Arkadaşlar kızım 3buçuk yaşında gözünde 1aya yakındır böyle şey çıkıyo bazen belırgın oluyo bazen ama geçmiyo ben makyaj sungerını sürdü dıye şübhe etdim ama bayadır geçmiyo dökün durmuyor yüzünü yıkayamıyorum dokunamıyorum napıyım korkmalımıyım?

Arkadaşlar kızım 3buçuk yaşında gözünde 1aya yakındır böyle şey çıkıyo bazen belırgın oluyo bazen ama geçmiyo ben makyaj sungerını sürdü dıye şübhe etdim ama bayadır geçmiyo dökün durmuyor yüzünü yıkayamıyorum dokunamıyorum napıyım korkmalımıyım?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Arpaçık olmus göz dr gidin ya da sağlık ocağo antibiytik özellikli krem verecekler. siz eczaneden almayın 3,5 yaş için dır yazsın bazı dönemler inatcı olur sık sık cıkar batar cıkar. antibiyotikli kremş şurupla desteklersen cabık kaybolur
İt dirseğine benziyor neden doktora gitmedin
Göz kapağında altta kanallar var onlar demekki ara ara tıkanıyor iltihaplanıyor ilacı var geçer hiç olmadı eczaneye uğra
Enteresan bir ismi var
@MaşaKocaAyıı evet halk arası tabiri öyledir diğer ismi şalazyon su galiba
İlk kez duydum😂
@MaşaKocaAyıı olabilir Allah sağlık versin
Yumru şeklinde bir sertlik varsa ameliyatlık, yoksa mikrop kapmıştır damla ve krem verir doktor önce doktora götürmen lazım annesi
Yox temız bakınca bellı olmuyo bazen kızarıyo aşagı bakınca bellı olmuyo kızarık gıbı beyaz tenlı dıye bellı oluyo
Doktora gittiniz mi, antiseptik damlalar bu durumu çözer, çay ağaçlı şampuanda kanalları açmak için iyi gelir, güzel gözlü kuzuma
Gelincik bu çaresi var ama sakın inanmiyorum deme ama gerçek cevabı dediğimde
Nişanlı birinin yüzüğünü sür geçiyor.
X per puanın var mı?
Arpacık derler doktora götürün ilacı vardi bunun
İltihap olmuş sanırım. Göz doktoruna gidin. Küçükken sürekli olurdu benim
Bebek şampuanıyla sabah akşam yıkayın arpacık sanırım
Aynen eczanede bana kadın sampuanla yap geçer masaj dedı arpacık gecıyo mu kı benım koz dokundırmuyo kı ne sacına ne yızune arpaçık kotumu
Gelincik bu
Yok değil korkma çok dokunmanıza gerek yok normal bebek şampuanıyla her gün yüzünü yıkasın geçer birkaö güne
@Benzersiz_zevkler o ne korkmalımyım
Çok nadiren gözde çıkar lakin biraz batıl inanç olsa bile gerçek şu ki nişanlı birinin yüzüğünü sür geçer benden demesi ister inan ister inanma
Ay canım yıkatmıyokı yüzünü belkı ondan dımı geçer mı yanı inşallah ağlatarak yapmayı dusunuyorum
Geçer tabi korkma önemli bir şey değil
Teşekkür ederım ınsallah
Sinek vesaire kaçmış mı
Bılmıyom kı yok bence makyaj sungerı yuzıne dökün durdu bence ondan sonra r ama gecmıyo
Sinek kaçma vakalarında görülebiliyor ciddi bir alerji de kapmış olabilir. İç kısımda kızarıklık var mı?
Yox sadece dış
Dış alerjidir ama bir aysa götür derim
Doktora götür göz enfeksiyon kapıyor
Arpacık diyolar buna geçer bu her çocukta oluyo
Ay delırcem ameliyat falan mı ya geçmezse dokundurmuyo delırcem
Doktora danis
Doktora gittinizmi
Geçmiş olsun göz doktoruna git
arpacık
Yağ bezesi olabilir
Ele hıss edılmıyo
Mikrop var de git