki kiz istiyor mu onu acaba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yaş farkı çok fazla, yani ikinizin bulunduğu aralık daha doğrusu.
sen daha yeni yetişkinliğe geçiş yapmışsın, oysa yetişkinliğin zirvesinde
Bubkadwr büyük adam bence gereği yok birde sakin alkolik adamla evlenme evlenen kadar gülümser sonra iyinolmaz hiç sevmiyorum alkolik adamları
Tesetturlu bir kadini istenekle alkol almanin bir alakasi olacagini dusunmuyorum acikcasi
Erkek öyle mi düşünür yani ister mi
İster tabi, burada kadinin ne istedigi onemlidir
Hayat yaşantısı farklı olunca bunalmaz mı mesela alkol alan bir kadınla takılmak
Alkol alan kadinmi erkekmi
Erkek
burada dusunmesi gereken kadin oluyor, tesetturlu kadin alkolik erkegi istermi
Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz ama istiyorum
Peki onun dikkatini cekmek icin biseyler yapiyormusun
Hayır
Neden peki?
Bilmiyorum
Daha detayli konusmak istermisin
Sen alkol alan ve senden oldukça büyük birini ister misin?
Sosyal içici mi? Yoksa daimi mi?
Bilmiyorum
Sosyal içici ise sorun olmaz. Ama daimi ise dünya görüşü de farklı olacağından uum sorumu olur.
Tersi sorulmalı bence
Erkek kesinlikle ister
Neden istemesin
Yeterince içtiyse bir erkeği bile ister 😂
İster herhalde
Hiçbir şey yaşamamış birini yani
Karsı tarafta istiyorsa beraber yasarlar
Yani alkol alan birisi ama yani tesettürlü ne biliyim beraber içemez sonuçta
Bellimi olur ya içerse
Kırk yaşında adam karşımdaki temiz henüz bir şey yaşamamış ama seni seviyor istermisim
Orası sana kalmıs
Niye istemesin
Diyelim ki istedi peki kiz istiyor mu onu acaba