Diğer Michael jackson olmedi ataturk olmedi onlari gordum bizi izliyorlar beyonce nin televizyonundan? ulas2222 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ne zaman uyanicaksiniz Güncellemeler1 yıl btw ciddiye alinmiyordur umarim Michael jackson olmedi ataturk olmedi onlari gordum bizi izliyorlar beyonce nin televizyonundan? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. uyanırız 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl dogru diyor bende gördüm 0 3 Yorumla ulas2222 1 yıl we know Yorumla kimsekimiste200 1 yıl ece sana kisaca beyinsiz demis hee Yorumla ulas2222 1 yıl kendisi beyinsiz kendi beyonce nin evine gitmediyse ben ne yapabilirim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben şirinleri bile gördüm Atatürk ne ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl He öyle 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İroni yaptım sadece tabiki ciddiye almadım Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. bize de izlet 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. doru. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uyanırız
dogru diyor bende gördüm
we know
ece sana kisaca beyinsiz demis hee
kendisi beyinsiz kendi beyonce nin evine gitmediyse ben ne yapabilirim
Ben şirinleri bile gördüm Atatürk ne ki
He öyle
İroni yaptım sadece tabiki ciddiye almadım
bize de izlet