Güncellemeler
+1 yıl
istedigim bölüme bile boş diyen bir babam var ve okul insani bozar diyen bi annem var sevgilimi cok seviyorum zaten ciddi evlenmek istiyor beni kacmaya iten onlar bende isterim beyazlar icinde cikmayi ama köle muamelesi ediyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
ben böyle edepli ve kendi halinde biri olmama ragmen sadece birini seviyorum diye olay cikartiyorlar üstelik yaşım 20 evlilik boş bizi de kendini de yakma calis bak bize omrun boyunca bu evde kal diyorlar hic sormuyorlar fikrimi begenmiyorsan kapi orada diyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var veee sevgin de varrr 😀
haklisin ama beni sevgilime kacmaya iten anne babam var cok begenmiyorsan ev yasamini kac git bizde sana merakli degiliz diyorlar
oyy kıymam sana kanki🥺
cidden ağır laflar bunlar ama en iyisi ana odaklan hayatını bu saatten sonra da yön verebilirsin
evet hayatin acısı maalesef ailenle sınanmak en acısı hemde
aynen öyle kankim bee cidden çok sinir bozucu bende yaşamadım söyleyemem ama işte 😕
şu an bizimkiler iyiler yanii, onlar kötü olsa dahi ben fazla takmiyorum dediklerine sende fazla umursama aile böyledir işte
eger evden kacarsan bizi sil arkana bile bakma diyorlar buna ragmen ben onlara kiyamazken gurursuzluk yapip alttan almama ragmen en ufak bi puruzde evden atma pesindeler
aaa çok saçma nedir o seni gönderme merakı, kocaya veririz gibi bir şey mi ya da evden defol nereye gidersen git gibi mi, anlamadım bu nasıl kin😀
nereye gidersen git demek gittigin yerden de donme arkana bakma bizi de sil demek
beni sevdigime kacmaya zorluyorlar yani baska carem kalmiyor birini sevmemi de istemiyorlar napicaksin evlenipte diyorlar konu o degil rahst bi hayatimin olmamasi
böyle bir durumda rahat bir hayat zor bee knkm
sevdigime kacicam yapicak bisi yok
sevildiğin ne kadar güvenilir bak bu çok önemli bir soru
ve ciddi😬
burdan tanıştık konustuk buluştuk öyle yania ailemden dolayı ailesini hep erteliyorum istemeye gelicekler ama ailem sorun yani
sana önerim onların ailesine bir git tani öyle değerlendir durumu sonrasını Allah nasip eder inşallah
ailesiyle konusturdu ben varken ailem zaten kabul eder dedi bana
durumu belirt ona herşeyin bir çözüm yolu vardır
tesekkue ederim kediciiikk🤍
sağol kankim🥰💜
Onlara bakmak zorunda değilsin onlar sana bakmak zorundalar
Ne güzel, bana baksın diye çocuk doğurayım
haklisin ama beni sevgilime kacmaya iten anne babam var cok begenmiyorsan ev yasamini kac git bizde sana merakli degiliz diyorlar
sevdigime gitmekten baska carem yok insan belirli bi yasa gelince gururuna koyuyor artik
Kendi yaşamını Kendin kurtar
kurtaramam ki izin vermezler
Sebeb
Hmm yani yaşam senin elinde ama böyle bir muameleden sonrs da durmazdim
Yinede sen bilirsin
Aynen evet Allah yardımcın olsun kardeşim 🤲 ya üzücü bir durum
Valla benim kız arkadaşım boyle bir durum da olcak yanıma alırım hiç olmasa ağiz kokusunu çektirmem ailesine
eger evden kacarsan bizi sil arkana bile bakma diyorlar buna ragmen ben onlara kiyamazken gurursuzluk yapip alttan almama ragmen en ufak bi puruzde evden atma pesindeler
Hmm valla Allah yardımcın olsun kardeşim 🥺
Yani ne denir bilmiyom ama zor gerçekten ne dicemi bilmiyorum
nereye gidersen git demek gittigin yerden de donme arkana bakma bizi de sil demek
beni sevdigime kacmaya zorluyorlar yani baska carem kalmiyor birini sevmemi de istemiyorlar napicaksin evlenipte diyorlar konu o degil rahst bi hayatimin olmamasi
Anladım Allah yardımcın olsun kardeşim ne dim ki anlıyorum seni
Ama senin hayatın onların elinde değil işte iyi düşün ona göre kararını ver böyle hayat olmaz
Sende git hayatını kur bukadar baskı varsa
İyi dinle onları yapcak bisey yok tabi mutlu olacaksan