AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Çekici seksiymişim :D
Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana yakışıklı diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!
Şaşırdım:))) Üstüme gelme:P
Uçan da kaçanda kurtulmaz diyor aga... @Entropiii külliyen yalan.. iftira atıyolar :D
:))))
Pekala. DD
Komik seksi çıktı :D Senin seksiliğin komikliğinden ileri geliyor, ki senin türün en tehlikeli olanı. Çünkü bir insanın hem komik, dolaylı olarak zeki, hem de seksi olması kadar insanları etkileyen bir şey daha yok. Sadece komiklik bile tek başına yeterli olurken bunun üstüne güzellik, çekicilik falan eklenince parça tesirli bomba gibi bir şey oluyorsun. Bunun yanında rahatsız olduğunu eklemek gerek. Delisin sen :)
Daha önce çözdüğümde de bana komik cıkmıstı:D
Banada bu cikti..
"Vahşi Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni...
vay bee:DDd
hakkaten vayy bee :)))
Bende şu çıktı :
Toprağı bol olsun Tom Jones'un dediği üzere, sen tam bir "sex bomb"sun. Seksi terimi sözlükten fırlayıp ete kemiğe bürünse, senin suretini alırdı hiç şüphesiz. Giyimine, kuşamına söyleyecek söz yok; konuşman, tavırların falan da çok seksi; fakat bunlar senin seksiliğini tanımlamada eksik kalır. Sen bir bütün olarak seksisin ve bu doğuştan. Son olarak, Allah varsa sevgiline sabır versin, çünkü seni kıskanmaktan işine gücüne bakamaz valla :)
wauww peki:)))
Bende şaşırdım seksi severimde burada fazlaca methiye sözcükleri var
"Komik Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin komikliğinden ileri geliyor, ki senin türün en tehlikeli olanı. Çünkü bir insanın hem komik, dolaylı olarak zeki, hem de seksi olması kadar insanları etkileyen bir şey daha yok. Sadece komiklik bile tek başına yeterli olurken bunun üstüne yakışıklılık, çekicilik falan eklenince parça tesirli bomba gibi bir şey oluyorsun. Bunun yanında rahatsız olduğunu eklemek gerek. Delisin sen :)
Hımm.. Teşekkürler
anket sonucu boyle
Vahşi Seksi
Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni...
böyle cıktı :D
pekala:D
((:
Senin seksiliğin komikliğinden ileri geliyor, ki senin türün en tehlikeli olanı. Çünkü bir insanın hem komik, dolaylı olarak zeki, hem de seksi olması kadar insanları etkileyen bir şey daha yok. Sadece komiklik bile tek başına yeterli olurken bunun üstüne yakışıklılık, çekicilik falan eklenince parça tesirli bomba gibi bir şey oluyorsun. Bunun yanında rahatsız olduğunu eklemek gerek. Delisin sen :)
Uww pekala (: :) (:
"Vahşi Seksi" çıktı!
Peki bayan Afroditt tsk ederm :)))
rica ederim bayan :)))
Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana güzel diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!
millete bir cümle bana paragraf :D
ohh ne güzel:DD
"Masum Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin masumiyetinden ileri geliyor. Sen bozulmamışsın, safsın ve pek tabii ki duruluğun çoğu kişinin aklını başından alıyor. Hassasın ayrıca ve az biraz da utangaç. Dünyanın en güzel görüntülerinden birisi de yüzünün kızardığı zamanlardır, o görüntüye kolunun dirseğe kadar olan kısmını verebilecek kişiler var. Ama sen yine de ilgi odağı olmayı pek sevmiyorsun. Ama o ince gülüşünün dikkat çekmemesi imkansız, ne yapsın insancıklar :)
Masum pıtırcık :)))
:)))))
enin seksiliğin gizeminden ileri geliyor. Bulmaca gibi bir şeysin sen, fazla konuşmazsın ve öyle bir tavrın var ki, sanki dünyanın en önemli sırrını biliyormuş da, söylemiyormuş gibi. Kafan okyanusun en derin yeri gibidir: Dehlizler vardır, anaforlar, kayıp kıtalar falan vardır orada. Orayı keşfetmeyi çalışan çok oldu, ama çoğu vurgun yedi, boğuldu falan: Başarabilen daha çıkmadı. Galiba senin olayın bu ulaşılmazlığın, yoksa değil mi? Neyse beynimiz yanmadan biz kaçalım :)
Süpermiş:D
:D..
Senin seksiliğin masumiyetinden ileri geliyor. Sen bozulmamışsın, safsın ve pek tabii ki duruluğun çoğu kişinin aklını başından alıyor. Hassasın ayrıca ve az biraz da utangaç. Dünyanın en güzel görüntülerinden birisi de yüzünün kızardığı zamanlardır, o görüntüye kolunun dirseğe kadar olan kısmını verebilecek kişiler var. Ama sen yine de ilgi odağı olmayı pek sevmiyorsun. Ama o ince gülüşünün dikkat çekmemesi imkansız, ne yapsın insancıklar :) :D
vavvv :D
Seksi Gizemli :D
Senin seksiliğin gizeminden ileri geliyor. Bulmaca gibi bir şeysin sen, fazla konuşmazsın ve öyle bir tavrın var ki, sanki dünyanın en önemli sırrını biliyormuş da, söylemiyormuş gibi. Kafan okyanusun en derin yeri gibidir: Dehlizler vardır, anaforlar, kayıp kıtalar falan vardır orada. Orayı keşfetmeyi çalışan çok oldu, ama çoğu vurgun yedi, boğuldu falan: Başarabilen daha çıkmadı. Galiba senin olayın bu ulaşılmazlığın, yoksa değil mi? Neyse beynimiz yanmadan biz kaçalım :)
gizemli şirin :D
vayyy bana mı yürüyorsun :D
Entelektüel Seksi imişim.. Yıllardır bu sorunun cevabını arıyordum. Nihayetinde buldum. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif
:))) tsller yorum icin
:))) pekala saygılar :)
;)) saygılar benden entellektüel seksi hanım ;))))))))
"Vahşi Seksi" çıktı!
:D :D
:DD
Seninkinin yorumu neymiş :)
Entelektüel:D
Sağol yaaa soruma cok iyi cevp verdn :))
Senin seksiliğin gizeminden ileri geliyor. Bulmaca gibi bir şeysin sen, fazla konuşmazsın ve öyle bir tavrın var ki, sanki dünyanın en önemli sırrını biliyormuş da, söylemiyormuş gibi. Kafan okyanusun en derin yeri gibidir: Dehlizler vardır, anaforlar, kayıp kıtalar falan vardır orada. Orayı keşfetmeyi çalışan çok oldu, ama çoğu vurgun yedi, boğuldu falan: Başarabilen daha çıkmadı. Galiba senin olayın bu ulaşılmazlığın, yoksa değil mi? Neyse beynimiz yanmadan biz kaçalım :)
Toprağı bol olsun Tom Jones'un dediği üzere, sen tam bir "sex bomb"sun. Seksi terimi sözlükten fırlayıp ete kemiğe bürünse, senin suretini alırdı hiç şüphesiz. Giyimine, kuşamına söyleyecek söz yok; konuşman, tavırların falan da çok seksi; fakat bunlar senin seksiliğini tanımlamada eksik kalır. Sen bir bütün olarak seksisin ve bu doğuştan. Son olarak, Allah varsa sevgiline sabır versin, çünkü seni kıskanmaktan işine gücüne bakamaz valla :)
ooow :D pkala
Tom Jones' un dediğine göre "Seks Bomb" çıkmışım.
https://www.youtube.com/watch?v=k3_KP6yUWEwvay :D
"Komik Seksi" çıktı!
peki tskler. D
Rİcaa ;)
"Çekici Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana yakışıklı diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!
Güzelmiş:D
vayy pekala :)))
bulmaca gibiyim çöz beni :P
Masum Seksi
Senin seksiliğin masumiyetinden ileri geliyor. Sen bozulmamışsın, safsın ve pek tabii ki duruluğun çoğu kişinin aklını başından alıyor. Hassasın ayrıca ve az biraz da utangaç. Dünyanın en güzel görüntülerinden birisi de yüzünün kızardığı zamanlardır, o görüntüye kolunun dirseğe kadar olan kısmını verebilecek kişiler var. Ama sen yine de ilgi odağı olmayı pek sevmiyorsun. Ama o ince gülüşünün dikkat çekmemesi imkansız, ne yapsın insancıklar :)
pekala masum :D
hey ne akdar salak sorular bunlara güldüm fec iya :D as
dasdjhasld
ben Sieg-Heil bu arada :D
"Kibar Seksi" çıktı!
wuhuuuu tam ben ya kibar seksi :D
:DDDDD
Oyyyşş : d
https://i.hizliresim.com/GpD6Xv.png
adam ne korkunc ya :
Aynı ben. Bende o şekli alıyorum seksilikten konu açılınca :D
::OO
Yaaaa :D
"Entelektüel Seksi" çıktı.
https://i.hizliresim.com/EzDokA.png
bana da bu cıktı. d. d
dehşet-ül vahşet çıktı. vahşi seksi. niaah hem soruları beğenmiyorum hem de testi çözüyorum.
uwww:DD:
Bana dediki.. seks kavrami sozlukten ciksa dunyaya insan olarak gelse senin suretini alir dedi. . d sevgilin varsa cok kiskanir seni isine gucune bakamaz dedi. d
Sexiligin vucut bulmus hali...
Teşekkürler
Ne demek biz tesekkur ederiz
:)))
Vahşi seksi çıktı!
https://hizliresim.com/mrMdP8
Khal Drogo hayvanindan başka bir eleman bulamamislar mi :D
:D :D adam korkunc. d
Evet, adamın soluk borusunu sökmüştü :D
O. o
"Vahşi Seksi" çıktı! Ulannnnnnnn tutmayınnnnn beniiiii buralarda artık çok vahşiyimmmm :P
hahaha:D
https://hizliresim.com/n5QMJ0
.
Dehşetül vahşet neeyy laaaaan😎
ahaha asdf:D
Heeee.. işe yaramayan seksilikten çıktı bana :)
" Entelektüel Seksi "
bana da o cıtkı:D
İşe yaramıyor arkadaş.. ne yapalım, kaderimizde bu varmış :)
Seninle aynımıyız yani şimdi? https://i.hizliresim.com/89aorV.jpg
gibi gibi:)))
O konıda iyiyimde seksimiyim bu tartışılır.. 😪
Gizemli seksi :D
https://i.hizliresim.com/5oa7mA.png
pekala beyfendi:D
https://i.hizliresim.com/4ZzXr7.png bana bunu dedii
Pekala :))
Kibar seksi çıktım :D :D asilzade falan diyo bana mı diyo :P :P
Hahaha sana diyor belli ki :D
o testi hazırlayan ya "asilzade" ne demek onu bilmiyo ya da beni hiç anlamamış :P :D :D
Masum seksi. İnsanlar sendeki masumiyetten hoslaniyor. Bozulmamissin, safsin. Bunun icin kolunu dirsek kismina kadar vercek insanlar var. Falan filan.
:)) güzel tskler
Vücut bulmuş hali 😊
https://i.hizliresim.com/126V3b.png
wawwww pekiii:D
gizemki seksi çıktım.) o kdr gizemliyim ki ben bile farkıdna degilim
ahaha pekala:D
Kalp hastalarina pek onermiyoruz seni :Pp waow :D vahşi seksi çıktı benim :)
:D:D iyiymiş:D
Aynen :D
Çekici seksi :D
https://hizliresim.com/LYDmd1
pekala çekici bayan:D
Seksiliğin vucuda burunmus Hali :D
https://i.hizliresim.com/7VD5o5.png
wawww ::D
Ahaha bak sana onceden yağusukluyu didim inanmadın banaaa :D:D:D😝
hıhı dedin:D
Demedimmi :)) <3 :D :D:D
:DDD
Komik seksi çıktı :D iyi dans ederim, çok dedi ısrar ederim 🙊
:Dddd
Manyetik alanimdan kaçiş fizik kurallarina aykiriymiş.
vay be. d
"Gizemli Seksi" Çıktı!
Not: Profilime Uygun!
Teşekkür Ederim Bacım..
Rica ederim. Ben de tesekkür ederm yorum icin
Rica Ederim Efendim. :)
Çok çekiciymişim:d yolda kalan olursa haber versin :))
haha bak ya:D
Çekici deyince akıl pek çok yere gidiyor :) bu konu ingiltere kraliçesine kadar gider:d
Vahşisin dedi bana :( Halbuki değilim ben :S Ben neymişim de haberim yok :'( :D :D
hahaha günaydın:D
İyi akşamlar... ;) Gülme kız daya yersin bak :@
Haaa... Jeton kareli :D Günaydın yani günaydfın yeni öğrendin kendini manasında dedinnn :@ daya yicen bak zaten gözüme batıyon demiştim sana :@ :D
çekici kanka çekici gördüğün gibi gene sana salça olmaktayım
:D evet görüyorum:D
tamam yeter bukadar çok konuştuk gene :D ben uçtum ı believe ı can fly...
by. d
Bu çıktı :)
https://i.hizliresim.com/XDMEy7.png
vuv güzel:D
Eveet :)
Seksiligin vucut bulmus hali hehe kulliyen yalan :D
:D bence de hiç entelektüel bir halim yok:D
Dehşetül vahşetmişim.
Aklını başından alırmışım v. s v. s bildiğim şeyleri söylemiş
vay be. d:D
Kibar seksiymisim ne alaka yahu benle :D jilet gibi giyinmeler bilmemneler dedi
hahaha test işte:D
komik seksi
ne yani sevişirken gülüyommu ben gayet ciddiyimdir qeqwe :D
ne alaka ya:D
ay ben soruyu yanlıs anladım :D :D
dervişin fikri neyse zikride o olurmuş qeqwe :D
hahaha:D
" Komik seksi " cìktı..
Bide tehlikeliymisim, aa kuru iftira asd
Peki haha :D
gizemli seksi cıktım cok gizemliyim ya sexyliktete bunu korumuşum :)
ahaha pekala:D
bende hiç seksilik yok, o yüzden sonuç çıkmadı sanırım ((:
Peki madem:D
Hepinizin a m k burdaki butun erkekler agir abaza kizlari ya cok kasar ya da cok dinci bir adam akilli insan yok burada kapatiyorum hesabimi !! ?
Delikanlı adam, kan testinden başka bir test yapmaz :s bana ters bu iş
:)))
bende kırmızı oje tutkunu çıktım bak sen tisadüfe :D
hahah:D
sende olmazsan kendimizden haberimiz yok :)
"Entelektüel Seksi" çıktı.
:D iyiymiş. d