AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnşallah kötü bir şey değildir.
Ben bir sirkette servis elemani olarak calisiyorum. 25 yasindayim. Calistigim yerde kendime kahvalti hazirliyordum, herkese ikram ediyordum sonra yoneticimizede hazirlamaya baslamistim bana kahvaltilik malzemeleri icin para veriyordu, bende almiyordum. Cunku bende yapıyordum, ama bırakıyordu masanin ustune. Sonra kitabin arasina aylar once para koymus bir turlu sorma firsatim olamamisti bugun en son artik mesaj yoluyla yeni gormus gibi sordum. Ofiste okudugum kitabin arasinda para buldum. Koydugumu hatirlamiyorum, siz koymus olabilir misiniz? Diye sordum oda mutfak alisverislerinde kullanabilirsin yazdi ama bu sekilde vermesi, kitabin arasina koymasi vs utaniyorum cunku bende yapiyorum ve hep o veriyormus gibi hissediyorum oda israrla veriyor buna ne yaziyim hem daha bitmemisti bile verdigi
Buyrun sizi dinliyorum
Ben bir sirkette servis elemani olarak calisiyorum. 25 yasindayim. Calistigim yerde kendime kahvalti hazirliyordum, herkese ikram ediyordum sonra yoneticimizede hazirlamaya baslamistim bana kahvaltilik malzemeleri icin para veriyordu, bende almiyordum. Cunku bende yapıyordum, ama bırakıyordu masanin ustune. Sonra kitabin arasina aylar once para koymus bir turlu sorma firsatim olamamisti bugun en son artik mesaj yoluyla yeni gormus gibi sordum. Ofiste okudugum kitabin arasinda para buldum. Koydugumu hatirlamiyorum, siz koymus olabilir misiniz? Diye sordum oda mutfak alisverislerinde kullanabilirsin yazdi ama bu sekilde vermesi, kitabin arasina koymasi vs utaniyorum cunku bende yapiyorum ve hep o veriyormus gibi hissediyorum oda israrla veriyor buna ne yaziyim hem daha bitmemisti bile verdigi
Şimdi şöyle yöneticinizin niyeti farklı değilse şunu diyebilirim oda malzemelerden kahvaltıdan yararlandığı için para katmak istemiş bu durum hemen hemen iş ortamında olur yani yardımcı olmak istemiş benimde katkım bulunsun istemiş sizde teşekkür ettiğinizi söyleyin konu kapanır yani öyle dert edilecek uzatılacak bir konu değil ki sıkmayın canınızı 🙏
Zaten oyle her sabah kendisine kahvalti hazirliyorum oda veriyor ben almiyorum az bile veriyorum diyiyor cebimden cikmiyir sirket karsiliyor felan diyiyor bende diyiyorumki bende kahvalti yapiyorum surekli veriyorsunuz kendimi kotu hissediyorum
Mahcup olup utaniyorum
Şimdi ne yaziyim sizce
Kendimi pek ifade edemiyorum yanlis bir sey soylemek istemiyrum
Boyle yazsam Ben istemedikçe para koymanıza gerek yok. Bu şekilde utanıyorum, mahçup oluyorum. Evde kahvaltı yapamadığım da arada ofiste yapıyorum, hep siz karşılıyorsunuz ve acıktığımda bir şey yiyemem. O yüzden ben istemedikçe koymayın
Utanılacak bir şey yok hem kendiside yiyor hemde şirket karşılıyormus yani cebinden çıkan bir şey yok ilginize yardımınız için teşekkür ederim diyebilirsiniz fazla uzatmanın bi anlamı yok çünkü
Ben istemedikçe para koymanıza gerek yok. Gerektiğinde ben isterim. Bu şekilde utanıyorum, mahçup oluyorum. Evde kahvaltı yapamadığım da, arada ofiste yapıyorum. Hep siz karşılıyorsunuz, utanıyorum. Bu şekilde yaparsanız acıktığım da bir şey yiyemem. O yüzden ben istemedikçe koymayın lütfen. Yazdim
Sirket karsilamiyor ben aliyim diye diyiyor
Çokmu geç oldu acaba saat
Güzel yazmışsınız anladım size karşıda ilgi göstermeye çalışıyor olabilir kitabınızın arasına para koyma falan sıradan değil yani ondan dedim
Yok yaa iyi yapmışsınız o zaten mutlaka görür yazınızı
Zaten baslarda bana karsi ilgisi vardi benim ona karsi ilgim yoktu ilgim olustuktan sonra anladi ve eskisi gibi degil ben cok cekingenim cok utaniyorum ve almiyorum diye koymus olabilir
Gordu
Görsün ne olacak ilginiz yoksa bunu uygun bir dille söyleyebilirsin kırmadan üzmeden yani
... bunu ben cebimden karşılamıyorum şirket tarafından karşılanıyor
Utanacak bi şey varsa benim de utanmam gerek
Ben koyduğum sen çantaya koyup ihtiyaç duyduğunda kullanabilirsin eksik olduğunda da söyleyebilirsin
Çok fazla düşünmene gerek yok rahat olabilirsin
Ben ne yiyorsam sende yiyebilirsin herkeste yiyebilir
Bunları düşünüp yorma kendini lütfen iyi aksamlar yazmis
Senin benim lafi etmisim gibi
Güzel demiş adam seninle demenle bir şey degismez o zaman boş ver nasıl istiyorsa öyle davransın sıkmayın canınızı 🙏
Peki iyi aksamlar diyip konuyu kapattim aslinda birazda bahaneden konusmak icin uzatmak istemistim ama baymiyim diye kisa kestim
Anladım neden bahaneden düşündünüzki
Hoslaniyorum
Anladım umarım hoslantınız karşılıklı olur yani boşa çıkmaz
Aslinda oda benden hoslaniyordu ama benim ona karsi ilgim yoktu sonradan benimle cok ilgilenince ona karsi duygularim olustu ama sanki simdi onun yok gibi😏
Desene çark tam tersine döndü soğumuşsa eğer zor gibi duruyor maalesef
Ama hala arada kıskanıyor beni. Mesela geçen gün beni evleniyorum zannetti arkadaşım evlenmişti ona bindallı vermistim kullanip getirdi bende tarlatanini cantasiyla mutfaga koymustum oda gordu hayirdir düğünmü var dedi yok dedim açıklama bekledi bu ne peki dedi senmi dedi ama merak içinde ve alacagi cevaptan korkarak sordu bende aciklamasini yapinca gulumsedi o gunde butun gun bana bakip durdu daha oncede izliyordu beni gozlerini bile kacirmiyordu benimle ilgisini kestikten sonra ustune bu oldu ben kuruntu yaptigimi zannediyordum ama ustune bu olunca tekrardan umitlendim
Başlarda bana karşı bariz ilgisi vardı belliydi. Benimle konusmaya calisiyordu beni cozmeye calisiyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonra kadin elemana şoyle soylemis ben kimseyle konusmadigim kadar onunla konusuyorum o kacip duruyor benden demis, sonra beni muhasebeci eleman vardi ondan kıskanıyordu, bana özel bir seyler yapiyordu, sen yorulma diye gelip kendim aliyorum diyiyordu, sacini duzeltiyordu yanindan gecince, beni izleyip duruyordu, espiri yapip guldurmeye calisiyordu, bir gun patronum bana cok kizmisti bende dayanamadim aglamistim beni yarim saat teselli etmisti, surekli bana kaynanam beni sevmiyor mu diye sorup duruyordu surekli, beni patronumda aşırı kıskanıyordu, sonra ona karşı ilgim oluştu anladi bana bu sefer abi agzi yapmaya başladi abin olarak söyluyorum vs demeye başladı, bende en son dayanamadim surekli her konuya oyle soyleyince bende abi dedim ona oda bir afalladı tuhaf bakti eyvallah dedi ve bana o gunden sonra tavir almaya baslamisti yuzume bakmiyordu sert davranmaya baslamisti selam sabah vermiyordu tabi sonra normale donduk ama o gunden sonrada birdaha abi agzi yapmadi fakat nedense sevgilisi varmis gibi sevgilisi varsa bana neden boyle davrandi davraniyor anlamiyorum cozemedim kafami cok karistiriyor gozu disarda degil capkin biride degil
Bilemem orasını belki senden tamamiyle sogumustur ya da hayatında başka birisi vardır fakan bide bu adam evlimi
Hayir tabiki evli degil bekarim demisti bana zaten evli olmadigi belli
Anladım yaşı kaç ki
Ben 24 o 30
Peki benden soguduysa o gun neden evlenecgimi zannettigi icin korktu
Anladım o gün diyorsun bak o günden bu zamana kadar değişmiş olamazmi peki
Ben hissediyorum eskisi kadar olmasada ufakta olsa kucukte olsa ilgisi var eminim hissediyorum yani ama hayatinda biri var gibi ve benden saklıyor sevgilisi oldugunu
Ve sonradan neden abi agzini biraktiki ben ona abi dedikten sonra
Dalgamı geçiyor varsa hayatında birisi adam akıllı söylesin seninde duygularınla oynamasın kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok nede olsa
Tabiki yok ama işte sanki beni yedekte tutuyor gibi onumu kesmek istemiyor gibi anlayamiyorum onu
Oda olabilir birisi olmazsa diğeri olur hesabı sende haklısın
Ben zaten mesafe koydum
iyi yapmışsın kaptırma kendini çizgini koru yani
Zaten daha buyuk sorunlarla bogusuyorum😔😔😔😔😔😔
7 yıldir bulimia hastasiyim 7 yil icinde ara ara birakiyordum ama şu aylar cok kotu donemden gectigim icin tekrardan basladim cok cekingenim her gun rezil olucakmiyim acaba diye dusunerek yasiyorum yarin iş var birine gidip bir sey icermisiniz demeye utaniyorum yemek yemeye utaniyorum cok dusunuyorum insanlarin dediklerine cok takiliyorum herseyi ustume aliyorum konusacak kimsem yok ara ara kriz geciriyorum herseyi icime atiyorum bazen olmek istiyorum artik cogu sey anlamsiz geliyor insanlarin cikarlarini gorunce nefret ediyorum
Öyle düşünmeyin lütfen bakın hepimizin hayat hikayesi farklı sonuçta herkesin illaki derdi sıkıntısı var hayat bir sınavdan ibaret bana istediğiniz gibi konuşabilirsiniz içinizi dokebilirsiniz bu arada çok çok geçmiş umarım sağlığınıza bir an evvel kavuşmanız dileğimle 🙏
Tabiki oyle kimsenin dort dortluk hayati yok dunya zaten oyle bir yer degil zengini, fakiri, akillisi, delisi, yaslisi, genci herkesin sıkıntisi var olmusturda bebeklerin bile derdi var, gazı, dokuntusu vs :) ama insanlar iki türe ayrılır bir bu dertlerle başa çikanlar vardir birde pes etme noktasina gelmis hatta pes etmis olanlar vardır ben o noktadayim.
Iste bu duygusal bosluguma denk geldi onun ilgisi bende bir seylere tutunmaya calisiyorum onun ilgisi benim cok hosuma gitti o yuzden ona karsida duygularim olustu ama ben hic karsilikli sevgi yasamadigim icin bir an ilgisini gorunce yasarim diye dusunmustum ama yine olmadi bu arada benim pes etme noktam bu degil tabiki bu neki bir sey degil
Hiç dert etme nolursun belkide seni hakedecek sevgi başkasında vardır yani nasibinde tamam hayatında çok zor dönemler geçirmis olabilirsin yaşıyor olabilirsin ama bi ilgi bi sevgi herşeyi cozebilir bana göre en büyük ilaç sevgidir
Evet benim en buyuk inancimda bu o yuzden sevgi ariyorum cikarci kisilerle dolu etrafim gercekten seven yok neredeyse
Maalesef bu konuda çok haklısınız etraf yılanlarla sahte insanlarla dolu kansız şerefsiz insanlarla dolu seven insana iyi insana rastlamak çölde kutup ayısına rastlamak gibi bir şey
Dun instagramda en eski resmini yanlislikla begendim bugun yuzume bile bakmadi
Belliki bitmiş onun için anlaşılan bu yani
Yani anlamadim bugun hastaydi. Ona ozel ihlamur, limonlu su vs yaptim hepsinide içti bir yandan iyi olmasi icinde bunlari yapiyorum ama bir yandanda kaciyorum. Ve onla goz goze gelince otomatikmen gulme geliyor tebessum ediyorum oda zor tutuyor kendini. Neyse yarin portakal felan sıkıcam, ıhlamur felan yapicam tavirlari devam ederse kafamda bitiricem. Ama etmez biliyorum. Hoşuna gidiyormudur onunla ilgilenmem kahvaltisini, cayini, ilacini vs hep hazirliyorum ve ozenle
Hoşuna giderse belli eder muhakak ama yoksa o iş çoktan bitmiştir demektir
Hosuna gidiyor anliyorum
Hadi bakalım inşallah 🙏
Bugunde tavirliydi yuzume felan bakmiyordu sonra ben kendi halimde takilınca normale dondu
İlginç ne deyim
Neden
baktım bir şey göremedim
isterseniz liste yapayım siz toplu olarak alın getirin. böylece ben de mahcup olmam diyebilirsin
Toplu alma sansi yok islerden dolayi
o zaman sen al fişi ibraz et bu kadar yeter
Tamam ama şu an bir sey yazmam lazim
Ben demeden koymamasini kibarca nasil soyliyebilirim
şu an para koymanıza gerek yok
Boyle yazsam Ben istemedikçe para koymanıza gerek yok. Bu şekilde utanıyorum, mahçup oluyorum. Evde kahvaltı yapamadığım da arada ofiste yapıyorum, hep siz karşılıyorsunuz ve acıktığımda bir şey yiyemem. O yüzden ben istemedikçe koymayın
Söyle mevzu ne
Bişi yazma tamam de geç
He söylee
Yokk alamam teşekkür ederim de ver bence almiyosam hiç
Sorun ne
Kötü hissediyorum böyle olunca gerçekten, lütfen izin verin ben karşılayayım bi kaç kahvaltıyı -de
Bende karsiliyorum
Ama onun vermesini istemiyorum uatniyorum
Bence ne desen de verir boş ver al daha fazla şey alırsın başka bişey alırsın
Ama utaniyorum
Güzel yazmışsın denemeye değer
Ben koyduğum sen çantaya koyup ihtiyaç duyduğunda kullanabilirsin eksik olduğunda da söyleyebilirsin
O da güzel yazmış 😅 haklımsı..
Evet ben ne yaziyim senin benim lafi olmus gibi
Ay lütfen uzatma daha bence. Adam haklı konuyu sündürüp baydırıcı bi hal almasını sağlama. Peki iyi akşamlar de bitir (benceee)
Oyle yazdim iyi aksamlar dedim 😊😊😊 ama ben birazda bahaneden yazmak istiyordum 😏😏 dediginiz gibi baymak istemedim
Seni sinsiiiiiii yılaaaaaannnnnnn ! Adama mı vuruldun
Evet
umarım iyi olurrr
Aslinda oda benden hoslaniyordu ama benim ona karsi ilgim yoktu sonradan benimle cok ilgilenince ona karsi duygularim olustu ama sanki simdi onun yok gibi😏
Düzelicez İnşallah be 😅
Olursunuz siz olursunuz
Bana karsi eskisi kadar ilgili degil Ama hala arada kıskanıyor beni. Mesela geçen gün beni evleniyorum zannetti arkadaşım evlenmişti ona bindallı vermistim kullanip getirdi bende tarlatanini cantasiyla mutfaga koymustum oda gordu hayirdir düğünmü var dedi yok dedim açıklama bekledi bu ne peki dedi senmi dedi ama merak içinde ve alacagi cevaptan korkarak sordu bende aciklamasini yapinca gulumsedi o gunde butun gun bana bakip durdu daha oncede izliyordu beni gozlerini bile kacirmiyordu benimle ilgisini kestikten sonra ustune bu oldu ben kuruntu yaptigimi zannediyordum ama ustune bu olunca tekrardan umitlendim
Başlarda bana karşı bariz ilgisi vardı belliydi. Benimle konusmaya calisiyordu beni cozmeye calisiyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonra kadin elemana şoyle soylemis ben kimseyle konusmadigim kadar onunla konusuyorum o kacip duruyor benden demis, sonra beni muhasebeci eleman vardi ondan kıskanıyordu, bana özel bir seyler yapiyordu, sen yorulma diye gelip kendim aliyorum diyiyordu, sacini duzeltiyordu yanindan gecince, beni izleyip duruyordu, espiri yapip guldurmeye calisiyordu, bir gun patronum bana cok kizmisti bende dayanamadim aglamistim beni yarim saat teselli etmisti, surekli bana kaynanam beni sevmiyor mu diye sorup duruyordu surekli, beni patronumda aşırı kıskanıyordu, sonra ona karşı ilgim oluştu anladi bana bu sefer abi agzi yapmaya başladi abin olarak söyluyorum vs demeye başladı, bende en son dayanamadim surekli her konuya oyle soyleyince bende abi dedim ona oda bir afalladı tuhaf bakti eyvallah dedi ve bana o gunden sonra tavir almaya baslamisti yuzume bakmiyordu sert davranmaya baslamisti selam sabah vermiyordu tabi sonra normale donduk ama o gunden sonrada birdaha abi agzi yapmadi fakat nedense sevgilisi varmis gibi sevgilisi varsa bana neden boyle davrandi davraniyor anlamiyorum cozemedim kafami cok karistiriyor gozu disarda degil capkin biride degil
Okumaya üşendim 🥲 hızlıca göz attımm.. ve bilmiyorum kafan çorba oldu. Senin yaş kaç onun kaçtı?
Benim 24 onun 30
Çok dusunuyorum karsima cok kotu zamanda cikti şu an oyle birine ihtiyacim var keşke net emin olsam bir seylerden
Herkes evlenme peşindeeeeeeee 🤦🏻♂️😅 sen başta istemiyorken nasıl bi anda kovalayan durumuna düştün yavru be 🥲 üzdün
İste hep benimle ilgilendi benim dikkatimi cekti sonra uzaklasti anlamadim hayatinda biri var gibi rica etsem onceki yazdiklarimi okuyabilir misiniz? 5 dakikanizi bile almaz ordan belki sizde erkeksiniz benim anlayamadigim goremedigim durumu gorursunuz belki
Diyosun ki beni duygusal olarak boşlukta olduğum bi an da ilgi ile tatlı kıskançlıklar ile yakaladı ilgimi üstüne çekti sonra geri çekildi? Sen de geri çekilemez misin? Ne oldu yani aşık mı oldun? Bağlandın mı herşeyinle bu kadar çabuk 🤷🏻♂️ sen de geri çekilsen, sen de işine odaklansan bi süre boş versen bu mevzuyu olmaz mı yapamaz mıısın? İlgisi varsa gelsin belirtsin, yoksa da veya vardı ama geçti idiysede kendini yıpratmasan?
Ben zaten akişına birakiyorum kendi halimde takıliyorum bir sey yapiyor aklimi karistiriyor. Sonra acaba diyiyorum, umitleniyorum. Deger vermesi, sevgisi, onda asla sahte gormedim. Ben sevilmek istiyorum. Belki en buyuk dilencilik insanlardan sevgi beklemek ama bende hayatim boyunca zaten insanlara karsi kendimi bu yasa kadar koruyamadim korudugum zamanlar zorunda oldugum zamanlardi simdi surekli bu kisi yanimda olup koruyunca mutlu oluyorum deger veriyor diyiyorum kendimi bir yandan iyi hissettieiyor bir yandan kotu. Mesela yarin onu gorucem diye mutluyum. Kendimi guvende hissediyorum o gelince.
Anladım bakalım nasıl sonuçlanacak
:/ vazmıgeçmiş sence senden? Veya tepkilerini sen mi yanlış anlamlandırdın
Yok yemin ederim yanlis anlamlandirmadim. Yani anlamadim bugun hastaydi zaten ona ozel ihlamur, limonlu su vs yaptim hepsinide içti bir yandan iyi olmasi icinde bunlari yapiyorum ama bir yandanda kaciyorum. Ve onla goz goze gelince otomatikmen gulme geliyor tebessum ediyorum oda zor tutuyor kendini. Neyse yarin portakal felan sıkıcam, ıhlamur felan yapicam tavirlari devam ederse kafamda bitiricem. Ama etmez biliyorum. Hoşuna gidiyormudur onunla ilgilenmem kahvaltisini, cayini, ilacini vs hep hazirliyorum ve ozenle
Hadi bakalım. Yarın farklıdır bugünden, adı değişir hiç olmazsa
Ben uygulamada yokum bi süre, dönersem döndüğümde iyi haberlerini bekliyorum buraya 🙏🏼😂
Insallah😊😊 tabi ki😁
Ne yaptınn?
Bir sey yapmadim 3 gun zaten yoktur
İşe mi gelmiyor? Bi karar vericem artık diyordun
Evet gelmiyor ama yoğunluktan dolayı
Yarin gelir. Bir muddet ustune dusmiyicem kendi halimde takilicam. Hatta unutucam onu cunku olacak gibi degiliz bos yere hayal kurup hayal kirikligina ugramanin anlami yok
Hayırlısı be kral sıkma tatlı canını ortada bişey yoktu yine yok.. yaşanmış anısı acısı olan bi geçmiş yok en azından böyle düşün
Tabiki oyle ama umitlenmistim ona karsi duygularim yoktu keske hic olusmasaydi ama yemin ederim kimse inanmiyor fakat baslarda ilgiliydi ilgisi vardi net ama işte demekki bitmis bende akisina birakicam artik
İyi yaparsın boş verr akışına bırakmak iyidir. Onun dışında hayat nasıl gidiyor :)
Kotu her gun kendimi kusturuyorum
Kendimi begenmedigim icin
:/ deme öyle be.. her kadının böyle dönemleri olur kendini beğenmediği hep yalnız olacağını düşündüğü falan
İşine bak hobi edin yeni insanlar tanı olumlu düşün spor yap daha iyi hissedeceksindir zamanla
Ben zaten ozguvensiz biriyim cekingen biriyim hayatima kimse girmedi bakimsiz degilim fazla kilomda yok 44 kiloyum ama bu tarz seyler olunca kendimi hic begenmiyorum bana karsi basta ilgisi var ne degisti diyiyorum sonra kendimi degistirmeye kalkiyorum kendimi begenmedigimde yemege tatliya vuruyorum sonra kilo aliyorum onu engellemek icinde kusmaya basliyorum 7 yil once baslamisti ara vermistim simdi yine ataklarim basladi ve bu sefer cok kotu
Bugun 7 kere kusturdum kendimi biraz once ayiptir soylemesi 3 kase sutlac 3 tane simit 3 pogaca bir tam hellim peynir 1 tam pasta 1 litre fanta 2 sade soda 2 domates 1 kilo mandalina yedim ve kusturdum sabah yediklerimi soylemiyorum bile hobilerim var resim yapiyorum stilistlik uzerine birseylwr ciziyordum calistigim icin zamanim kalmadi pasta yapiyorum bu hazir pastalar gibi seker hamur vs onlarida biraktim taki tasarimi kursunada gitmistim taki ciziyordum akrilik yapiyordum biraktim sadece kitap okuyprum haftasonu pazar tatilim o gun icin kurs bakiyorum
Ne kadar güzel uğraşların var ya gıpta ettim. Keşke hiç böyle yaparak yıpratmasan kendini psikolojine cici baksan biraz :/
Gercekten guzelmi ben siradan seyler olarak goruyordum
Sıradan şeyleri yapmak bile o kadar değerli ki bence. Hele resim, hele kitap okuma alışkanlığı, el becerisi yaratıcılık işleri bence çok güzel
..
Yardımcı olayım
Baktık
İstemediyorsan teşekkür et ve alma
Baktım
Lütfen bidaha böyle bişi yapma olur mu böyle yaparsanız kendime de kahvaltı hazırlamıcam artık diyebilirsin
hayrola
ee sorun ne ki utanma parayı al diye vermiş adam al sende bukadar düşünceli olma
Ama bende arada yapiyorum o zaman verince acliktan olsemde yapamiyorum
ya o fazlalık sen dert etme. Bende senın gıbıydım. Sorun olursa parasını kesın dersın olur bıter tamah etmedın ya
zaten köle gibi çalıştırıyorlar 3 kurusa s. ktr et
Ama enazindan ben bitti demeden vermesin mahcup oluyorum bazen evde kahvalti yapamiyorum oyle olunca ofistede yapamam
Adam sorun etmiyor demekki sorun ettiğinde vermez merak etme
Bu kisi iyi beni surekli koruyor hak adalet sahibi birisi Allah korkusu olan birisi bende cok seviyorum deger veriyorum o yuzden bu kadar ince dusunuyorum ona karsi
Anlıyorum ama dertetme o senin farkında
Sen bu adamdan hoşlanıyor musun
Evet
Belli
Nereden
Sözlerinden
Oda anliyormudur
Ewet
Sonra bana abi agzi yapti zaten anladiktan sonra
😂 geçmiş olsun
Ama baslarda ilgisi vardi
Başlarda bana karşı bariz ilgisi vardı belliydi. Benimle konusmaya calisiyordu beni cozmeye calisiyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonra kadin elemana şoyle soylemis ben kimseyle konusmadigim kadar onunla konusuyorum o kacip duruyor benden demis, sonra beni muhasebeci eleman vardi ondan kıskanıyordu, bana özel bir seyler yapiyordu, sen yorulma diye gelip kendim aliyorum diyiyordu, sacini duzeltiyordu yanindan gecince, beni izleyip duruyordu, espiri yapip guldurmeye calisiyordu, bir gun patronum bana cok kizmisti bende dayanamadim aglamistim beni yarim saat teselli etmisti, surekli bana kaynanam beni sevmiyor mu diye sorup duruyordu surekli, beni patronumda aşırı kıskanıyordu, sonra ona karşı ilgim oluştu anladi bana bu sefer abi agzi yapmaya başladi abin olarak söyluyorum vs demeye başladı, bende en son dayanamadim surekli her konuya oyle soyleyince bende abi dedim ona oda bir afalladı tuhaf bakti eyvallah dedi ve bana o gunden sonra tavir almaya baslamisti yuzume bakmiyordu
Ama hala arada kıskanıyor beni. Mesela geçen gün beni evleniyorum zannetti arkadaşım evlenmişti ona bindallı vermistim kullanip getirdi bende tarlatanini cantasiyla mutfaga koymustum oda gordu hayirdir düğünmü var dedi yok dedim açıklama bekledi bu ne peki dedi senmi dedi ama merak içinde ve alacagi cevaptan korkarak sordu bende aciklamasini yapinca gulumsedi o gunde butun gun bana bakip durdu daha oncede izliyordu beni gozlerini bile kacirmiyordu benimle ilgisini kestikten sonra ustune bu oldu ben kuruntu yaptigimi zannediyordum ama ustune bu olunca tekrardan umitlendim
Siz iyi insanları sizle ilgileniyor sanıyorsunuz bence. Ha diyelim vardı ozaman kendini çok belli etme anlamış zaten daha belli edersen kaçar
Yok abi dedim zaten bende ona
Bakmaz adam sana bakmıor ugraşma adamla
Neden
Adam hiç oralı olmamış çünkü
Hosuna gidiyor onunla ilgilenmem ihlamur felan yapiyorum iciyor dikkat cekmeye calisiyor bana
😀 yokmu baskası
Bugunde tavirliydi yuzume bakmiyordu felan sonra normale dondu
Mesaj at burdan yazma kaybaluyo bakıcam sonra
Neden tavır almış
Iste resmini en eski resmini begendim geri cektim ilgimi anlamistir
Anlamış evet
Iste başta tavir aldi yuzume bile bakmadi sonra normale dondu
ne dedin ki sen ona. Naz yapmasın :D
Hadi baktık :(
Almazsan da hep senden olacak ve yöneticin rahat etmeyecek sonuç itibariyle hepbirlikte yediğiniz bişey yönetiminde iyi niyetli veriyorsa alabilirsin
Iyi niyetli ama hep veriyor ben istemeden vermesin istiyorum cunku bazen evde yapamiyorum ofiste yapicaksam bu yuzden yapamiyorum ayri gayri senin benim olayinida sevmiyorum
Bunu ona dile getir siz vermeyin ben gerektiğinde sizden isterim diyebilirsin
Bence olur
Çok olumlu bir cevap takıldığınız kadar yokmuş :)
Hem bak şirketten oluyor demiş bu da iyi bişey
Umarım sizinde içiniz biraz daha rahatlamıştır
Daha once soyluyordu zaten ama ben aliyim diye dedigini dusunuyordum ne yaziyim
Kusura bakma anlayamadım
Yöneticinin son mesajına cevap olarak mu sordunuz
Yok daha oncede her para vemesinde almak istemedigimde bu konusmayi yapiyordu
Baktim
Buyurunuz ablacım
Konu ne
Efendim
Söyle buyur
Ya veriyorsa al çünkü orada sadece mutfak masrafı yok senin emeğin de var yani o yemeğine karşılık bir incelik yapıyor yani utanma al daha iyi kahvaltı hazırla
Noldu