moldovalıyım türkiyedeyim ve tanımadığım yeni konuştuğum kızların canim aşkim demesi çok itici samimeyetsiz geliyor. ben senin canin değilim demek istiyorum
neden böylesiniz?
moldovalıyım türkiyedeyim ve tanımadığım yeni konuştuğum kızların canim aşkim demesi çok itici samimeyetsiz geliyor. ben senin canin değilim demek istiyorum
neden böylesiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir sürü moldavalı arkadaşım var. Onlarda iş arkadaşlarına krasiva debushka, krasavçik falan diyor. Küfür etmiyorlarya sonuçta. Rahatsız oluyorsan söyle içinde tutma bence.
bir suru derken emin misin? ne kadar mesela? benim hayatim orada geçti ve hiç tanimadim.
Laleli de çalısıyorum 10 senedir emin ol senin tanıdığından daha çok insan tanımısımdır. Ya da en az senin kadar. Ben de Türkiye de yaşıyorum yaşım 35 söylediğin kesim tanıdığklarımın %25 eder etmez.
benimden fazla tanıman mi? haha komik bence git arastir yanlis seyler söyleme ve benimde yas 29. yasla ne problem var?
Yaşla problem yokta kanks Türkçen zayıf diye yanlış anladın belki. Burada söylemek istediğim 35 senedirTürkiye de Türklerle yaşıyorum. Ve senin bu Türk kızları neden aşko canım diyor dediğin şey, benim hayatımda tanıdığım kadınların çoğunda yok. Bunu söyledim ama anlamadın.
yok? emin misin? her yer duyuyorum ve butun turkiyeye giden arkadas ailem ayni seyi soyluyor cunki gercek
Öyle öyle emin ol. Ama bu kötü bir şey değil. Sevgi sözcüğü.
bes dakika tanidigin insana canim askim demek samimyetsiz
Samimiyetsiz ama iyi niyet göstergesi. Kültürle alakalı.
problem yapmacik olduklari konusmalarinndan etc
Direk öyle de sende
ne bu samimiyet arkadaşım bi kendine gel dersin mesele biter:)
Canimiz oyle istiyo sana mi sorcaz lan
"lan" sen kimsin? terbiyesiz.
desin desein
Yani