Diğer Bu kir halıdan nasıl çıkar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Herşeyi denedim ama bu kahve lekesi halıdan çıkmıyor acil yöntemmm? Bu kir halıdan nasıl çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Yıkamacı hallediyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 93,1b cevap paylaştı. silerek. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kosla halı şampuanı ve kosla sıvı leke çıkarıcıyı ılık su ile karıştırıp bölgenin biraz daha dışına kadar uygula 5 dakika civarı beklet sonra temiz su ile sil🙏 0 0 Yorumla
Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Arap sabunu ile biraz sil sonra ütü ile geç üstünden 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çıkarmı peki Yorumla Dilankarakoc58 1 yıl Dene bence Yorumla
birisiste00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl karbonat, sirke, limon ve bulaşık deterjanı. bunu dene umarım işine yarar ben genelde bu şekilde çıkarıyorum 1 0 Yorumla
yasin8787 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl Bulursaniz porcoz leke çıkarıcıyi deneyin, çözüm bulursunuz 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Halı yıkamacıya göndererek. 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. gaz yağı sürya da tiner 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Önemi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yıkamacı hallediyor gadası
silerek.
Kosla halı şampuanı ve kosla sıvı leke çıkarıcıyı ılık su ile karıştırıp bölgenin biraz daha dışına kadar uygula 5 dakika civarı beklet sonra temiz su ile sil🙏
Arap sabunu ile biraz sil sonra ütü ile geç üstünden
Çıkarmı peki
Dene bence
karbonat, sirke, limon ve bulaşık deterjanı. bunu dene umarım işine yarar ben genelde bu şekilde çıkarıyorum
Bulursaniz porcoz leke çıkarıcıyi deneyin, çözüm bulursunuz
Halı yıkamacıya göndererek.
insan kafası var lan orada
gaz yağı sür
ya da tiner
Abimin parlatıcısı iyi diyor bütün kadınlar
Karbonat, detarjan ve limon.
Bulaşık parlatıcı 😂
Yıkaman lazım
Çıkarsa senindir
çıkmaz
Önemi yok