Deme öyle Galbim gırıliyi. Ülkenin %99 kısmı bundan nasibini almış. Kalan %1 kısımda kim kalmak ister ki. Deme öyle deme deme fatmagüldeki rahmi aklıma geldi. neden bilmiyorum
Hmm bir kadındans olmuş çicek alsam bunu aşırı metafor okarak algılarım. Toplumun kadınları çicek olarak adlandırmasına rağmen onları nasıl soldurduğunu imgelemek istediğini düşünürüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mutlu olurdum. solmuş çiçek severim hem de hediye almıyorum kimseden
Veririz biz 😎
:)
Bence güzel kurutulmuş çok hoş bulurum bir vazonun içine koyardım 😂😂 ama kokulu olsun bak 🤣🤣
Olur olur 😂
😂😂😂
Kesinlikle gelmesi lazim, yanlis anlasilmaktan sıkıldım ya da ciddiye alinmaktan 🤪🤪
😂😂😂tabi efenim hemen 😂
Teşekkür ederim maskeli bey çok naziksiniz derim 🤣
Hanım diyeceksin 😂
Resimde bey var 😁
Nerden biliyon 😂 belki kızdır 😂
Çok teşekkür ederim bana hiç solmayacak çiçek verdiğiniz için.
Buna da şükret 😂🤪
Tabi. Olaya iyi tarafından bakmaya calışıyorum tamamiylen. : )
Seninki iyi taraf değil piskolojiyi bozacak taraf 😂🤪🤪🤪
Deme öyle Galbim gırıliyi. Ülkenin %99 kısmı bundan nasibini almış. Kalan %1 kısımda kim kalmak ister ki. Deme öyle deme deme fatmagüldeki rahmi aklıma geldi. neden bilmiyorum
😂😂😂
Hmm bir kadındans olmuş çicek alsam bunu aşırı metafor okarak algılarım.
Toplumun kadınları çicek olarak adlandırmasına rağmen onları nasıl soldurduğunu imgelemek istediğini düşünürüm.
Gel bunu dinleyek derim
https://www.youtube.com/embed/bSFRZR1TvqwTeşekkür edip ömrümce saklıycagımı söylerdim
ula azıcık bakaydınız çiçeğe 😅
Sen bah 😂
😅😅 çiçeği veren sensin
Alan da sen 🤣
😅 tamam bakarız ya
Aferin akıllı ol 😂
Şimdi söylemeyim burada hesap kapanır
Mantıklı cevap yapan insanlar daha da hoştur sizler boş yapmaya pek niyetlisiniz 🤪
Bu çiçekten sonra birer dürüm yersek olur. (!) :D
Dürüm sevmem 😂
cok guzel:) ben alirdim
çok çekici, teşekkür ederim
cicek iyide o maske biraz ürkutucu 😀
Çiçeği yerim.
😂😂🤪🤪🤪
Neden gülüyorsun şaka değildi ki, bu çiçek anneannemin yaptığı çiçek dolmasını hatırlattı bana çok güzel yapıyordu buda iştahımı açtı
😂😂😂
Güzelmiş 😂
Aşık olurdum sana
Aşk bı halt etmiyor düşman olalım 🤪
Dişman olmak daha eğlenceli
Evet 🤪
Neden bukdr tatlısın?
Mutlu olurum böyle
Veremezsin
Duygulanip ağlarım