Psikopatiye özenmek ya da benimsemek kötü bir şey mi?

Benim zaten psikiyatrik hastalıklarım var ve 1 yıldır tedavi alıyorum. Bana bu zamana kadar okb anksiyete depresyon ve bipolar tanısı konuldu. Benim çocukluğumdan beri yangın çıkartma öyküm var. Arabamızı evimizin kapısını camlarını otları ne bulduysam yakmıştım en son mezarlıkta 1 ay önce yangın çıkardım zar zor söndürdüm ama bu hafta askeriyede gizlice çakmak alıp kutu yaktım. Onun dışında ben canlılara zarar verdim ve bu bana keyif verdi, böcekleri ateşe attım kanatlarını bacaklarını kopardım üzerlerine erimiş mum damlattım ortadan ikiye kestim arıların larvalarını karıncalara yedirdim arıların iğnelerini kopartıp kendilerine batırdım, bir de tavuğu öldürmüştum. Diğer tavukları da havaya fırlatmıştım düşmeleri komik gelmişti ve tuzağa düşmüş bir fareyi de çıkardığı ses komik geldiği için duvara yavaşça vurmustum. Ben de yalan söyleme durumu da var zaten. İnsanları da menfaatim için kullandım. Ofke kontrol ve insanlarla anlaşamama problemlerim de var. Psikiyatrist bana depakin 500 mg yazdı bipolar için ama fayda etmiyor. Ben diktatör olmak istiyorum intikam almak istiyorum, öldürmek istiyorum. Gerçekten birkaç gün önce birisini öldürmeyi arzuladım. Ölüm, kan ve vahşet icerkli animez video vs her şeyi tüketiyorum. Ne yapmalıyım? 22 yaşımdayım

Psikopatiye özenmek ya da benimsemek kötü bir şey mi?