Bütün yıldızların dünyadaki güzel bir çiçek için parladığını biliyor muydunuz? 🌸
Normalde gizliye kapatmam ama auranızı bilebilmem için kapatıyorum. Lütfen kendi hesabınızdan yazma cesaretini gösteriniz. Kimseyi yemiyoruz. 😇😇😇🥰🥰🥰🥰🥰
Bütün yıldızların dünyadaki güzel bir çiçek için parladığını biliyor muydunuz? 🌸
Normalde gizliye kapatmam ama auranızı bilebilmem için kapatıyorum. Lütfen kendi hesabınızdan yazma cesaretini gösteriniz. Kimseyi yemiyoruz. 😇😇😇🥰🥰🥰🥰🥰
Benim auramın cicek karşiligi var mı ki
Yeni bir tür olması lazım😂
Blabla.. jsnf
Mavi gül,
Beyefendi sihirli kürem diyor ki, doğada size uygun bir çiçek gerçekten de yokmuş. Mavi güller de "teknik olarak" doğada bulunmuyor. :)) Mavi olarak adlandırılan güller mavi tonlu mor çiçeklerdir. Bunun dışındaki mavi güller ise beyaz güllerin renklendirilmesiyle oluşuyormuş. Bu kadar ulaşılmaz bir çiçek olduğu için anlamı da bir o kadar derin. Eşsiz, afsunlu, gizemli. ✨
Vay be beklemiyordum böyle olacağını😂 hakkını vermişsin tebrik ederim djfj
Teşekkürssss bögürtlenn
Eig verdin 😂
Sus küçük yeşil cisim
Vay be dustuğumuz hallere
İstemeyerek verdiğim gerçeği değişmedi😏
Yanlisikla verdim diyen sen değil miydin djnf
Ağla kdng
Cevap
8Cevap
Sevdiğin bir çiçeği hediye edebilirsin sana bırakıyorum.
Papatya,
Madem sevdiğim bir çiçeği vermemi istedin, ben de en sevdiğimden bir buket hediye edeyim. Sarı ve beyaz papatyalarla oluşmuş bir buket. 🌼 Beyaz palatyalar masumluğu ve saflığı simgelerken; sarı papatyalar arkadaşlığı, içtenliği, cana yakınlığı simgeler. Ben de sende hepsini görüyorum.
Küçük bir bilgi: Papatyalar genelde tek sayıda yaprağa sahiptir. Bu yüzden seviyor/sevmiyor yaparken seviyor'dan başla. :))
Teşekkür ederim ve bilgi için de teşekkürler bunu bilmiyordum :)) 🙏
Kadın erkek fark etmez herkes birbirine çiçek versin
Yüksük otu,
Pozitif yaklaşımınızdan dolayı, size peri masallarını süsleyen bir kır çiçeği armağan ediyorum. Efsaneye göre çan biçimindeki çiçeklerinin doğaüstü güçleri olduğuna inanılır. İyi periler orada toplaşarak tüm kötü ruhları defeder. Onu tutan kişiye de gizemli ve sihirli bir güç bahşedilir. Bu çiçeği size veriyorum, gücünüzü iyilik için kullanın. 😇
Yapıştır gelsin
İlk defa duyuyorum. Hangi çiçek için parlıyormuş?
Annelerimiz için tabii ki de. ❤️
Size vereceğim çiçek Meksika Yıldızı,
Kozmos olarak da bilinir ki, bu "evren" anlamını taşıyor. Benim de yegane evrenim annem. Canlı renklere ve çok hoş bir kokuya sahiptir. Birisine Meksika Yıldızı vermek huzurlu olmasını temenni etmektir. Ayrıca o kişinin mütevazılığını da simgeler. 😌
Çok teşekkürler. Astrolog musunuz? İlk defa görüyorum bu bilgileri. Bana da öğretirseniz bunları memnun olurum.
Teşekkürler
Hangi çiçeğim ben acabaa?
Zambak,
Zambaklar en dayanıklı çiçeklerden biridir. Hayattaki zorluklar karşısında bir zambak kadar zarif ve güçlü olduğunuzu görüyorum. Bu çiçek yeniden doğuşu simgeler. Ne zaman pes etmek üzere olduğunuz raddeye gelirseniz bir zambak koklayın ve küllerinizden yeniden doğun. 💫
Teşekkürler 💜
Tmmdir
Teşekkür ederim
Buyursunlar
Nergis,
Sizin auranızdan duygusal olsa da güçlü bir kişilik sezinledim. Tıpkı bir nergis gibi. Görüntüsüyle ve bakımıyla olsun pek çok çiçeğe nazaran nahiftir ama suya karşı en dayanıklı olan çiçeklerden biridir. Birisine nergis vermek ona karşı duyulan saygı ve sevginin manasını taşıyor. 😌
Bakalım hangi çiçek gelecek
Papatya
Alırım bi dal 😃
Tabi
Oluur
Kaktüs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar