Siz gercegi soylermisiniz?

3 kisi dusunun is arkadasilar.
Ben yeni ise basladigimda bir cocuk vardi orada. Benden hoslaniyordu bir sure sonra bende hoslanmaya basladim. Sevgili oldugumuzu zannediyordum seviyordum onunda sevdigini saniyordum. Neyse aramizda bazi seyler oldu evine gittim 1 kez
Sonra bu cocuk benden uzaklasti askere gitti gitmeden once seni beklerim dedim ama beni istemedi. Bende zamanla uzaklastim
Sonra eskiden bu is yerinde calismis bir cocuk geri dondu ama eski cocuk ayrilmisti. Bir sure sonra onunda benden hoslandigini ogrendim… bir kac ay sonra sans istedi bende verdim. Simdi 7 aylik bir iliskim var ve cok cok mutluyum.. biz is arkdasiyiz ama bir birimizle ayni anda calismadik simdi ben bu yasadiklarimi ona soyleemedim. Birde askerdeki pisman olmus beni istemedigi icin o kizi kaybettim demis bende t/ numarami falan degistirdim. Cok cabaladim sevdim ama o beni itti istemedi. Simdi cok korkuyorum gelip yeni iliskimi bozar diye. Gerci ben anlatmak istedim gecmisi ama bilmek istemiyorum demisti. Siz olsaniz anlatirmisiniz gercegi donunce?
Siz gercegi soylermisiniz?