genel olarak sosyal medyanın verdiği bir cesaret var hele ki anonim olunca
gerçek hayatta çok terbiyeli insanlar sosyal medyada başka bir yüz gösterebiliyorlar bana çok garip geliyor
peki bunun sonu yok mu?
genel olarak sosyal medyanın verdiği bir cesaret var hele ki anonim olunca
gerçek hayatta çok terbiyeli insanlar sosyal medyada başka bir yüz gösterebiliyorlar bana çok garip geliyor
peki bunun sonu yok mu?
Millet içinde bir şeyler yaşıyor ve bunu gerçek hayatta hayata geçiremiyor. Buradan uzaktan tabii özgüven geldiği için içinden nasıl geliyorsa öyle davranabiliyorlar. Mesela dışardan bir adam için efendi, olgun, iyi biri diyorsun, evli barklı bi de. Meğersem adam internette karıları soydurmaya çalışıyor, tek gecelik manita kovalıyor vs. Kimse göründüğü gibi olmuyor, olduğu gibi de görünmüyor Mevlanın sözü gibi. Herkes ayrı bir oynak. Ben de mesela tanımadığım bir insana bu kadar cümleyi birden kuramazdım belki de. 😃😃
Cevap
16Cevap
anonim oldukları içindir.. Klavye delikanlisi herkes
Klavye delikanlisi herkes de ondan, ne para var, ne ozguven var, ne egitim var ne kultur var nolucak :)!
https//youtube. com/shorts/xAgSd0cU3ik? si=iE7BSfBPhhWwfDSW
Reelde göstersek tonla laf söylersiniz bu yok mu işin içinde?
Gerçek hayattaki cesaretimi yansıtmıyorum asıl buralara.
Burada neysem gerçekte de oyum. Diğerlerini pek bilemem
Sonu var tabi yalancının mumu yatsıya kadar.
Aslında gerçektede tanıyınca böyle oluyorlar knk yani buradaki insanlar bir nevi gerçek zaten sonra insanlar bu yüzden soğuyorlar
Selaam günaydın yeni katıldım aranıza mesaj gönderemiyorum bu yüzden dolayı cesaretimi göstermek isterim iyi günler.
Herkes klavye de istediği kişi olabiliyo
Klavye daha bir özgüven getiriyor insana
burada neysem gerçekte oyum
Hahah o got kimsede yok ablacim
Karaktersizler
Herkes asıp kesiyor haklısın
Saçmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?