Sevgililerim bu zamana kadar hep acik olmustur ama disarida deli gibi etkilendigim kim varsa kesiklikle tesettürlü oluyor. Bazilarina cok yakisiyor gercekten. Aranizda tesettürlü hanimlar ne demek istedigimi anlayacaktir kendilerine olan ilgi sanildigindan daha fazla. Fakat benim ortamimda hic bu tarz kadınlar yok. Nasil tanisabilirim onlarla?
3 ay
Kızlar Ne Diyor
İnstagram sanırım en doğru yer
Sosyal medyadan
Siz tesettürlü müsünüz
Hayır değilim
Pekii kendindenden yaşça kucuk bir erkekle iliskiye bakis acin nedir yani kesinlikle olmaz mi diyorsun yoksa degisebilir mi duruma gore fikirlerin neler
Benim kendimden 4 yaş küçük erkek arkadaşım oldu daha fazla olmadı ama pek ilerlemiyor hayata bakış açımız farklı oluyor ben ciddi bir şey arıyorum onlar lay lay lom oluyor genelde.
Aslinda kucuk olan taraf icin oldukca sansli ve keyif verici bir durum olabilir duzgun yasanirsa bu iliski. Yanlis anlamazsaniz merak ettim kac yasindasiniz ya da profildeki araliktaysa belirtmeyedebilirsiniz
25 yaşındayım, karşıdakinin düşüncesini maalesef bilemiyorum lakin ben benden büyük biriyle beraber olmayı daha çok seviyorum. 40a kadar daha makul geliyor.
Yalniz degilsiniz. 40 a kadar gayet bir kadindan keyif alabilecegime eminim. Cinsellik olarak falan da zaten tecrübeli oluyor iliski olarak da cok sorun kalmıyor. Teşekkürler sana ben daha cok soru sorarim da konu tesettürden buraya kadar geldi :)
İşin aslı ben cinsellik kısmını düşünmüyorum hiç, daha olgun ve nerde ne yapması gerektiğini bilen insanların çekici gelmesinden dolayı seviyorum. 35 yaşında ve dengesiz biriyse yine olmaz. İstediğinizi sorabilirsiniz.
Sohbetiniz keyifli.
Su an bir iliskiniz var mi ya da ayrildiysaniz ne kadar oldu
Su an bi ilişkim yok ayrılalı 3 4 ay kadar oluyor, sizin de sohbetiniz keyifli teşekkür ederimm
O halde devam edelimm. Neden ayrildiniz
Bir yere gitmeyecek bi ilişkiyi uzatmanın anlamı yoktu çok korkaktı ve asla sevildiğini kabullenemiyordu bu sebeple bitti.
Anladım. Az konuştuk ama bence sen çabalamışsın biraz sonrasında da eyvallahın olmamış. Olsun böylesi daha iyi belki yeni bir şeyler olur hayatında. Bu da heyecan verici
Sen kaç yaşındasın?
26 yaşındayım
İlişkilerin genelde kendinden büyük kadınlarla mi oldu?
Genelde yaşıtlarımla daha çok oldu kendimden büyük kadınlarla daha azdir ama keyfi bambaşka