Dışarda gördüğüm kızlara nasıl yaklaşmalıyım, rahatsız etmemek için uzun uzun bakamıyorum ama hoşlandığımida belli etmek istiyorum, kızlar yardımcı olun size nasıl yaklaşılmasıni istersiniz
Dışarda gördüğüm kimseye pat diye yürümedim hiç. Ha her gün gördüğüm biridir. Selam sabah ile başlar. Zaman içinde az çok bir muhabbet oluşur. Sonra içimden gelirse bir kahve teklif ederim. Olay bu kadar.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende öyle hiç yürümedim ama beğendiğim kızlar oluyor, beğendiğimi onlari rahatsız etmeden belli etmek istiyorum
Kesişmeden kastım köşeyi dönerken biriyle çarpışmak değil😂. Örneğin aynı mahallede yaşamak. Aynı ya da Yakın bir yerde çalışmak. Bir çalışma grubunda aynü ekipte olmak gibi şeyler😇
Bak şimdi bir sürü edebiyat parçalamışlar aklın varsa sokakta türk kızına çıkma felan teklif etme milleti başına toplar kezbanlar, yabancı kızlara takıl olumlu ya da olumsuz kibarca konuşmayı biliyorlar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok zaten çıkma teklifi değil, hani kesişmek gibi düşün, dışarda hoşuma giden bir kıza bakmaya çekiniyorum rahatsız ederim diye
Baktın, göz göze geldin hafif tebessüm. Sonra o sana tekrar bakar tebessüm ederse. Gider tanışırsin. Dönüp bakmazsa da bir daha bakma, rahatsız da etme.
Ben en son markette kazara küçük bir kız çocuğuna bakarken gülümsemiştim. Annesini çağırdı ve beni göstererek bana bakarak güldü dedi. Neyseki bir olay çıkmadı yoksa linç yiyecektim. Dolayısıyla arkadaşa böyle yanlış bilgiler vermeyin. Türkiye'de bir kadına bakarak gülmemen gerek. Yanlış anladın diyemeden çok acayip bir olayın içinde bulabilirsin kendini