Diğer Son dakika haberiniz var mı? Acil detay👇👇? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor https://www.instagram.com/reel/C_c9qx_o-dk/?igsh=MWFpdnJxbHpxcDRiOA==Sarı kula bizden..🤣 Son dakika haberiniz var mı? Acil detay👇👇? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. haberim yok 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Ahahhaha ben şimdi ne izledim😂😂😂 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Harika bir şey izledin🤣🤣 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Ya 😂😂 sabah sabah daha Uyanamamistim 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Uyandin o zaman izleyince Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Evet uyanmasam daha iyiymiş 😅😅 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet var. Uyumaya gidiyorum. İyi geceler 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Iyi geceler Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 🤣🤣🤣 Çok iyi ya 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Süper 🤣🤣 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayir yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
haberim yok
Ahahhaha ben şimdi ne izledim😂😂😂
Harika bir şey izledin🤣🤣
Ya 😂😂 sabah sabah daha Uyanamamistim
Uyandin o zaman izleyince
Evet uyanmasam daha iyiymiş 😅😅
Evet var. Uyumaya gidiyorum. İyi geceler
Iyi geceler
İşe gidiyorum sabah sabah..