Bu tiyatroya, operaya giden kesim niye hep beyaz tenli ve modern? hadi modernliği anladık, hiç mi esmer insan çıkmaz bu salonlarda?

ben de çok giderim tiyatro ve operaya ya da bazen bale filan olursa ve salonlar tıklım tıklım. ama izleyici kitlesi hem modern hem beyaz tenli. bu işte bı iş var, dışardaki insanlarn genelinin ten rengi ya buğday ya esmer, çoğu zaten muhafazakar giyimde dışarda ama böyle organizayonlarda onlardan göremezin,. bu işin sebebi ne sizce? yani şimdi mal mal sana ne insanlarn giyiminden ten renginden diye yorum yazmayn gelip, direkt silerim. ortada bir kitle konusu var ve kitleler arasında belirgin fark var. yani bu bireylerle ilgili bir konu da değil.

Güncellemeler
1 yıl
bir kişi hariç şimdilik yorumlar ultra saçma. biri, ben de beyaz tenliyim ama hiç tiyatro filan sevmem bile dedi. siz ne yaşıyorsunuz ya, bireyler değil kitleler konu dedim. bireyler istisnalara girer, kitleler istatistiğe.
Bu tiyatroya, operaya giden kesim niye hep beyaz tenli ve modern? hadi modernliği anladık, hiç mi esmer insan çıkmaz bu salonlarda?