Selamm 🥳🥳
İkiden fazla bu tarz benzer hatlardan arama alıyorum, az önce yine oldu normalde cevapsız bırakıyordum ama bu sefer açtım 18 saniye kadar açıp arkadan ses falan dinletti cevap vermedi. İlk defa bu tarz bi numara şekline denk geliyorum sordurdum ama bulamadım, bilen var mı ya da denk gelen?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
dolandırıcı muhtemelen.
Yurt dışı numaraları bunlar yavrum.
Hiç sorgulamana gerek yok. Sadece açmayacaksın o kadar. Senin zararına olabilir.
Mantıklı
O kadar merak etme, adam olan adam gibi arar.
Bak bu aşırı doğru 😂
🌹🫶
Polonya.
Ama itibar etme. Dolandırıcıların taktiği. Farklı ülkelerin alan kodları ile arıyorlar.
Çok tenkyuu, herkes farklı bişey söylüyor ama sallamıyorum artık
Bu tarz numaralar sanal numara oluyor genelde. Uygulama üzerinden açılıyor. Engellemenizi öneririm.
Sürekli farklı numara çağrısı düştüğü için engellenmiyor maalesef
Rusya alan kodu sanirim, dolandirici ya da troldür, engelle geç.
Valla arka planda Türkçe sesler duymasam yurt dışı diyecektim ama insan sesleri geliyordu kalabalık bir ortamdan tuhafıma gitti
Asagida da yazmis biri, herhangi bir sekilde ses vermeden engelle
Annadım çok tenkyu
Yur velkam
Voip aramasi caller id spoofing uygulamalarindan birini kullaniyorlar ya dolandirici ya da troll
Nasıl yani
Aradigi numarayi degistirip internet aramasi uzerinden seni ariyorlar yani zamaninda bende yapardim tanimadigim insanlari 666 diye numaradan arayip yarin canini alacagim esyalarini topla falan derdim troll yani cok takilma
Heımm anladım şimdik, bunu herkes yapabilir mi yoksa azıcık pc dahisi olmak gerekir mi ona göre o işsiz için eleme yapacağım😂
5 sene oncesinde ucretsiz bir servisti Şu an hazir sunucu uzerinden kullanacaksan dakika basina ucreti var bir cok sitede fake zaten ama kendi voip sunucu kurarsan cok uyguna istedigin numaradan arayip sms atabiliyosun bunun icin dahi olmaya gerek yok 5 dakika arastirma yapan cocuk dahi yapabilir
Günümüz çocukları yapabilir ama bence benim yaşıtım bir birey yapamaz😂 genelde benim yaş sınırı böyle şeylerle uğraşmaya eriniyor ya da aklına getirmez getirmesi için azıcık bunu akıl edecek kapasiteye sahip olmalı, ben elemeyi ordan yapayım😂
Yasitin bir birey yani kac yasindasin bilmiyorum ama 25 diyecegim boyle ergence seylerle ugrasacagini sanmiyorum ama insanlar cesit cesit mal olma ihtimalini de goz onunde bulundurursak ben olsam cevremdeki herkesten suphelenirdim
28 veya üstü çevremden biri olsaydı eğer ama sanmıyorum dolandırıcıdır diyip geçeyim
Aćma dolandırıcı olmasada sesini kaydedip kullanabilirler
Çok ütopik
O ne demek kız sosyetik değilim ben
Yani çok uçuk bi düşünce geldi
https://youtu.be/mmnHPkTzG80?si=5WZ6TM-4hyGdfxl8
Seni hiç sevmedim
Nereye ait olduğunu bilmesem de?+48 olan Polonya, +47 olan ise Norveç oluyor.
Alan kodu gibi değil ama
+ işareti olmasa da alan kodu olarak düşün. Fakat, tabii ki bunlar yine de dolandırıcı olabilir. Ben de Almanya'da yaşıyorum ve Alman SIM kartım takılı. Geçen haftadan beri olur olmadık zamanlarda İspanya ve Hollanda'dan aramalar alıyorum. Ben de yanıt vermiyorum.
Türkçe sesler geliyordu arka fondan ve ısrarla cevap vermeyip dinletti, tuhaf geldi biraz
O zaman hiç oralı olma derim.
Ben açmıyorum bu numaraları.
Normalde çaldır kapat oluyordu bunlar ama bu uzunca çaldırınca açtım shdh
Genelde dolandırıcı oluyor bu numaralar.
Onlar çaldır kapat yapıyordu bu sesimi beğendi sanırım uzunca çaldırıp dinletti djdj
Bu numaralar internet üzerinden de satın alınabiliyor. Sana takıntılı biri de olma ihtimali var.
Birden fazla arama alınca sorguladım işte şimdi bende artık. Dolandırıcı olsa uzunca çaldırmaz sanırım
Bu numaralar süreli, eğer farklı farklı numaralardan aranırsan bil ki eskilerinden biridir.
Heımm ondan farklı farklı denk geliyor şimdik anladım
Güney Amerika konumlu
İşsize bak oralara gitmiş beni mi arıyor sjd
Engelle böyle numaraları
Kim bilir hangi ülke
Bilinmez
Bana ait siler misiniz
Yo değil