Diğer Arkadaşlar popo cizgimin yukari dogru bitisi hafif yamuk gibi neden oluyor bu sorun ve nasıl cozulur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar kuyruk sokumunun bitiminde popo çizgimiz varya nasıl anlatsam işte o sanki biraz yamuk gibi bu sorun neden oluyor bilen? Arkadaşlar popo cizgimin yukari dogru bitisi hafif yamuk gibi neden oluyor bu sorun ve nasıl cozulur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Gormek lazim yazdigindan bile belli degil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Abi sen görme 🥰🥰 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Neyin kafası bu. Tuhaf varlık kızlar. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Susar mısın abi Mr_KaoS 1 yıl Yok Soran 1 yıl Sus banane ben taktım işte alla alla Mr_KaoS 1 yıl Bakacaz Soran 1 yıl Tamam abi
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Masörümde anlatmak ıstedgını tam olarak anlamadım 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya şimdi normal popo çizgimiz yok mu belimizin orada o çizgi düz olması gerekirken benimki biraz sola doğru gidiyor sanki bende anlamadim Yorumla Avcı4444 1 yıl 😀😀 onu nasıl gordun nasıl farkettın 🙄 Yorumla Avcı4444 1 yıl Yamuk degıldır bakarken egıldgın ıcın oyle duruyodur Yorumla Soran 1 yıl Of ya sağ tarafımdan bakınca normal soldan bakınca yamuk aglicam Yorumla Avcı4444 1 yıl İşte egıldgın ıcın oyle duruyor goster bakım dıcem olmcak 😀 Yorumla Soran 1 yıl Bence de olmayacak deme sen abi Yorumla Avcı4444 1 yıl Dedıgın sey ımkansız gbı bırsey Yorumla Soran 1 yıl Hayır degill Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. düzeltiriz onu vurarak :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kes Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 24,7b cevap paylaştı. o nasıl oluyor 0 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sorun değil o 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sorun abi ya nası degil Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 1 yıl Çukur ise bel gamzesi Yorumla Soran 1 yıl Gibi gibi Yorumla Soran 1 yıl Ama o popo yakınında mi olurya Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 1 yıl Evet kalcaya yakın oluyor Yorumla
Ecm42 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yamuk derken 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Güncellemede yazdım okuyabilirsin tabi anlarsan 🤣🤣🥰 Yorumla
dalyaprrakk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Bakmam gerekli 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Senbakmaabi🥰 Yorumla dalyaprrakk 1 yıl Abisi başkaları baksın Yorumla Soran 1 yıl Olurabi Yorumla
1Plutonn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Nasıl yani 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Popo çizgimiz varya yukarıya doğru o çizgi biraz sanki sağa kaymış gibi yamuk duruyor bunu sormustum Yorumla 1Plutonn 1 yıl Çok mu yamuk Yorumla 1Plutonn 1 yıl Yamuk olsa ne olacak ki Yorumla Soran 1 yıl Biraz ve hoşuma gitmiyor bu yüzden sormustum Yorumla 1Plutonn 1 yıl Kalçanın büyüklüğünden olabilir mi acaba Yorumla 1Plutonn 1 yıl Büyük mü kalçan Yorumla Soran 1 yıl Biraz Yorumla 1Plutonn 1 yıl Nasıl fark ettin onu Yorumla 1Plutonn 1 yıl Aynadan falan mı baktın Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla 1Plutonn 1 yıl Hala var mı Yorumla Soran 1 yıl Evet var Yorumla 1Plutonn 1 yıl Kalçanın büyüklüğünden olabilir mi Yorumla 1Plutonn 1 yıl Büyük mü çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gormek lazim yazdigindan bile belli degil
Abi sen görme 🥰🥰
Neyin kafası bu. Tuhaf varlık kızlar.
Susar mısın abi
Yok
Sus banane ben taktım işte alla alla
Bakacaz
Tamam abi
Masörümde anlatmak ıstedgını tam olarak anlamadım
Ya şimdi normal popo çizgimiz yok mu belimizin orada o çizgi düz olması gerekirken benimki biraz sola doğru gidiyor sanki bende anlamadim
😀😀 onu nasıl gordun nasıl farkettın 🙄
Yamuk degıldır bakarken egıldgın ıcın oyle duruyodur
Of ya sağ tarafımdan bakınca normal soldan bakınca yamuk aglicam
İşte egıldgın ıcın oyle duruyor goster bakım dıcem olmcak 😀
Bence de olmayacak deme sen abi
Dedıgın sey ımkansız gbı bırsey
Hayır degill
düzeltiriz onu vurarak :D
Kes
o nasıl oluyor
Sorun değil o
Sorun abi ya nası degil
Çukur ise bel gamzesi
Gibi gibi
Ama o popo yakınında mi olurya
Evet kalcaya yakın oluyor
Yamuk derken
Güncellemede yazdım okuyabilirsin tabi anlarsan 🤣🤣🥰
Bakmam gerekli
Senbakmaabi🥰
Abisi başkaları baksın
Olurabi
Nasıl yani
Popo çizgimiz varya yukarıya doğru o çizgi biraz sanki sağa kaymış gibi yamuk duruyor bunu sormustum
Çok mu yamuk
Yamuk olsa ne olacak ki
Biraz ve hoşuma gitmiyor bu yüzden sormustum
Kalçanın büyüklüğünden olabilir mi acaba
Büyük mü kalçan
Biraz
Nasıl fark ettin onu
Aynadan falan mı baktın
Evet
Hala var mı
Evet var
Kalçanın büyüklüğünden olabilir mi