Trabzonda hoca veya buyucu?

Bir hocaya baktirdim esimle bosanma asamasindayiz baktirdigim kisi annesi senden nefret ediyor buyu yaptirdi yaptirdigi kiside kadin yaptiranda kadin dedi ilk 6/7 ay once yedirme icirme buyusu yapmis sogsun diye sogumadigi icin 3/4 ay oncede yattigi yere biryere muska koymus dedi konustugum kisi bozdurma islemi yaptim fakat baskalariula gorustugumu diyip bana daha cevap vermiyor bozabilecek birini ariyorum Trabzonda sonrada koruma yapacak inanma diyen olacak biliyorum ama kusura bakmayin inaniyorum buyu var ve esimle ben bosanma asamasindayiz en son bi araya geldigimizde asiri sogukluk vardi ben esimi isteyip bunu dile getiremiyorum ayni sekilde oda buda idaremisin disinda oluyor gicik oluyoruz birbirimize ama ayni zamanda cok seviyorum ve ayrilmak istemiyorum beni sevmese amena umrumda olmaz fakat ozgur iradesinin disinda davraniyormus bilen varda yazsin lutfen

Güncellemeler
1 yıl
Ben buyu yaptirmayacagim! Esime yapilani bozmak istiyorum ve bizi koruma altina almak istiyorum bosanacaksakta bu buyunun etkisi yuzunden olsun istemiyorum ozgur iradesinden olsun istiyorum ailesi hemen baskasiyla tanistirmis onu bile biz bosanir bosanmaz evlendirmek icin
Trabzonda hoca veya buyucu?