Azanlar rica ediyorum yazmasın.

Sıkıntıdan çatlamak üzereyim. Belki uyumakla ilgili konuşmak işe yarayabilir.
Azanlar rica ediyorum yazmasın.

Sıkıntıdan çatlamak üzereyim. Belki uyumakla ilgili konuşmak işe yarayabilir.
Komşu duruyor duruyor bir gürültü yapıyor Bir Daha Tövbe gözüme uyku girmiyor.. İnsanlar kendine sövdürmekten Bela okutmaktan bela aramaktan vazgeçmiyor
Zor bir durum
Evet hassas insanlar için daha da zor..
Sürekli oluyorsa uyarın
3 tane bayan aynı evde kalıyorlar geceleri uyumuyorlar.. bayanlarla muhatap olmayı sevmem ama artık beni mecbur bırakacaklar yani
Kavga etmeyin de aman.
Ablacığım geceleri uykusuz bırakıldın mı bilmiyorum da uykusuz kaldığım zaman Ucunda ölüm olsa gözüm hiçbir şey görmüyor.. psikolojim alt üst oluyor.. Sabrediyorum bakalım ne olacak
Bırakıldım.
Öğrenci grup vardı. Hatta cemaat tutmuş evi. 6 ayda bir grup değişiyordu. Yurt gibi kullanıyolardı. Her felen grup da ehlileşene kadar zaman alıyordu.
2. Öğretim olanlar gece süpürge açıyordu üzerimizde.
Çıktım bu saatte bunu yapamazsınız gündüz evde olanlar yapsın dedim.
İşte Çocukları insanlar yetiştirmiyorlar bak.. Sadece doğurup bırakıyorlar bu insanlar yetiştirilmiş olsalar böyle olmaz böyle binler değil milyonlar var maalesef..
kimseyi rahatsız etme kimsenin hakkına girme bina adabı yemek adabı tuvalet adabı buna benzer birçok adabı öğretmiyorlar..
Evet öğretmiyorlar maalesef çok var böyle.
Yine de güzel güzel anlatmak en doğrusu.
Ben kızlara kek, börek falan da götürüp söylüyodum😄
Aynen bizim burdada durum aynı eskiden araba temiigi yaparken son ses müzik acarlardi şimdi Suriyeli aile var of akşama kadar çocukları bağırıyor oyun oynarken
@Kerimkaratekin o kadar çocuğu nasıl zapdetsinler, normal 😄
Sende haklısın bakmiyacaklarsa yapmiyacaklar evde tek bırakıp gidiyorlar
Ağlarsam, aç isem, yarım bıraktığım bir görevim var ise ve heyecanlı bir oyundan daha yeni kalktıysam.
Ricalar 🌼
Cevap
24Cevap
Ben her türlü uyurum ama son 20 gündür uyumamam için çok geçerli sebeplerim var😌
Ben de uyuyordum. Bugün ekstra bir gerildim. Ondan oldu😒
Zaten uyku düzenim bitik olduğu için ekstra bir sebebe gerek duymuyorum uyuyamamak için 🙃
Ne bitirdi uyku düzenini?
Çocukluktan gelen bir travma var zaten geceye karşı depremden kalma, bir de ergenlikten yeni çıkmışken bir psikopatın dadanması falan, çok düşünmekten uyumamaya alıştım geceleri. Gündüz herkes uyanıkken uyumak daha güvenli geliyordu öyle yer etti zihnimde şimdi sabahın köründe bile kalkmam gerekse uykum sıkışmadan uyuyamam yine bir 4ü rahat bulur. Onda da genelde kötü rüyalar yüzünden verimli uyuyamam 🙃
Baya zormuş gerçekten ama gece uykusunun yerini tutmaz ki.
Onun için 1-2 gün 0 uyku yapıp kendimi bayılacak hale getiriyorum ara ara 🙃 o zaman travma falan hak getire top patlasa uyanmam ama diğer türlü gece uykusunda hafif bir kıpraşma bile uyandırır gündüz yine top patlasa uyanmam 😅
Ama yaşamımı zorlaştırmıyor zaten yoksa tedavi için elimden geleni yapardım 😅
Sen halinden memnunsan sorun yok 😄
İşten çıktığımdan beri zaten erken kalkma derdim olmadığı için her şey süper 😂
İşte tek sorun işe gitmeyince maaşının yatmıyor olması😄
Evet o biraz üzücü bir kısım ama yakında onu da halledecek gibi görünüyorum 😂 şimdiye kadar da birikim yapmıştım zaten planlı çıktığım için 😂
Ülke ekonomisi bozabilir her türlü planları dikkat etmek lazım 😄
Evde olmak mentalime o kadar iyi geldi ki kötü gün için neyim varsa harcayabilirim planım gerçekleşene kadar 😂
Buna değer bence de 😄
Kesinlikle değer 😂
Kizlarin uyumama sebebi ile erkeklerin farkli, bir taraf azginliktan uyuyamaiyor diger taraf birseyi kafaya takmaktan. Ama soruyu soran bunun böyle oldugunu biliyor. Akililarla dostluk kurmak güzel
Ne olursa olsun girer.. Şu an mesela uykusuzluktan olmek uzereyim lqkin neden se uyumuyorum. :))
yoğurtun içine meyve ya da azıcık şeker, bal vs koyup yiyebilirsin. Muhtemelen uykun hemen gelecek.
Uyaaaan kalk bu gecenin neyini böleceksin :))))))))))))))))))
Zihnim dolu, aşırı yorgun ve stresli günler geçiriyorsam.
Sebepli sebepsiz uyumadığım çok oluyor… kafamın içi saolsun…
Kafaya taktigim bazı şeyler oluyor o zaman zorlanıyorum 5 dakika sürüyor uyuyorum 😂
Heyecan, açlık, azgınlık..
onun dışında yastığı görmem yeterli hatta görmesem de olur 😂
Azmayanlar olur mu zira şu an müzik dinliyorum oturup kahve içmek isterdim amma uyumam lazım
Benm genelde kahveyi fazla kacirinca olur 😵💫☕️
O gün içinde aşırı sinirlenip kafama taktıysam bişeyi asla uyuyamam
oyuna dalınca erken uyuyacam diyorum yine uyuyamıyorum
Kötü bir durum olursa, çalışırsam, libido yüksek olursa
Gözüme genel olarak uyku girmiyor benim, ekstrem bir olay yaşamam gerekmez
Neyse sataşmıcam sana yorgunum 😄
Kalmaya devam et 😄
Azanlar kendine hakim olsun. Sadece zihinsel yaklaşım istiyorum diyor bayan firuze 😬
La havle 🤣
Sabah erken kalkmak zoundaysam asla uyuyamam.
Değişikmiş.
Stres yapıyor bende
Erken kalkmayı ben de sevmiyorum ya.
Huzurum kaçıyor resmen. Sırf bu yüzden serbest çalışıyorum. Her sabah kalkıp işe gitmek bana ters.
Çok haklı bir sebep
İyi ki böyle bir sebebim olmuş diyorum. Zira hem daha az çalışıyorum hem daha fazla kazanıyorum.
Ne mutlu size
birinin kalbini kırarsam biriyle bir sorun yaşarsam onu düşünürüm halletmeye calısırım bazı seyleri.
Vakitsiz uyursam, yatmaya yakın kahve içersem
O lafı sokamadıysam gözüme uyku girmez 😌
Dertler düşünce gözümün önüne sabahlarız beraber
Sorma aldık be yapalım
Nxisnduxhduxb karikatür çok iyiyy
O benim sjj
+ benn
Hayır ben😄
Güzel Bi sohbet olursa
Harbiden acilen uyumam lazım sabah yolculuk var
Ben her türlü uyumam
Kafama bir şey takıldıysa