3 kisi dusunun is arkadasilar.
Ben yeni ise basladigimda bir cocuk vardi orada. Benden hoslaniyordu bir sure sonra bende hoslanmaya basladim. Sevgili oldugumuzu zannediyordum seviyordum onunda sevdigini saniyordum. Neyse aramizda bazi seyler oldu evine gittim 1 kez
Sonra bu cocuk benden uzaklasti askere gitti gitmeden once seni beklerim dedim ama beni istemedi. Bende zamanla uzaklastim
Sonra eskiden bu is yerinde calismis bir cocuk geri dondu ama eski cocuk ayrilmisti. Bir sure sonra onunda benden hoslandigini ogrendim… bir kac ay sonra sans istedi bende verdim. Simdi 7 aylik bir iliskim var ve cok cok mutluyum.. biz is arkdasiyiz ama bir birimizle ayni anda calismadik simdi ben bu yasadiklarimi ona soyleemedim. Birde askerdeki pisman olmus beni istemedigi icin o kizi kaybettim demis bende t/ numarami falan degistirdim. Cok cabaladim sevdim ama o beni itti istemedi. Simdi cok korkuyorum gelip yeni iliskimi bozar diye. Gerci ben anlatmak istedim gecmisi ama bilmek istemiyorum demisti. Siz olsaniz anlatirmisiniz gercegi donunce?
Ben yeni ise basladigimda bir cocuk vardi orada. Benden hoslaniyordu bir sure sonra bende hoslanmaya basladim. Sevgili oldugumuzu zannediyordum seviyordum onunda sevdigini saniyordum. Neyse aramizda bazi seyler oldu evine gittim 1 kez
Sonra bu cocuk benden uzaklasti askere gitti gitmeden once seni beklerim dedim ama beni istemedi. Bende zamanla uzaklastim
Sonra eskiden bu is yerinde calismis bir cocuk geri dondu ama eski cocuk ayrilmisti. Bir sure sonra onunda benden hoslandigini ogrendim… bir kac ay sonra sans istedi bende verdim. Simdi 7 aylik bir iliskim var ve cok cok mutluyum.. biz is arkdasiyiz ama bir birimizle ayni anda calismadik simdi ben bu yasadiklarimi ona soyleemedim. Birde askerdeki pisman olmus beni istemedigi icin o kizi kaybettim demis bende t/ numarami falan degistirdim. Cok cabaladim sevdim ama o beni itti istemedi. Simdi cok korkuyorum gelip yeni iliskimi bozar diye. Gerci ben anlatmak istedim gecmisi ama bilmek istemiyorum demisti. Siz olsaniz anlatirmisiniz gercegi donunce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazla geçmişe inip suyu bulandırma günü geldiğinde kendisi öğrenir.
Ama sen sen ol iş yerinden sevgili edinme. Etik değil
Peki ogrenmeme gibi bir ihtimal var mı ? Ogrenmesini istemiyorum😭
Eğer iş yerinde eski iş arkadaşların çok geveze olmazsa öğrenmez illa ki bi iş yemeğinde birisi ağzından kaçırır vs
Hic kimse bilmiyor ki is yerinden
O cocugun benden hoslandigini biliyorlar onuda zaten soylediler ona ama yasadiklarimi bilmiyorlar oda bilmiyor
O zaman korkacak bir şey yok bu eski eleman da yalnız kaldığı için sana bulaşıyor ama bir süre sonra vazgeçer
Insallah ya cok sagolun cok tesekkur ederim🙏🏻
İstemiyorsa anlatmayacaksın sonra karşına çıkarsa bununla sen anlatma dedin diyeceksin
Yani bakire değilmisin bunu biliyormu
Yok ya bakireyim
O kadarda degil
Sorun olmaz o zaman
Siz olsaniz bir sey soylemezsiniz demi?
Yani o erkekle arkadaşmı bu sevgilin
Arkadas degil sadece taniyolar eskiden ayni is yerinde calistilar
Yani ne yaşandı tam evinde
Birlikte olmadik yani ama bazi seyler yasandi
Muhtemelen birilerine anlatmıştır oda şimdiki arkadaşının yakınıysa söyleyebilir ama bence sen ondan önce söyle bence bununla sevişiyormusunuz
Bi erkege gecmisini anlatmasan daha iyi