Diğer Ütü sipariş verdim kırık geldi ıade kodu oluşturdum? engellegec Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 hafta ıcınde vermem lazım o kadar para veriyoruz düzgün getirmiyorlar paramı alcam gerı ama nerde acaba mng şubesi artık şöfor bırakır😀 Güncellemeler1 yıl Sız olsanız uğraşır mısınız? Ütü sipariş verdim kırık geldi ıade kodu oluşturdum? Cevapla Sipariş Soruları Getir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. uğraşırım evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Engelle geç kargoyu 😂 0 39 Yorumla engellegec 1 yıl Geri vercem ürünü Yorumla engellegec 1 yıl Paramı alcam Yorumla engellegec 1 yıl Yaa dalga mı gcıyosun 😂 ismim engelle gec mıs Yorumla engellegec 1 yıl Sınır oldum sana 😂😂 Yorumla engellegec 1 yıl Nicki bile görmiyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha tamam sakin ol 😂😂 Yorumla engellegec 1 yıl 😂😂😂 Yorumla engellegec 1 yıl Simdi kostur kostur subeye gıtcem Yorumla engellegec 1 yıl Paramı gerı almam lazım Yorumla engellegec 1 yıl İlk defa gıdecegm 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 saatin var yetiş 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Acele et laf yetiştirme 😂 Yorumla engellegec 1 yıl 😂😂 1 hafta var daha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye ağlıyorsun o zaman uyuz 😂😂 Yorumla engellegec 1 yıl 😂😂 aglamıyım mı oyle kolay mi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ütü dediğin nedir ki bunun için salya sümük olunur mu 😂😂 Yorumla engellegec 1 yıl Ama 900 tl ye yukselmıs Yorumla engellegec 1 yıl 😂😂 parayı çöpten mı buldum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 900 TL ye utu mu var kız 😂😂 Yorumla engellegec 1 yıl He 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hani nerede 😂 Yorumla engellegec 1 yıl 🙄🙄off Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi saldım seni Yorumla engellegec 1 yıl Saol 😂😂innı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nınını😂 Yorumla engellegec 1 yıl 😂😂😂innı Yorumla engellegec 1 yıl Off karnım acıktı ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel yiyelim 😅 Yorumla engellegec 1 yıl Ne yıcez😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etçil biriyim ben 😅😅 Yorumla engellegec 1 yıl Bana mesaj atsana laa 😃 Yorumla engellegec 1 yıl Bende etçılım😃 Yorumla engellegec 1 yıl Eyvah benı mı yıcen😰😰 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atılmıyor la 😂 Yorumla engellegec 1 yıl Actım mesajı at 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Er yiyelim o zaman pirzola olur mu 😂 Yorumla engellegec 1 yıl Olur 😂 Yorumla engellegec 1 yıl Mesaj? Yorumla engellegec 1 yıl 😂😂😂deh Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Bilmem aratir 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 769 cevap paylaştı. Hiçbirsey anlamadım 0 0 Yorumla
Wolverineyolverin3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 1 yıl Marka nedir 0 1 Yorumla engellegec 1 yıl Kiwi Yorumla
Berkkkk_berkkkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Alamazsan 0 2 Yorumla engellegec 1 yıl O ne demek? Yorumla engellegec 1 yıl Geri veriyorlar parayı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
uğraşırım evet
peki biz ne yapabiliriz? geçmiş olsun
Engelle geç kargoyu 😂
Geri vercem ürünü
Paramı alcam
Yaa dalga mı gcıyosun 😂 ismim engelle gec mıs
Sınır oldum sana 😂😂
Nicki bile görmiyorum 😂
Haha tamam sakin ol 😂😂