Güncellemeler
1 yıl
şöyle diyeyim bakan tanışmak isteyen çok oluyor ama ben reddediyorum, istemiyorum. Erkeklerle arkadaşlık falan da kurmam. Ama bu seferki olay değişik olduğu için, bendeki belirtiler tuhaf olduğu için sordum nedir diye. Hiç yaşamadığımdan değil ki neden böyle bir algı oluştu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk defa mı biri baktı gözüm
Her bakana çekim hissedilir mi la
Nasıl bi yokluk
bakan çok oluyor sadece bunda saçma bir şey hissettim değişik olduğu için yazdım burayada zaten yukarıda da yazdım insanları yargılamadan önce bir taraflarınla değil beyninle okumayı dene yazıları
Hoşlanmak heyecan falan begenmişsin sende
çekici bir çocuk değildi ki😂
İlkmi oldu bu senin için
yooo
Hoşlanma olabilir ablamm
sence oda hoşlanmış mıdır yoksa öylesine mi ya çünkü devir iğrenç belki sapıgın biriydi :(
Umarım hoslanmistir tc erkeği de çocuğun yaş kaçtı sence
küçüktü yaa hatta benden de küçüktü yaş olarak bence. Ben 21 im yaşımı hiç göstermiyorum minyonum oda tahmini 18 vardı
Sapık ihtimali var 18 küçük değil
ya abla bende baktım o zaman bende mi sapık oluyorum o zaman
O pis bakmis ablam
ve hoşlantı değilse bakışları tacize giriyorda o yüzden bu konu beni rahatsız ediyor
sapıgı bir şekilde ayırt edebiliyoz bence oran burana bakıyor ama bu yalnızca gözlerime bakıyordu ve kardeşim yaşında çocuk ya bilemicem
Otobüs aşkları kısa sürüyor ya jxjsjdn
aşk olduğunu zannetmiyorum kdjdjd
Sana yanık
😒bakısma
bakışma olduğunu bende biliyom daha önceden hiç olmamıştı da o yüzden soruyorum🤦🏽♀️
Yanı daha once kımseyle goz goze gelmedın mı ya da bakmadıkar mı bakmadın mı bundan ne anlam cıksın yanı. Karsında duran bırıyle ıstemsızcede bakısırsın
karşısında çok kişi vardı hatta yanımda bir kız bile vardı hem benim buraya yazma sebebim bende değişik olduğum için bakan çok oluyo zaten mesele o değil ki