Sizce bu adam neden boyle tepkiler verdi?

Dugun salonunda garsonluk yapmaya gittim ilk defa ve 1 saat önce eve bıraktı salonun sahibi olan çocuk beni ve diğer çalışan kadını neyse , salonun sahibi olan çocuğun kayincosuymus bu yakışıklı uzun boyle biri , bitane de çalışan çocuk var cirkin suriyeliymis. ama ben turkiyede yasiyordum ordan biliyorum turkceyi dedi. tanisiyorduk bu kayinco olan cocuk geldi cocuga bir is verdi yanımdan saldi onu baska tarafa daha sonra aksam saatleri , masalara servis ettik ve herkes piste kalktı oynamaya yani boş boş duruyorduk o an iş yoktu kayinco olan o çocuk bizi bir gördü çalışan çocuk geldi benle sohbet etmeye tekrar diye , öyle sinirlendi ki çocuğu uzaklaştırdı benden , ayırdı bizi , sonra gece ilerleyen saatlerde yine boşta kaldık. çocuk yanıma geldi , bu kayinco bizi gormus izliyormus bende guluyordum calisan cocuga baya o an kahkaha atar gibi. bir sinirlenmisti ki neredeyse o yüz ifadesi sanki çocuğu dövecek gibiydi ikimizi dövecek gibi baktı geldi önümüze ben diğer cocuga gülüyordum o an, ve gözlerinden ateş çıktı sonra çalışan çocuğu azarladı , yine karşı tarafa yönlendirdi yanımdan aldı onu, 3 defa yapti bunu , ne var bunda o an yapacak isimiz yoktu, olsa diyim ondan, ama hyr yani bide oyle korkutucu sekilde geldi ki yanimiza kadar, ta karsidan gelmis bakislariyla cocugu dovmekten beter etti , cocuk is cikisi eve birlikte gideriz gece tek gitme yasadigimiz yer yakin birbirne demişti , sonra iş bitinci bu kayinco git alt kati supur dedi bana, supurdum yukari ciktim calisan cocuk yok gitmis, tuhaf hani birlikte eve gidecektik?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Sizce bu adam neden boyle tepkiler verdi?