Fakir ve güçsüz biriyim ama çocukluğumdan beri çok farklı biriyim çok değişik rüylalar görüyorum matrixteki bir çok olayı yaşıyorum ama merakta ediyorum Allah neden kendine güçlü kuvvetli kullar bulmuyorda benim gibi aciz biriyle uğraşıyor ve seviyor anlamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
kanka istersen biraz muhabbet edelim muhabbetin iyi bu konuda biraz dertleşicek biri olmuş olur
Allahın benim gibi fakir ve güçsüz biriyle ne işi olur?
Kendini küçümsemek yerine git spora yazıl. Bi de kendine erkeğim mi diyorsun. Kendine saygın yoksa en azından önündekine saygın olsun. Kaç tane kız senin yerinde olmak isterdi farkında mısın. Kız çocukları sırf erkek gibi görünmek için dışardan testesteron alıyor. Bu hormon sende doğal olarak salgılaniyorken ağlamayı bırak da güçlen
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim durumum farklı bende manevi bişeyler var çözemediğim şeyler var , ancak amaç ne neden ben diye düşünüyorum uğraşsam çalışsamda biyere kadar 0dan iyi yerlere gelmek zor
evet bro bunun dışında eşyalarımın kaybolup gelmesi 5 6 yaşıma kadar farklı farklı değişik varlıklar görüyodum ailem psikoloğa yolladı sırf bundan dolayı adam bişeyi yok bunun diye ciddiye bile almadı beni kdkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini küçümsemek yerine git spora yazıl. Bi de kendine erkeğim mi diyorsun. Kendine saygın yoksa en azından önündekine saygın olsun. Kaç tane kız senin yerinde olmak isterdi farkında mısın. Kız çocukları sırf erkek gibi görünmek için dışardan testesteron alıyor. Bu hormon sende doğal olarak salgılaniyorken ağlamayı bırak da güçlen
Benim durumum farklı bende manevi bişeyler var çözemediğim şeyler var , ancak amaç ne neden ben diye düşünüyorum uğraşsam çalışsamda biyere kadar 0dan iyi yerlere gelmek zor
Sen zayıfsın git Baki izle
Değişik rüyalar derken
Melekleri gördüm , gökyüzü ve dünya elime verildi elimle dünyayı döndürüyordum , gökten gelen meleklerle taht verilmesi vs vs çok ilginç şeyler gördüm
Tuhaf
bunun dışında dünyada olacak savaşlar yıkımlar hatta kıyametin kopması 13 14 yaşlarımda hep bunları görüyodum şu an 25 im
Tarihleri de görüyor musun
hayır ama ilginç şekilde rüyalarım çıkıyor mesela şu an olan savaşlar ben şaşırmadım biliyonmu çünkü yıllar önce rüyamda gördüm
Çok tuhaf ya kanka
evet bro bunun dışında eşyalarımın kaybolup gelmesi 5 6 yaşıma kadar farklı farklı değişik varlıklar görüyodum ailem psikoloğa yolladı sırf bundan dolayı adam bişeyi yok bunun diye ciddiye bile almadı beni kdkd
Şizofreni falan yok demi
yok kanka bende kendimden ondan şüphelendim ama alakası yok ya
Anladım kanka inşallah iyi olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!