çok tatlı albenisi olan bir kızım var ama bu yaptıgı igrenclikten dolayı insanlar onu sevmekten vazgecti ve beni kötülüyorlar. son 2 aydır devamlı parmagı burnunun icinde.. yapma kızım ayıp benim yanımda tekken yap sonra gel elini yıkayalim diyorum ttmm anne söz yapmicam diyor misafirliğe gidiyoruz kızıma bagırıyorlar kızını al götür diyorlar dıslıyorlar :( banada babası gibi aynı dıyorlar esim cok burun karıstırıyordu.. bazı koca karılar dövceksin bunu akıllancak diyorlar ama kıyamam döversem aksini yaparlar kendimden biliyorum dövmekle adam olunmaz ne yapıcagim nasl burnunun karıstırmasına engel olabiirlirim?
ve
kızımın bebek bezi yoktu yolculuktaydık molada benim pedlerimden takmak zorunda kaldım alıstı anne bana ped tak deyip aglıyor hayır kızım sana zararlı bana göre diyorum aglayıp kızıp küsüyor benımle konusmuyor yıne mısafırlıkte eltilerime annem bana ped takmıstıdaa.. eee... sizdede varmii yütfen deyip aglıyormus :(( zor durumdayim ne yapacagim?
ve
kızımın bebek bezi yoktu yolculuktaydık molada benim pedlerimden takmak zorunda kaldım alıstı anne bana ped tak deyip aglıyor hayır kızım sana zararlı bana göre diyorum aglayıp kızıp küsüyor benımle konusmuyor yıne mısafırlıkte eltilerime annem bana ped takmıstıdaa.. eee... sizdede varmii yütfen deyip aglıyormus :(( zor durumdayim ne yapacagim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer