hoşlandıgım cocuk takipten ve takipçiden cıkardı. bi de aynı sınıftayyız nasıl davranmalıyım fark etmemiş gibi mi? sinirli mi yoksa mutlu mu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sohbetiniz muhabbetiniz yokmuş, git sor bence açık açık
ya şöyle ki bundan 5 ay önce iki kere o yanıma gelmişti konuşmustuk o kadar
Üni okuyorsunuz demi
evet üniversite aynı bölümdeyiz hatta aynı sınıf
Aynı sınıfta olup neden bu kadar az konuştunuz ki , başkalarıyla konuşuyor mu
ya ben kimseyle öyle samimi görmüyorum yani en azından fazla samimi olmadıgı kişilerle bile takipleşiyor beni çıkardı. ne zararım vardı yani
Tek mi takılıyor, kendi arkadaş grubu var mi. İlla samimi olduğu birileri vardır
evet var ama kızlarla pek samimi degil. iki farklı arkadas grubu var. birinde üç kız bi erkek var onlarla bazen takılıyor ama kızlarla cok samimi mi bilmiyorum erkekle takılıyor genelde slk ya sinir etti. bi de takipleştikten ikigün sonra dersten cıkarken kapının ordan bana bakmış arkaasım söyledi mal
Bi bahane bul , konuşmaya çalış, simaw zamanı da geliyor, not vb. odev felan , ya da arkadaşları üzerinden yürü aynı ortama girmeye çalış
knk aynı ortama girmeyi deneme gibi durum olamaz cünkü benim arkadas grubum onunkileri hiç sevmiyor bende sevmiyorum. diğer arkadas grubu dediğim de bölümde sevgili bi çift var onlarla takılıyor onlar da o kadar soğuk ki anlatamam hiç zorla konusamam. birkaç kere denedim de kız buzdolabı gibi
Anladım değişik bi durum ama şu an aşırı dejavu yaşadım, sanki bu muhabbet tanıdık gleiyor bir yerden , özel değilse soyadın 5 harfli ve içinde R harfi var mi
Ordamsn
hayır o kişi degilim knk hahaajdeksd
Eminmisin skjjdsdssd
evet evet degilimm. of keyfim kaçtı ya mal cocuk
Sana ilgisi olsa bu hareketi yapmazdı benceee
ya knk bu cocukla bundan 6 ay falan önce ilk kez muhabbetimiz olmuştu. aynı liseden mezun olmusuz bana birkaç tane erkeği tanıyıp tanıamdıgımı sormuştu, sürekli sorular sorunca arkadasları gülmüştü bende kendimi kötü hissedip telefonuma bakıyormus gibi yapmıştım. 5 sn sonra bi baktım yanıma gelmiş kolundaki yarayı gösteriyor. bundan bir bucuk ay sonra da otobüs beklerken yanıma geldi o dediğim cocuklarla tanıstın mı demişti. yine çok konusmustu bi ara bizim orada yollar cok yokus sizde de öyle mi falan demişti. yani iki kere öyle konusmuslugumuz oldu ama anlam veremedim. belki arkadas olarak istek attım ne var yanii
Umursamaz yokmuş gibi takıl
hiç farkınad değil gibi
hangi şehirdesin
Neden çıkardı acaba
bilmiyorum ya kkeyfim kaçtı