Evli bir adam neden böyle söyler?

İş yerinden beni işe alan kişi bana bazı konularda yardım ediyordu ya da sohbet ediyorduk. Bir kez para göndermişti, bazenleri eve ya da gideceğim yere bırakıyordu, güzel olduğumla ilgili iltifatlar ediyordu, telefonumda fotoğraflarıma bakmak istemişti bir keresinde, beni görünce mutlu olduğunu da söylemişti ve söylediğim şeyleri unutmuyordu hatta sohbet sırasında hatırlatıyordu, hava soğuk olduğunda falan da kalın giyinmemi söylüyordu. Bunlara başka bir anlam yüklemiyordum çünkü evli ve çocuğu var. Bir gün beni eve bıraktığı gün sohbet ederken öptü ve hoşlandığını itiraf etti. Ben olmaz diyince tek taraflı mıydı diye sordu. Ben de hiç böyle bir şey aklımdan geçmedi dedim. Başka bir gün bu yüzden hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Yakında yurt dışına çıkacağım, o da bunu biliyor. Geçen gün "belki sen gittikten sonra ben de arkandan gelirim, olur mu" dedi. "Her şey mümkün bu hayatta" dedi. İçten içe gitmemi de istemiyor, burada beni üniversite sınavına kayıt yaptırmak istiyormuş, sınavın parasını da veririm dedi. Bana araba sürmeyi de öğretecekmiş. Aklına geliyor muyum diye sordu. Bir de geceleri seni düşünüyorum dedi. Neden böyle davranıyordur?

Evli bir adam neden böyle söyler?