Arkadaşlar şimdi şöyle bir problem var beni babamın dayısının torunu istedi tabi biz evet demeyince ısrar etmiyorlar artık ve benim baba tarafi hiç olsun istemiyo çünkü bu çocuğun amcası ile zamanında benim amcamın kızı evlenmislerdi ve ayrıldılar şimdi konuşmuyorlar o kadar yüzsüzlerki kendi kızlarının hatası olduğu halde sanki bunların oğlu bırakmış gibi tavır icindeler ve o insanları kötü biliyor amcamlar şimdi kendi suçları olduğu halde şimdi bende çocuğa bişeyler hissetmedim beğenmedim çocuğu tabi bu yüzden istemedim onlarda bu duruma belli etmeselerde seviniyorlar içten içe şimdi ben bunlara ne yapayım bunlara inat kabul ediyim kudursun bunlar iyice diyorum ne dersiniz durumları iyi bu arada çocukların bizim iyi değil pek ondanda istemiyolar bide çocuk gidip babaanneme halamlara ben onu sonuna kadar beklerim demiş şu an ben istemiyorum diye ısrarcı değiller sizce mantıklımı bu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hoşlandıysan flört et hoşlanmadıysan boş ver gitsin. Başkalarına inat bu hayat yaşanmaz. Bir de oğlan sonradan başına bela olacaksa hiç bulaşma.
Akraba oldukları için bilmiyorum açıkçası oğlan o başka ben onu sonuna kadar beklerim falan demiş benim bu bahsettiğim kuzenimin anası olucak yılanda aman boş ver kızım takıntılı falan olur dedi hiçte öyle bi çocuk değil çok sakin sessiz ama aşırı bana kötülüyolar çocuğu yok içki içmiş rezil olmuş erkek kuzenim anlattı her yere kustu falan diyo bizde inandık gibi yaptık tabi
Babaannemde kurnazligina sen pişman olucan dedi oda istemiyor aslında biliyorum o ben karışmam anası babası var herkesin demiş zamanında kuzenimde ötürü zorla verdik olmadı demiş anneside zorla olucaksa ben istemem demiş çocuğun onlarda saf insanlar bizim gibi
Ama geçen sene ailesiyle görüştük düğüne geldiler çocukta ordaydi bakıyordu bana zaten çocukken bize gelip giderlerdi çocukla oyun oynardik kıyafetlerini giyermisim küçükken onun anlatıyor annem
Ama ben beğenip hoşlanti duymadım hatta halamın kızı bi kahve içelim ablacım konuşursun tanışırsın dedi istemedim
Anlattıkların hep çevrenin yorumları ve anlattıkları. Ama sen hoşlanmana dair en ufak bir şey söylememişsin. Bence boş ver akrabalar akbabadır ister yakın ister uzak olsun. Akrabalara inat bir yola girme.
Çocukla hiç konuşmadım uzun zamandır birbirimizi görmedik zaten ilk görmüş istemiş beni onların evlerine bayram ziyaretine gitmiştik işte en son çocukken görmüştüm bende bi kere beni aramış mesaj atmış konuşmak için ben dönmedim hatta engelledinmi mesaj atiyomu hâlâ falan diye ağzımı aradılar yok aramıyor engellemedim neden engelliyim dedim halamlara
millete inat olsun diye böyle bir şey yapmak sence mantıklı mı?
Ya olmazsa bırakırım bu devrin erkeklerinede güvenilmiyorki
Sevmiyorsan evlenme inat için evlenilmez daha sonra pişman olursun
İstihare yapmanı öneririm
Ama sevdiğim yokki zaten sosyal biri değilim evden çıkmam bu devrin erkeklerine güvenilmez hep aldatıyorlar sevmiyolar kandırıyorlar bu çocuk öyle bi çocuk değilki değer görürsün kıymet görürsün çünkü öyle insanlar onlar istersen sabahtan akşama yat niye yatiyosun demezler dediler zamanında
O zaman konuş evlilik ile ilgili şartlarınızı konuşun uyudursa ve kalbinde ona karşı ısınıyorsa
İstiharede yapmanı öneririm
Hakkında hayırlısı olsun hanım efendi
Lütfen bana bir çare önerin napiyim ben
İstihareye yatmak zor iş ona usenirim
Sence doğru biseymi bu olmazsa bırakırım sonradan olurda biri karşıma cikarsa
Zor değil ya istihare bilmediğiniz kadarını anlatır mısınız
Zor olmadığını anlatacağım yanlış Bilgi edinmiş olabilirsiniz
Yani namaz kılıp yatilıyor 7 gunmu ne diye biliyorum
Bende namaz kılmıyorum alışkanlığım yok
Karşıma başka biri çıkarsa bırakırım düşüncesi çok yanlış kimseyi umutlandıran bu çok kötü Bir şey
İstihareye yatsam nolucakki ben biri senin için hayırlimi değilmi diye bakıldığını biliyorum o çocuk için o kadar zahmete değmez
Hayır istihare abdest al 2 rekât istihare namazı diye niyet ederek kıl
1. Rekatta kafirun
2. Rekatta İhlas oku
Ve istihare duasını oku internetten bulabilirsiniz
İsterseniz buradan yazayım
şu an yap bunu ve niyet ederken düşündüğün kişiyi Belir Allah'a derdini anlat
Kimse için yapamam usenirim ya neyse kalsın ne diyimki
O zaman çocuk için değmez dediğine göre Uzak dur başka ne gibi tavsiye verebileceği bilmiyorum
Daha detaylı ve kısa anlayacağım birşeyde anlatırsanız yardımcı olmak isterim hanım efendi
Her konuda sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmak isterim buradan cekiniyorsaniz özelden veya farklı yerlerden olabilir buyurun sizi dinliyorum
Üşenme hayatını belirliyor bu vereceğin kararlar
İşin ucunda hiçbişey görememek var mesela hıdırellezde tuz yiyip yattım ve kimse su vermedi rüyamda 😃😃 sonra böyle şeyleri yapmaktan vazgeçtim o basit yine ama istihare için 1 günmü namaz kılmamiz gereo
Tuz mu böyle saçma sapan şeylere inanma
İstihare iki rekat Namaz kalacaksın
Evlenecegin kişi veya başka arada kaldığın konular yani kararsız kaldigin konular hakkında istihare yapabilirsin
İSTİHARE ALLAH'A DANIŞMAKTIR
2 REKÂT NAMAZ
Niyet ederken hangi konu ile ilgili olduğunu belirt
1. Rekat kâfirin süresi
2. Rekat ihlas suresi oku
Ve sonrasında istihare duası
Sırf birileri kudursun diye evlenilir mi? Sence öyle bir şey yapmak mantıklı mı?
Neden bize kötülükleri oldu onların şimdi evlensem iyice deliricekler dugunede gelmezler tabi bu yüzden biz onlara para takmıştık düğünlerinde annem bebeklerine kıyafet falan almıştı zamanında
Tamam da onları kudurtmak için bütün hayatını mı feda edeceksin? Bu durumda sence kazanan sen mi olmuş oluyorsun, onlar sadece kudurdu ama sen bütün hayatını harcadın?
Bırakırım diye düşünüyorum ama karakterime ters buda benim
Olmadı bırakırım zaten sevdiğimde yok bundan sonrada olucak gibi değil görücülerde iyi çıkmıyor istemiyorum
Sevdiklerimden hayır görmedim beni sevenden görürüm belki çocuk ben onu sonuna kadar beklerim illede o olucak demiş babaanneme
Elini vicdanına koy sence bu mantıklı mı
Onlar kuduracak ben iyi yere gelin gidicem kendi kızları gidemedi onların mantığı su bizim kızımızı almadilarsa onuda almasınlar oda gitmesin onlara gelin diye düşünüyorlar oysa kendi kızları yapmış ne yaptıysa annem söyledi bu yüzdende bırakmışlar kuzenimi yani kuzenim dediğim ablam oluyor evlendi şimdi başkasıyla ama durumu onlar kadar iyi değil kocasının oda pek istemiyo senin istediğin olur diyo bana