Dugun salonunda garsonluk yapmaya gittim ilk defa ve 1 saat önce eve bıraktı salonun sahibi olan çocuk beni ve diğer çalışan kadını neyse , salonun sahibi olan çocuğun kayincosuymus bu yakışıklı uzun boyle biri , bitane de çalışan çocuk var cirkin suriyeliymis. ama ben turkiyede yasiyordum ordan biliyorum turkceyi dedi. tanisiyorduk bu kayinco olan cocuk geldi cocuga bir is verdi yanımdan saldi onu baska tarafa daha sonra aksam saatleri , masalara servis ettik ve herkes piste kalktı oynamaya yani boş boş duruyorduk o an iş yoktu kayinco olan o çocuk bizi bir gördü çalışan çocuk geldi benle sohbet etmeye tekrar diye , öyle sinirlendi ki çocuğu uzaklaştırdı benden , ayırdı bizi , sonra gece ilerleyen saatlerde yine boşta kaldık. çocuk yanıma geldi , bu kayinco bizi gormus izliyormus bende guluyordum calisan cocuga baya o an kahkaha atar gibi. bir sinirlenmisti ki neredeyse o yüz ifadesi sanki çocuğu dövecek gibiydi ikimizi dövecek gibi baktı geldi önümüze ben diğer cocuga gülüyordum o an, ve gözlerinden ateş çıktı sonra çalışan çocuğu azarladı , yine karşı tarafa yönlendirdi yanımdan aldı onu, 3 defa yapti bunu , ne var bunda o an yapacak isimiz yoktu, olsa diyim ondan, ama hyr yani bide oyle korkutucu sekilde geldi ki yanimiza kadar, ta karsidan gelmis bakislariyla cocugu dovmekten beter etti , cocuk is cikisi eve birlikte gideriz gece tek gitme yasadigimiz yer yakin birbirne demişti , sonra iş bitinci bu kayinco git alt kati supur dedi bana, supurdum yukari ciktim calisan cocuk yok gitmis, tuhaf hani birlikte eve gidecektik?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kovmuştur onu. Senin de evini öğrendi.
Eski calisan o çocuk 1 senedir çalışıyormuş onlarla
Hem beni eve bırakan o değildi kardeşinin kocasıydı yani damat ,
Tek beni bırakmadı ki çalışan diğer erkegi De bıraktılar ve beni bide kadını
Kovmuştur derken erkenden göndermiştir anlamında dedim. Kızları eve bırakacağım dediyse ben götürürüm demiştir patron. Onu da azarlayıp göndermiştir. Ayrıca Suriyeli olduğu için Türk kızını korumak Türk erkeklerine görev olarak düşer. Korumak için yapmış olabilir. Haberleri dinliyoruz.
Ben Türk vatandaşı değilim ki ama o derece de çok abartı tepkiler
Bide o eski çalışanları olan kadın onuda bırakıyordu hani arabada arkamda oturuyor çocuk indi benzin almaya , kadın bana soruyor çocuğun var mı diye ne alaka
Tuhaf bir durum. Bilemedim.
Sence ne düşünüyorsun sana ne gibi geliyor
Onu bunu bilmiyorum da adam çok wattpad okumuş belli
Bana mı laf sokuyorsun ne demek istiyorsun anlamadım
Sana değil adama diyorum. Ergence davranmış.
Sebebi ne sence
Dengesiz biri demek ki knk
takma kafana
Yorumunu siliyorum Xpern çöp oluyor şimdi
yahu ne alakası var
küfür mü ettik
E sonuç 😂😂😂
Sonucu senin söylemen lazım noluyor böyle?
😂😂😂 okadar uzun yazmışınki sonucu sonda sandım bişey yokki süriyeliyi şutlamış işte
Niye sutluyor
Gıcık olmuştur ya da sen hoşuna gittin bilemedim şimdi
Peki sence hangisi ne adam kaldı ortada ne Suriyeli🤣🤣
😂😂😂 ne güzel işte bir taşla iki kuş napıcan suriyeliyi 😂😂😂
Ben bisey yapmicam sadece çocuk benle sohbet ediyordu
Şaka yapıyorum belkide sadece hava atmak istemiştir sana
Bana hava atmak için çocukla beni dövecek gibi üstümüze geldi
İkinizede hava atmıştır işte😂
E tamam havasını attı çocuğu niye gonderdi benle eve birlikte gelecekti
Sende ona deseydin şimdi sen bırakacaksın beni eve ceza sana😂
Oda yok ortada haha
😂😂😂 kısmet