Diğer Kız gibi olursam, kızlar daha yakın olabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlarla yakın olmak için kız gibi olmak lazım Güncellemeler1 yıl Sanırım öyle Kız gibi olursam, kızlar daha yakın olabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aksine ben uzaklaşırım dişil enerjisi ben yüksek olan erkek hiç çekilmiyor bu nedir ya. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Kızların yanında hep öyle erkekler var ama Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Dayı kendine gel sen gördüğüm en erkeksi erkeksin yapmaa bakkk Yorumla Soran 1 yıl Sen beni nerde gördün 😃 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Gönül gözüyleeeee Yorumla Soran 1 yıl Oyleyimde erkeksi olmak bir işe yaramıyor ya 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ben gay taklidi yaparak efsane yararlandım kanka 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yaptın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz top gibi davrandım top gibi konuştum onlarlayken. Beni aralarına aldılar görmediğim şey kalmadı. Alkollüyken bişeyler bile yaşadık Yorumla Soran 1 yıl Kız gibi mi davrandın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Top gibi işte evet Yorumla Soran 1 yıl Nasıl konuştun :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte gevşek gevşek. Gayler nasıl konuşup davranıyorsa Yorumla Soran 1 yıl Onlar ne tepki verdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi tepkş vermediler alıştıkça beni yanlarına aldılar. Evde toplandılar beni de çağırdılar hep Yorumla Soran 1 yıl Evde ne yapiyordunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyun oynuyorduk. Alkol alıp eğleniyorduk. Bunlar sarhoş olunca libidoları tavan yapıyor elleşiyorlar ondan sonra bayram ediyordum zaten Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Totoslarla baya iyi anlasiyorlar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet bana da öyle geliyor Yorumla EemreE34 1 yıl Ama anlıyorlar ya bir ara mekandayken totoş grubu dans ediyor kızlar da onlarla dans etmeye başladı kafan bayağı güzeldi kızın birine ben de totoşum bende de dans et dedim yok sen değilsin ben anlarım dedi 😁 Yorumla Soran 1 yıl Evet anlarlar iyice yumuşamak lazım onun için 😃 Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 689 cevap paylaştı. Hsyır be 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla
zamanduranadek Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl olduğun gibi ol dönekliğün alemi yok 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Biraz kibarlaşsam iyi olacak sanki Yorumla zamanduranadek 1 yıl olduğun gibi ol lolipopu çocuklar sever Yorumla Soran 1 yıl Kadınlar da seviyor görüyoruz Yorumla
maybeinanotherliffe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Düzgün olman yeterli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Alakası yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aksine ben uzaklaşırım dişil enerjisi ben yüksek olan erkek hiç çekilmiyor bu nedir ya.
Kızların yanında hep öyle erkekler var ama
Dayı kendine gel sen gördüğüm en erkeksi erkeksin yapmaa bakkk
Sen beni nerde gördün 😃
Gönül gözüyleeeee
Oyleyimde erkeksi olmak bir işe yaramıyor ya 😃
ben gay taklidi yaparak efsane yararlandım kanka
Nasıl yaptın
Biraz top gibi davrandım top gibi konuştum onlarlayken. Beni aralarına aldılar görmediğim şey kalmadı. Alkollüyken bişeyler bile yaşadık
Kız gibi mi davrandın
Top gibi işte evet
Nasıl konuştun :)
İşte gevşek gevşek. Gayler nasıl konuşup davranıyorsa
Onlar ne tepki verdi
Bi tepkş vermediler alıştıkça beni yanlarına aldılar. Evde toplandılar beni de çağırdılar hep
Evde ne yapiyordunuz
Oyun oynuyorduk. Alkol alıp eğleniyorduk. Bunlar sarhoş olunca libidoları tavan yapıyor elleşiyorlar ondan sonra bayram ediyordum zaten
Totoslarla baya iyi anlasiyorlar
Evet bana da öyle geliyor
Ama anlıyorlar ya bir ara mekandayken totoş grubu dans ediyor kızlar da onlarla dans etmeye başladı kafan bayağı güzeldi kızın birine ben de totoşum bende de dans et dedim yok sen değilsin ben anlarım dedi 😁
Evet anlarlar iyice yumuşamak lazım onun için 😃
Hsyır be
Neden
olduğun gibi ol dönekliğün alemi yok
Biraz kibarlaşsam iyi olacak sanki
olduğun gibi ol lolipopu çocuklar sever
Kadınlar da seviyor görüyoruz
Düzgün olman yeterli
Alakası yok
Olamazsın
Neden