Güncellemeler
1 yıl
Lütfen zoruna giden fenistler cevaplamasın. Dürüst olun abi. kaç kadında ince bel geniş kalça dolgun 85 c dik gögüs var? yok olan kadın ego kassın abı kasmasın demiyorum. Olan kassın. ama sizler gibi olmayan da ego kasmasın be abi. sorun o
Güncellemeler
1 yıl
Görün iki kelime ile kendinilerini savunamayanları. Bakın nasıl cevap verdiklerine hakaretlerine :) boşuna demedim bir tayt giyip kalçası sağlam olandan ego bekleyin diye fhdshf
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ozman git yabancı kızlarla konu tabi sana bakarlarsa çünkü Türk erkeklerinin de tipi ve fiziğini goruykruz yabancılara göre sizde gidin italyan erkeklerden ders alin
ben yakışıklı oldugumu ifade etmedim. etmiyorum da iyi oku ego kasmayın ıddıalı gögus yok fızık yok ama...
İşte sende ne var ki öyle kızlar sana baksın
ya ego yok işte abi yakısıklı degılsem ego yok ıste sızler bı tayt gıyınce kalcanızın ıddıalı oldugunu dusunuyorsunuz
Ne oldu mesajlarına cevap mı alamadın?
al işte bahane de bu mesaja cevap alamayınca kudurdu manasına etirirler abi gerçekler acıdır anladın mı saglam fızıgınız yok ama egonuz kaf dagı kadar
Öncelikle şu konuda bir hem fikir olalım, ne Türkiye'deki kadınlar ne de dünyanın herhangi bir bölgesindeki kadınlar fiziğiyle orasıyla burasıyla değerlendirilemez. Bunu yapmak zaten vasatlıktır. Vasat biriyle de ne Türkiye'deki kadınlar ne de diğer ülkelerdeki kadınlar muhatap olmaz. Mesela sen hangi vasıfla kadınları değerlendiriyorsun?
bak işte feminist ya. değerlendirme kişilik ve karaktere göre de yapılır fiziğe göre de yapılır ama bu değerlendirme kişinin duygu ve düşüncelerine yönelin kırıcı üslup ile değil. daha bunu idrak edemeyip feminist olmanız...
Her şeyin aşırısının zararlı olduğunu düşünen biriyim ve hiç bir zaman koyu bir feminist olmadım. Niyetim kimseyi kırmak değil sadece kendimce yanlış bulduğum bir durum hakkında görüşlerimi paylaştım. Değerlendirme dediğin kriterlere göre de yapılır evet şahsi fikrim aslolan genel olarak insaniyet ve ahlaktır. Bunu kısmı indirgemek gerekirse de kriterlerin sıralaması yapılabilir ve fizik bu listede son sırada olur. Belki de olmamalı sonuçta insan elinde olmayan şeylerden dolayı yargılanmamalı. Sorunuzda fiziksel durum özelinde ki fikirlerinizi yazdığınız için onun üzerinden yorumladım. Dediğim gibi bunlar benim şahsi görüşlerim kimse katılmak zorunda değil. Amacım sizi kırmakta değil.
sn arkadaşım herşeyin aşırısının kötü oldugu konusunda hemfikiriz. fakat anlamadığın nokta kırılmadım. Demek istediğim bir şey varsa ego kasılıyor ise bu normaldir ama yok iken de kasıyor ise o zaman hop dur denir
Şu dünya da hiç bir şey ego kasmaya değemez. Bir şey olsa da olmasa da gereksiz. Bunun kadını erkeği yok. Sonuçta kimse mükemmel değildir. Ben egolu insanlardan uzak durmayı tercih ederim.
kardeşim bende onu diyorum bir şey yok ama kızlarımızdakı ego kaf dagı sonra bakıyoruz nerede kadın düşmanı varsa kadına zarar veren öldüren tip varsa ona şans veriyorlar :) sonra diyorlar biz niye bu haldeyiz abi tamam kadına zarar veren tipleri savunmam cezalarını alsınlar kat ve kat fakat her defasında bu tiplere şans verenler neden veriyor onu anlamak lazım ego kasıp ben şuyum buyum diye kendini sert adam gösteren tiplere koşuyorlar
Farklı kafalar yaşıyorlar haklısın.
yorumlara bak iki kelime ile kendilerini savunamayanlarına hakaret vari konuşmalarına bak
sesli arayalım desem 2 kelimeyi yüzme konuşamayacak insanlar hakaret ediyorlar. bunlar mı egoist değil? ben egoluyum demedım bende tıp yoksa kasmam abı kasılması dogru veya yanlış demiyorum o cok farklı
Bildiğimiz şeyler zaten
Azerbaycana gelin xd
vay gardaşlarım ne demek baş tacısın.
eyvallah gardas
Azerbaycan kadınları alımlı tutumlu ve fızıklerı iyidir gerçekten yalakalık yapmam ınce bel genıs kalca dolgun dık gögus brezılya kadınları bıle yanlarında fısss
evett o yüzden azeri kadinlari siz türk erkeklerine bakmiyor abi :) cunki yanlızca fizige bakiyosunuz
ahahhah :) sadece fizik mi? mantıklı bir soru sorayım siz kadınlar dış güzelliğe bakmadan veya dış giyim veya fızıge bakmadan bır erkegın sızınle tanışmasına izin veriyor musunuz? tabiki hayır.
ayrıca azeri değil azerbaycan kadınları denir azeri diye bir tabir yok
o dedigin sizinkilere ait buralara geldinmi hic? hayirr
hım ben cogu turk erkeklerinden azeri diye duydum o zmana sizin insanlarin konusma tarzi bile dogru degil tesekkruelr
Baküye 4 defa gelmiş bir birey olarak söylüyorum. Karşına çıkmış kötü niyetliler yüzünden genelleme yapma. herkes fizigi beğenir beğenmese içe şans vermez önce kendinle çelişme sonra gel
😂😂😂senin bu gun kavga yapasin var heee
lütfen kendine bak sonra burdakilara söz at be kardesim herkes yanlizda dis gornuse bakmiyor yani bizimkiler oyle sizde nasil bilemem birseyde soylemiyorum
hakaret edip insanlara saygısızlık yapıp sonra biz böyle değiliz demen... sen Azerbaycan kadını değilsin asla da olamayacaksın sen sadece Azerbaycan vatandaşı olan basit bir insansın
sende hic insan degilsin gözü baskalarinin belinde kalcasinda olan kardeşim hadi bay
1 kardeşin değilim
2 sen gibi insanlarla muhattap olmam iki kelam edemeden hakaret ve insanlara saldıran acizler.
Yabancı kızlara yaz sende
yazıyorum çok şükür
yakışıklı değilsen böyle şeyler isteme
ben yakışıklı oldugumu ifade etmedim. etmiyorum da iyi oku ego kasmayın ıddıalı gögus yok fızık yok ama...
anladın mı demek ıstedıgımı degılım ama egom da yok
değilim yazmışsın zaten okudum da diyorum yakışıklı değilsen söz hakkın yok
yav kardeş biz ne diyoruz sen ne diyorsun bu kadar zoruna gidecekse neden yorum attın. ben egoist değilim iddiam da yok ama arkadaş bostan ego kasmıyorum sızlerde 75 b memenız ıle neden ego kasıyorsunuz fg7dshf hsf
kime diyorsan ona de genele seslenmek için tip gerekiyor
Allahım sana geliyorum ya kardeşim sende hiçbir şey yok ama egon kaf dagı kadar. yapma etme biraz insan olalım lütfen.
sana tipten önce karakter de lazım
bir hiçsin
hakaret ve saygısız kelimelerini sana iade ediyorum. Doğru söylediklerim sende yok fhasdfhsh ama egon var
yani anlamadığın eğitimi ben diyeyim insanlardan yok olmalarını istiyorsun hiç olmalarını istiyorsun çünkü kendin bir hiçsin
eğitim derken? ailenden alamadığın eğitimden mi bahsediyorsun? sözlerine başa çıkamadığın bir bireye hakaret etmek mi eğitimin oluyor? nereden aldıysan hadi oraya... sesli arasam yüzüme konusamayacak kişiler neler diyor
saygı bekleyecek egon duruyor ama egolarına hakaret ediyorsun karaktersizsin
yine söylüyorum egolu değilim sen gibi insanların karakterlerine hakaret etmiyorum. ailenden böyle egitim almadıgının da farkındayım okul ve arkadas cevresinde bu kişiliğe bürünmüşsündür ama yazık günah annene babana.
bro anlamıyorsun hiç sorun direkt hakaret aynaya bak bir akıl fikir dilen kendinden
Ailene üzüldüm. anne ve babana selamlarımı iletiyorum umarım sen gibi bir varlıkla uzun yaşamazlar da kovarlar.
sen kadın mısın anlamadım ki söylemlerin kadın gibi çünkü
çok şükür erkeğim. sizler gibi karakterini bozuk küfür edip erkek şöyle maco olurlar gibi değilim
hmm çekiştirme cümlelerin güne gitmişim hissi verdi ama haklısın ayrımcılık kötüdür
sn arkadaşım sen git 75 b memenle ego kastıgın erkeklere hakaret et onlar kaldırır seni
Tamam sakin ol
ben sakinim siz ego kasmayın alıntı fotoğraflarla LÜTFEN RİCA EDİYORUM ARTIK YETER
Benim kendi resmim ağlama
@beyazkelebeek
şimdi bu arkadas alıntı foto kullanıyor ama ego kasıyor sizce de haklı degıl mıyı?
kendi resmi oldugunu iddia ediyor. biraz gülelim. :) bana degil buradan birisine yazsın o kısıye de kanıtlayamz :)
Ahh yazık sana :(
alın işte şimdi de kişisel hakarete başladı. başkasının fotoprafının arkasına saklanan ben değilim ama yazık sana diyor :) gerçekten pes @beyazkelebeek
keşke sana msaj atabilseydim de yüzüne yüzüne vursaydım
Benim kendi resmim takip et beni değiştikçe bayram edersin
1. si başkasının fotoprafını kullanarak ben de profil değiştiririm.
2. ben tek değil bir çok kişi sana fake demiştir doğal olarak sen ve senin gibiler şöyle bir işaret yap foto çek denildiğinde
çekmek zorunda değilim uğraşamam kanıtlamak zorunda değilim diye kıvırıp kaçar.
doğal olarak yapma kardes fotopraftaki kadının biti olamayacaksın yapma
Yaa 🙊 teşekkür ederim beğenmene sevindim
Allahım sana geliyorum. övgüyü kendisine yaptığımı sanıyor abi sana değil fotoğraftaki kadın için söylüyorum. Her kadına nasip olmayacak fizik var ki sen gibi arkadaşlar fotoğrafını çalıyor.
Kakskaksk kardeş valla benim o yüzden hoşuma gitti
Allahım geldim ne olur geldim. sabır. sn arkadaşım büyük mü konuşmam lazım fotopraftaki kişinin sen olmadığını? Tamam fotoğraf gerçek ama sen değilsin. yapmayın etmeyin yazık abi yazık fotoğraf çalabilirsin fakat iddialı kadınların fotoğraflarını çalmayın belli etmeyin.
ayrıca büyük konuşur isem sen kanıtlamam diyip kaçarsın boşuna da bğüyük konusmak istemem
tm en yakışıklı sensin
@jackfater001 ee sende ne var da senin idan ne sana niye baksın o kızlar
@Sibelllimmaskoom dostum bende bir iddia var demiyorum ki? ama ego da kasmıyorum ama bizim kızlar abi ffizik yok dolgun gögus yok abı tayt gıyınce kalcasının ıddıalı oldugunu sanıyorlar
tm knk en doğru sensin
tamam egoıst senıi