Diğer Siyah kıyafetleri yıkadıktan sonra neden bu şekilde üstünde beyaz tüyler oluyor , nasıl geçecek bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 600 sıkmada 30 derecede attım. Güncellemeler1 yıl Deterjani biraz fazla attim , ve yurtta kaldigim icin camasir makinalari sık kullaniliyor pek temiz degil diye olmus olabilir. Siyah kıyafetleri yıkadıktan sonra neden bu şekilde üstünde beyaz tüyler oluyor , nasıl geçecek bu? Cevapla Tüy Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GİRDAPTADÖNÜYORUZ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tüy toplayıcı rulo alabilirsin. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Tamam nerde satiliyor bimde falan var mı Yorumla GİRDAPTADÖNÜYORUZ 1 yıl Aynen marketlerde var. Fakat çamaşır atarken deterjanı çok koyma Yorumla GİRDAPTADÖNÜYORUZ 1 yıl Oda beyaz beyaz tozlara sebebiyet veriyor. Siyahsa daha belli tâbii ki Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır. Peki kiyafet kurudugunda islak bezle ustune basip cikarabilirmiyim tozlari. Mantikli demi. Markette bulamazsam eger toplayiciyim Yorumla GİRDAPTADÖNÜYORUZ 1 yıl Yani iş görür ama yapışkanlı toplayıcı kadar pratik ve etkili olmaz. Nemli nemli giyersin kıyafetini. Yorumla Soran 1 yıl Nem cabuk kurur, tuyler gitsinde. Anladim ama sizin dediginiz her turlu en mantiklisi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onlar toz. Sirkele iyice ya da kurutma makinen varsa oraya at.
Tüy toplayıcı rulo alabilirsin.
Tamam nerde satiliyor bimde falan var mı
Aynen marketlerde var. Fakat çamaşır atarken deterjanı çok koyma
Oda beyaz beyaz tozlara sebebiyet veriyor. Siyahsa daha belli tâbii ki
Tamamdır. Peki kiyafet kurudugunda islak bezle ustune basip cikarabilirmiyim tozlari. Mantikli demi. Markette bulamazsam eger toplayiciyim
Yani iş görür ama yapışkanlı toplayıcı kadar pratik ve etkili olmaz. Nemli nemli giyersin kıyafetini.
Nem cabuk kurur, tuyler gitsinde. Anladim ama sizin dediginiz her turlu en mantiklisi.
Aynı sorunu yaşıyorum