Burası büyük şehir değil küçük bir köy yeri. Mahalleden konuştuğum biri vardı ama sevgili değil arkadaşça. Sevgilisi varmış beni uyardı ondan uzak dur diye durmadim inadina konuştum. Geçen gün bu beni samanliga yakın bir yerde yakaladı yaninda iki kiz daha vardı. Ben sana ne dedim niye rahat durmuyon dedi kavga ettik ve basta ben buna saglam bir iki tane patlattim sonra kizlar araya girdi bir şey yapamadim. Sonra bunlar üzerimi çıkarmaya başladı ve giysilerimin hepsini alıp beni anadan dogma bıraktı. Böyle git bakalım eve rezil ol dediler kaçtılar. Arkadaşımı aradım giysi getirdi neyse ki rezillikten kurtuldum, simdi ben bunları ne yapayim
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Guncelli
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kaşınmışsın. Sevgilisi rahatsız oluyorsa bir erkekle inadına konuşmanın hiçbir anlamı yok.
Ama onlar da masum degil gururumla oynadilar
Ben onların yaptıklarını tasdiklemedim zaten ama sen bunu çağırmışsın kızım. Sevgilisi rahatsız oluyorsa bir erkeği sileceksin nokta. Kimsenin ilişkisindeki kara kedi olmanın sana bir faydası olmaz. Her zaman böyle zararını görürsün. Sen intikam alsan da onlar da devam edecek. Ama şunu bil ki bu olay yayıldıkça yayılır o küçücük yerde ama bir kişi bile sana hak vermez aksine adın çıkar sevgilisi olan çocuğun peşinden koşmuş diye.
İcimde kotuluk yoktu ama bu beni cok uzdu ben koye nasil doncektim telefonum olmasa 😔
İçinde kötülük olmasa o çocukla inatla konuşmayı sürdürüp ilişkisini tehlikeye atmak istemezdin kusura bakma. Yaşadığın şey için üzüldüm evet korkunç ama sen bu senaryoyu kendin yazmışsın bir yerde. Önce kendini suçla sonra onları. Bile bile yaptığın bir şey için içimde kötülük yoktu lafına kimse inanmaz.
Tamam ben de sucluyum ama onlar daha haksiz, bir parca bisey alsalar neyse de masum bir kiz anadan dogma soyulup birakilmaz biri gorse utancimdan ölürdüm
Masum kız kim sen misin? Kızım hem suçluyum hem masumum olmuyor. Kız seni insan gibi uyarmış başta dinlemeyerek resmen “ben her türlü sonuca razıyım bu çocuk için” demişsin onlar da sana bir sonuç göstermiş işte. Sen rahat dursaydın onlar da bunu yapmazdı. Bu da sana ders olur bir daha yapmazsın dua et telefonunu da gasp edip gitmemişler de birini arayabilmişsin. İntikam almak sana bir şey kazandırmaz yine söylüyorum ama arkadaşını şahitliğe ikna edersen git polise şikayet et.