• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Senin Seksiliğinin Türü Ne_?

KirmiiziOjemm
KirmiiziOjemm Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
onedio.com/.../senin-seksiliginin-turu-ne--432707

Evet yine bir test. Ben ' Entelektüel Seksi' cıktım:D
Senin Seksiliğinin Türü Ne_?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Entelektüel seksi çıktı.

Senin seksiliğin o kocaman beyninden ileri geliyor. Evet zeki ve sofistike bir insansın. Seninle oturup iki lafın belini kırmak çok zevkli bir şey. Konuşacak/anlatacak şeylerin var çünkü. Bunun yanında çok bilgili olduğunu söylemek gerek ve bilgini göstermekten utanmıyorsun. Az biraz ukala da olabilirsin. Ukalalığın bazılarına gıcık gelse de, gıcık olmayanlar tapıyorlar sana.

Kısaca sen 9 şiddetinde deprem ve ardından gelen Tsunami gibi bir şeysin; çünkü seksilik+beyin dayanabilecek bir insan bu yeryüzüne gelmedi daha ;)

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Wuuuww enteresann:D

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

Uuu beybi !

https://i.hizliresim.com/PY1z95.jpg

Yorumla

En İyi Cevaplar

• _zen_
    _zen_ Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

Teste girme ye gerek duymuyorum
    seksilik kim ben kim😆

5
    4 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Süper bir yorumdu:D

Yorumla
    • _zen_
      _zen_
      +1 yıl

😆😆😆

Yorumla
    • _zen_
      _zen_
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

"Entelektüel Seksi" çıktı!

Senin seksiliğin o kocaman beyninden ileri geliyor. Evet zeki ve sofistike bir insansın. Seninle oturup iki lafın belini kırmak çok zevkli bir şey. Konuşacak/anlatacak şeylerin var çünkü. Bunun yanında çok bilgili olduğunu söylemek gerek ve bilgini göstermekten utanmıyorsun. Az biraz ukala da olabilirsin. Ukalalığın bazılarına gıcık gelse de, gıcık olmayanlar tapıyorlar sana. Kısaca sen 9 şiddetinde deprem ve ardından gelen Tsunami gibi bir şeysin; çünkü seksilik+beyin dayanabilecek bir insan bu yeryüzüne gelmedi daha ;)

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

pekala tskler. D

Yorumla
  • robincosby
    robincosby Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 64%
    +1 yıl

Toprağı bol olsun Tom Jones'un dediği üzere, sen tam bir "sex bomb"sun. Seksi terimi sözlükten fırlayıp ete kemiğe bürünse, senin suretini alırdı hiç şüphesiz. Giyimine, kuşamına söyleyecek söz yok; konuşman, tavırların falan da çok seksi; fakat bunlar senin seksiliğini tanımlamada eksik kalır. Sen bir bütün olarak seksisin ve bu doğuştan. Son olarak, Allah varsa sevgiline sabır versin, çünkü seni kıskanmaktan işine gücüne bakamaz valla :)

oooww i feell gooodd!

https://www.youtube.com/watch?v=U5TqIdff_DQ
    0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

uwww:D güzel:D

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

91

Cevap

233

Cevap

• CSKaplan
    CSKaplan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

"Gizemli Seksi" çıktı!
    img-10.onedio.com/.../...862cdf4e38321f19e97c.webm
    Senin seksiliğin gizeminden ileri geliyor. Bulmaca gibi bir şeysin sen, fazla konuşmazsın ve öyle bir tavrın var ki, sanki dünyanın en önemli sırrını biliyormuş da, söylemiyormuş gibi. Kafan okyanusun en derin yeri gibidir: Dehlizler vardır, anaforlar, kayıp kıtalar falan vardır orada. Orayı keşfetmeyi çalışan çok oldu, ama çoğu vurgun yedi, boğuldu falan: Başarabilen daha çıkmadı. Galiba senin olayın bu ulaşılmazlığın, yoksa değil mi? Neyse beynimiz yanmadan biz kaçalım :)

1
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Güzel :))

Yorumla
  • AyyiLDiz0
    AyyiLDiz0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

"Gizemli Seksi" çıktı! ya la :D

Senin seksiliğin gizeminden ileri geliyor. Bulmaca gibi bir şeysin sen, fazla konuşmazsın ve öyle bir tavrın var ki, sanki dünyanın en önemli sırrını biliyormuş da, söylemiyormuş gibi. Kafan okyanusun en derin yeri gibidir: Dehlizler vardır, anaforlar, kayıp kıtalar falan vardır orada. Orayı keşfetmeyi çalışan çok oldu, ama çoğu vurgun yedi, boğuldu falan: Başarabilen daha çıkmadı. Galiba senin olayın bu ulaşılmazlığın, yoksa değil mi? Neyse beynimiz yanmadan biz kaçalım :)

- Beyniniz yanmadan kaçınız :D

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hahahsdfgh

Yorumla
  • _erdinc
    _erdinc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

"Kibar Seksi" çıktı!
    Galiba seninle "siz" diye konuşacağız, görgü kuralları bunu gerektiriyor çünkü. Bayım, sizin seksiliğiniz o İngiliz asilzadesi tavrınızdan ileri gelmekte. Aristokrat, klas ve elit bir kişisiniz. Mesela sizinle bir mekanda oturan kendini Buckingham Sarayı'nın kabul salonunda oturuyormuş gibi zanneder: Acayip kibarsınız, inceliklisiniz. Bunun yanında giyiminiz kuşamınız da çok düzenli, bakkala bile jilet gibi giyinerek çıkarsınız. İşten bütün bunlar sayesinde kadınlar sizin yanınızdayken kendini piremses gibi hissediyor. Bu pek tabii ki dünyanın en seksi şeyi!
    Vay be ben neymişim :))

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Pekala tskler :))

Yorumla
    • _erdinc
      _erdinc
      +1 yıl

önemli değil :)

Yorumla
  • Zakarum
    Zakarum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Galiba seninle "siz" diye konuşacağız, görgü kuralları bunu gerektiriyor çünkü. Bayım, sizin seksiliğiniz o İngiliz asilzadesi tavrınızdan ileri gelmekte. Aristokrat, klas ve elit bir kişisiniz. Mesela sizinle bir mekanda oturan kendini Buckingham Sarayı'nın kabul salonunda oturuyormuş gibi zanneder: Acayip kibarsınız, inceliklisiniz. Bunun yanında giyiminiz kuşamınız da çok düzenli, bakkala bile jilet gibi giyinerek çıkarsınız. İşten bütün bunlar sayesinde kadınlar sizin yanınızdayken kendini piremses gibi hissediyor. Bu pek tabii ki dünyanın en seksi şeyi!

yaptim oldu :)

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vuu güzelmiş. D

Yorumla
  • RememberUS
    RememberUS Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

img-13.onedio.com/.../...5d065c69d2a6404b4b37.webm

"Çekici Seksi" çıktı!

Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana yakışıklı diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hmm peki bayım :)

Yorumla
  • Bendiss
    Bendiss Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Senin seksiliğin o kocaman beyninden ileri geliyor. Evet zeki ve sofistike bir insansın. Seninle oturup iki lafın belini kırmak çok zevkli bir şey. Konuşacak/anlatacak şeylerin var çünkü. Bunun yanında çok bilgili olduğunu söylemek gerek ve bilgini göstermekten utanmıyorsun. Az biraz ukala da olabilirsin. Ukalalığın bazılarına gıcık gelse de, gıcık olmayanlar tapıyorlar sana. Kısaca sen 9 şiddetinde deprem ve ardından gelen Tsunami gibi bir şeysin; çünkü seksilik+beyin dayanabilecek bir insan bu yeryüzüne gelmedi daha ;)

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vuuu pekii tskler (:

Yorumla
  • ÇağrıHamzaKorkmaz
    ÇağrıHamzaKorkmaz Takip Et
    +1 yıl

Kibar Seksi _ sanırım bana en uygun olan bu, sevindim incelikli olmanın da güzel bir şey sayıldığına..:)

Galiba seninle "siz" diye konuşacağız, görgü kuralları bunu gerektiriyor çünkü. Bayım, sizin seksiliğiniz o İngiliz asilzadesi tavrınızdan ileri gelmekte. Aristokrat, klas ve elit bir kişisiniz. Mesela sizinle bir mekanda oturan kendini Buckingham Sarayı'nın kabul salonunda oturuyormuş gibi zanneder: Acayip kibarsınız, inceliklisiniz. Bunun yanında giyiminiz kuşamınız da çok düzenli, bakkala bile jilet gibi giyinerek çıkarsınız. İşten bütün bunlar sayesinde kadınlar sizin yanınızdayken kendini prenses gibi hissediyor. Bu tabii ki dünyanın en seksi şeyi!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hehehe pekala tskler.)))

Yorumla
  • KingHeart
    KingHeart Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl


    

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Güzel :)

Yorumla
  • Yojimbo
    Yojimbo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Entelektüel Seksi" çıktı! Senin seksiliğin o kocaman beyninden ileri geliyor. Evet zeki ve sofistike bir insansın. Seninle oturup iki lafın belini kırmak çok zevkli bir şey. Konuşacak/anlatacak şeylerin var çünkü. Bunun yanında çok bilgili olduğunu söylemek gerek ve bilgini göstermekten utanmıyorsun. Az biraz ukala da olabilirsin. Ukalalığın bazılarına gıcık gelse de, gıcık olmayanlar tapıyorlar sana. Kısaca sen 9 şiddetinde deprem ve ardından gelen Tsunami gibi bir şeysin; çünkü seksilik+beyin dayanabilecek bir insan bu yeryüzüne gelmedi daha ;

diyor. Ben de diyorum ki

https://www.youtube.com/watch?v=EXgR_gZwpy8
    0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:))))))) tskler haha. d

Yorumla
  • pembekereste
    pembekereste Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl
    Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.

Canım beynim

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Ben de öyle cıktım ya:D

Yorumla
  • mistik09
    mistik09 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Gizemli Seksi" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

pekala tskler :))))

Yorumla
  • Aytek14
    Aytek14 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vuu zekisin demek:D

Yorumla
    • Aytek14
      Aytek14
      +1 yıl

galiba :D

Yorumla
  • lovers10thesun
    lovers10thesun Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

"Kibar Seksi" çıktı!

img-10.onedio.com/.../...5d9ca20fa850458564e8.webm

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

pekiii tskler yorum icin:))

Yorumla
    • lovers10thesun
      lovers10thesun
      +1 yıl

Rica ederm :))

Yorumla
  • blackwood_
    blackwood_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

"Gizemli Seksi" çıktı!

hakkaten de bildi herkes hep gizemlisin der bana doğru bir test :))

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Pekala gizemli beyfendi:D

Yorumla
    • blackwood_
      blackwood_
      +1 yıl

ama gizemli olmak o kadar da iyi değil ya (:

Yorumla
  • Extreme94
    Extreme94 Takip Et
    +1 yıl

"Gizemli Seksi"

Alla Alla :D

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

heheheh :D

Yorumla
  • deepCalmm
    deepCalmm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

waw peki (:

Yorumla
  • IşıLLL34
    IşıLLL34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

"Çekici Seksi" çıktı! dedi ya :D

Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana güzel diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!

1
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

ovv pekala çekici matematikçi:D

Yorumla
    • IşıLLL34
      IşıLLL34
      +1 yıl

hahahhaha

Yorumla
  • UnhappyKing
    UnhappyKing Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.

"Kibar Seksi" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Peki tskler:D

Yorumla
  • bonjourrr
    bonjourrr Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

bu çıktı bana :D

"Komik Seksi" çıktı!
    Senin seksiliğin komikliğinden ileri geliyor, ki senin türün en tehlikeli olanı. Çünkü bir insanın hem komik, dolaylı olarak zeki, hem de seksi olması kadar insanları etkileyen bir şey daha yok. Sadece komiklik bile tek başına yeterli olurken bunun üstüne güzellik, çekicilik falan eklenince parça tesirli bomba gibi bir şey oluyorsun. Bunun yanında rahatsız olduğunu eklemek gerek. Delisin sen :)

1
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:D bana da komik cıkmıstı bir kere cözdüm. DDD

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ya bu kadar saçma sapan bir şey olamaz açıp bakayım ne diyecek diye girdim bana aynen şunu yazmışlar kopyalıyorum...

Saçma sapan bir yorum ve site unutmadan şunu da gizliyim ne işi var erkek adamın böyle yerlerde dimi ama neyse gene de paylaşım için teşekkürler güldürdünüz.

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Zaten ben de inanmıyorum sırf vakit geçsin eğlenceli oluyor diye yaptm. Teşekkürler yorum icin

Yorumla
  • çirkinentel
    çirkinentel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

senle aynıymışız :D

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hehhe :D

Yorumla
  • olmayanaergi
    olmayanaergi Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Senin seksiliğin o kocaman beyninden ileri geliyor. Evet zeki ve sofistike bir insansın. Seninle oturup iki lafın belini kırmak çok zevkli bir şey. Konuşacak/anlatacak şeylerin var çünkü. Bunun yanında çok bilgili olduğunu söylemek gerek ve bilgini göstermekten utanmıyorsun. Az biraz ukala da olabilirsin. Ukalalığın bazılarına gıcık gelse de, gıcık olmayanlar tapıyorlar sana. Kısaca sen 9 şiddetinde deprem ve ardından gelen Tsunami gibi bir şeysin; çünkü seksilik+beyin dayanabilecek bir insan bu yeryüzüne gelmedi daha ;) Entelektüel Seksi

0
    4 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:D bana da o cktı:D

Yorumla
    • olmayanaergi
      olmayanaergi
      +1 yıl

beyın onemlı herseyde=) adına sevındım içgüdülerle takılan ınsanlardan farklı olmak guzel bı duygu olsa gerek=) hersey sanat ıcın=)

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:)))

Yorumla
    • olmayanaergi
      olmayanaergi
      +1 yıl

hangı burcsun sen?

Yorumla
  • gallantt
    gallantt Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

"Komik Seksi" çıktı!

Senin seksiliğin komikliğinden ileri geliyor, ki senin türün en tehlikeli olanı. Çünkü bir insanın hem komik, dolaylı olarak zeki, hem de seksi olması kadar insanları etkileyen bir şey daha yok. Sadece komiklik bile tek başına yeterli olurken bunun üstüne yakışıklılık, çekicilik falan eklenince parça tesirli bomba gibi bir şey oluyorsun. Bunun yanında rahatsız olduğunu eklemek gerek. Delisin sen :)

Yalan arkadaşlar boşa çözmeyin (!) :D

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:DDDDDD aynen yalan bu test:P

Yorumla
  • Serdar19o3l
    Serdar19o3l Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

"Gizemli Seksi" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

pekii gizemli beyfendi:)

Yorumla
  • ρ-Łσηєłiηєss
    ρ-Łσηєłiηєss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Masum Seksi çıktım

Senin seksiliğin masumiyetinden ileri geliyor. Sen bozulmamışsın, safsın ve pek tabii ki duruluğun çoğu kişinin aklını başından alıyor. Hassasın ayrıca ve az biraz da utangaç. Dünyanın en güzel görüntülerinden birisi de yüzünün kızardığı zamanlardır, o görüntüye kolunun dirseğe kadar olan kısmını verebilecek kişiler var. Ama sen yine de ilgi odağı olmayı pek sevmiyorsun. Ama o ince gülüşünün dikkat çekmemesi imkansız, ne yapsın insancıklar :)

0
    3 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vuu profil fotondaki de cok msum zaten:D

Yorumla
    • ρ-Łσηєłiηєss
      ρ-Łσηєłiηєss
      +1 yıl

Bu testi çok sevdim :))

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:))))

Yorumla
  • MelihveliTaylan
    MelihveliTaylan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 54%
    +1 yıl

Çekici seksi çıkmışım :)
    Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana yakışıklı diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

D pekala tskler

Yorumla
  • -UsuLca
    -UsuLca Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

Sonuclarda bu cıkti.. Tam bir dehşetül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni...

Veybe neymisim ulan ben : )

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vay beee :D

Yorumla
  • grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

inansam mı? ----> "- Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana yakışıklı diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!"

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Vayy be :)))

Yorumla
    • grixxman
      grixxman
      +1 yıl

eğlenceli :)

Yorumla
  • Mrspapatya01
    Mrspapatya01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

"Komik Seksi" çıktı!

Senin seksiliğin komikliğinden ileri geliyor, ki senin türün en tehlikeli olanı. Çünkü bir insanın hem komik, dolaylı olarak zeki, hem de seksi olması kadar insanları etkileyen bir şey daha yok. Sadece komiklik bile tek başına yeterli olurken bunun üstüne güzellik, çekicilik falan eklenince parça tesirli bomba gibi bir şey oluyorsun. Bunun yanında rahatsız olduğunu eklemek gerek. Delisin sen :)

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

wuw pekala tskler papatya:D

Yorumla
  • burcuublk
    burcuublk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 360 cevap paylaştı.

"Vahşi Seksi" çıktı!

Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni...

sdfghjkllkjhgfdfgjklkjhgfdfhjkl

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hahaha pekala:D

Yorumla
  • AloneLaWYeR
    AloneLaWYeR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

"Vahşi Seksi" çıktı!
    Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni...,

hahaha koptum ya :D:D doğruluk payı vardır ama :D:D

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
    • AloneLaWYeR
      AloneLaWYeR
      +1 yıl

hala gülüyorum :D

Yorumla
  • Scharbone
    Scharbone Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Vahşi Seksi
    Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni...

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vay pekâla tskler

Yorumla
  • keremDNZ
    keremDNZ Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.

"Çekici Seksi" çıktı!

0
    2 Yorumla
    • keremDNZ
      keremDNZ
      +1 yıl

haha bu abdetle epey namaz kılarız:)))

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

waww pekala, saygılar :)

Yorumla
  • ogz34
    ogz34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Vahşi seksi çıktı

ben gizemli ya da entelektüel bekliyordum gerçi bu da iyiymiş :)

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:D tskler

Yorumla
  • xsananex
    xsananex Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

"Komik Seksi" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:)) Güzel tskler.

Yorumla
  • karadag190
    karadag190 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

"Vahşi Seksi" çıktı!
    Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni... :D :D

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vayy pek:D

Yorumla
  • saraAnder
    saraAnder Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Senin seksiliğin masumiyetinden ileri geliyor. Sen bozulmamışsın, safsın ve pek tabii ki duruluğun çoğu kişinin aklını başından alıyor. Hassasın ayrıca ve az biraz da utangaç. Dünyanın en güzel görüntülerinden birisi de yüzünün kızardığı zamanlardır, o görüntüye kolunun dirseğe kadar olan kısmını verebilecek kişiler var. Ama sen yine de ilgi odağı olmayı pek sevmiyorsun. Ama o ince gülüşünün dikkat çekmemesi imkansız, ne yapsın insancıklar :)

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

pekala masum hanım:D

Yorumla
  • xDxLeMx
    xDxLeMx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Gizemli vu peki:)

Yorumla
    • xDxLeMx
      xDxLeMx
      +1 yıl

Fotadaki adamıda bana benzetiyorlar her yerde karsıma cıkıyo :)

Yorumla
  • FaNTaSyMaN
    FaNTaSyMaN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

"Vahşi Seksi" çıktı!

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vavv :D

Yorumla
    • FaNTaSyMaN
      FaNTaSyMaN
      +1 yıl

ewwet ;) moda girdim ben naapcaz :D :D

Yorumla
  • hatunm3raki
    hatunm3raki Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Senin seksiliğin gizeminden ileri geliyor. Bulmaca gibi bir şeysin sen, fazla konuşmazsın ve öyle bir tavrın var ki, sanki dünyanın en önemli sırrını biliyormuş da, söylemiyormuş gibi. Kafan okyanusun en derin yeri gibidir: Dehlizler vardır, anaforlar, kayıp kıtalar falan vardır orada. Orayı keşfetmeyi çalışan çok oldu, ama çoğu vurgun yedi, boğuldu falan: Başarabilen daha çıkmadı. Galiba senin olayın bu ulaşılmazlığın, yoksa değil mi? Neyse beynimiz yanmadan biz kaçalım :) :D

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hmm tskler :)

Yorumla
  • mrtnl
    mrtnl Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Verdi ara gazını, verdi ara gazını hayır aynaya baktığımda yine bir mahmut olarak görcem kendimi. Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni...

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hahahahah hahhaha :D

Yorumla
  • romeoalfonso
    romeoalfonso Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

"Vahşi Seksi" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:D peki tskler :d

Yorumla
  • MrJake
    MrJake Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl
    Diğer konusunda 536 cevap paylaştı.

Çekici Seksi

"Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana yakışıklı diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!"

Benim niye haberim yok bunlardan xD

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hmm hahaha :D

Yorumla
  • great-gatsby
    great-gatsby Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bu geçer not mu bilemedim ama sonuç böyle.
    "Vahşi Seksi" çıktı!

0
    3 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

hmm pekala tskler ::

Yorumla
    • great-gatsby
      great-gatsby
      +1 yıl

Aslinda son derece centilmen ve kibar olmaya calisan biriyim. Anlamadim.

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:Uydurma bir Test işte:)

Yorumla
  • majezic
    majezic Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl
    Diğer konusunda 491 cevap paylaştı.

aha da bu çıktı :))

"Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana yakışıklı diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!"

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Çekici hmm tskler:

Yorumla
  • AltezzaMio
    AltezzaMio Takip Et
    +1 yıl

"Vahşi Seksi" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Uw :D

Yorumla
  • Grkn06
    Grkn06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

"Gizemli Seksi" çıktı! :D Harbiden uyuşuyor
    Senin seksiliğin gizeminden ileri geliyor. Bulmaca gibi bir şeysin sen, fazla konuşmazsın ve öyle bir tavrın var ki, sanki dünyanın en önemli sırrını biliyormuş da, söylemiyormuş gibi. Kafan okyanusun en derin yeri gibidir: Dehlizler vardır, anaforlar, kayıp kıtalar falan vardır orada. Orayı keşfetmeyi çalışan çok oldu, ama çoğu vurgun yedi, boğuldu falan: Başarabilen daha çıkmadı. Galiba senin olayın bu ulaşılmazlığın, yoksa değil mi?

0
    3 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Gizemli vayy:)))

Yorumla
    • Grkn06
      Grkn06
      +1 yıl

Herkesin seçimleri kendi karakterine ayna tutar :)

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • BayAyaRsız
    BayAyaRsız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

ahahahahaha :D bakın ne cıktımm :=)

Toprağı bol olsun Tom Jones'un dediği üzere, sen tam bir "sex bomb"sun. Seksi terimi sözlükten fırlayıp ete kemiğe bürünse, senin suretini alırdı hiç şüphesiz. Giyimine, kuşamına söyleyecek söz yok; konuşman, tavırların falan da çok seksi; fakat bunlar senin seksiliğini tanımlamada eksik kalır. Sen bir bütün olarak seksisin ve bu doğuştan. Son olarak, Allah varsa sevgiline sabır versin, çünkü seni kıskanmaktan işine gücüne bakamaz valla :)

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

huuuu :D

Yorumla
    • BayAyaRsız
      BayAyaRsız
      +1 yıl

flksdjfklsjfkdsjfkdsjf :D AKREP burcu sonucda normal :d

Yorumla
  • Entropiii
    Entropiii Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Vahşi dedi..

0
    2 Yorumla
    • FROZE_
      FROZE_
      +1 yıl

Recep ivedik seksiliği var olm sende. .. asdadads

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

huhh :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vahşi Seksi
    dedi :D neyse evlenirsem eşime onaylatır dönerim size öyle mi değil mi diye :D

0
    3 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:DDD bak ya. DD

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:D :D eee doğruluğunu nasıl test etcem yoksa töbeee :D

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:DDDDD

Yorumla
  • aşırısolcu
    aşırısolcu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

KİBAR

0
    3 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Pekala kibar bey

Yorumla
    • aşırısolcu
      aşırısolcu
      +1 yıl

teşekkürler test için :)

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Rica ederim:)

Yorumla
  • Sanal_Çapkın
    Sanal_Çapkın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

0
    4 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

ilgin:c:D

Yorumla
    • Sanal_Çapkın
      Sanal_Çapkın
      +1 yıl

evet oraya ulaşabilen halen çıkmadı. ulaşmaya çalışan vurgun giyo :) Boşuna çapkın lakabını taşımıyorum :) Hak ediyomuşum demekki :)

Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:)))))

Yorumla
    • Sanal_Çapkın
      Sanal_Çapkın
      +1 yıl

ben gülüyomuyum gayet ciddiyim :)))))))

Yorumla
  • kloof24keek
    kloof24keek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

masum seksi

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

wuww peki :))

Yorumla
  • Yaldızgüz
    Yaldızgüz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

"Seksiliğin Vücut Bulmuş Hali"

Doğru ne diyim :D

1
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:D doğruya doğru denir:DD

Yorumla
  • Wackers
    Wackers Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Seksiliğin Vücut Bulmuş Hali" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Vay be güzel:D

Yorumla
  • Kızıl-kafa
    Kızıl-kafa Takip Et
    +1 yıl

" Komik Seksi " çıktı

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

Pekala tsk ederm :)

Yorumla
  • RiskBrainstorm
    RiskBrainstorm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

"Çekici Seksi" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

tskler:D

Yorumla
  • hexomega
    hexomega Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

komik seksi dedi:D

Senin seksiliğin komikliğinden ileri geliyor, ki senin türün en tehlikeli olanı. Çünkü bir insanın hem komik, dolaylı olarak zeki, hem de seksi olması kadar insanları etkileyen bir şey daha yok. Sadece komiklik bile tek başına yeterli olurken bunun üstüne yakışıklılık, çekicilik falan eklenince parça tesirli bomba gibi bir şey oluyorsun. Bunun yanında rahatsız olduğunu eklemek gerek. Delisin sen :)

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

ahaha pekala:D

Yorumla
  • selverus
    selverus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

0
    2 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

vayyy güzelmiş:D

Yorumla
    • selverus
      selverus
      +1 yıl

ben şimdi okudumda vay be neymısım ben ama doğru 2. bucuk saatte 1 posta attıgımı bılıyorum en erken :D sımdı cansuya hak verdım ıste yazık kız parcaldın bnı hayvan dıyodu sımdı anladım :D

Yorumla
  • naqshi
    naqshi Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

"Vahşi Seksi"

ona göre ayık olun!

0
    1 Yorumla
    • KirmiiziOjemm
      KirmiiziOjemm
      +1 yıl

:D aman peki:D

Yorumla
  • Devamını Gör (264)
Devamını Gör(309)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Senin Seksiliğinin Türü Ne_?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kalin bilek seksi mi? Ya da kalin bel? 20 cevap verildi
Burcunuza göre nereniz güzel? 30 cevap verildi
Güzelin düsmani cok olur? 12 cevap verildi
Burcuna göre ne kadar seksisin? 199 cevap verildi
Burcunuz ne? ♓? 50 cevap verildi
Burcuna göre ne kadar şımarıksın? 69 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨