18 yaşındayım ve bu satırları yazarken içimde tarifsiz bir mutsuzluk ve yalnızlık var. Doğuda, küçük bir köyde ailemle birlikte yaşıyorum, ama bu zamana kadar hiçbir zaman gerçekten güzel şeyler yaşayamadım. Çocukluğumu yaşayamadım; evde hep yalnız başıma kaldım, hiç arkadaşım olmadı. Okulda, çirkin ve şanssız, utangaç biri olduğum için sürekli dışlandım. Kimse beni sevmedi, kabul etmedi. Ben de bu yüzden kendimi tamamen derslere verdim. Teneffüslerde diğer çocuklar oyun oynarken ben sınıfta kalıp ders çalışırdım. Sonra, bazı sebeplerden dolayı açık liseye geçmek zorunda kaldım.
Güzellik takıntım beni derin bir depresyona sürükledi. Aynaya baktığımda kendimden nefret ederdim. Ağladığım zamanlar çok oldu, bazen saatlerce ağlardım. Ve hala ağlıyorum. Güzel olsaydım belki de sevilirdim diye düşünüyorum. En önemlisi, ailem beni severdi. Kızım diye hiç değer görmedim, hep sevgisiz büyüdüm. Şu anda bu satırları yazarken içimdeki acı ve öfke tarif edilemez.
Buraya kadar okuyan kişi, sana gerçekten teşekkür ederim. Beni dinlediğin için minnettarım. Sınavlara gittiğimde akranlarımı görüyorum; hepsi benden daha mutlu, neşeli ve güzel. Onların yanında kendimi ezik bir böcek gibi hissediyorum. Eve döndüğümde ise yalnızlığım beni boğuyor ve tekrar ağlamaya başlıyorum. Moralim sürekli çok bozuk, kendimi çok değersiz hissediyorum. Biraz güzel olsaydım ne olurdu ki? Belki de hiçbir şey değişmezdi, ama en azından dışlanmazdım.
Lütfen bana "önemli olan iç güzellik" demeyin. Çünkü bu dünyada çoğu insan dış görünüşe göre değerlendiriyor. Dış görünüşü kötü olan birinin içine bile bakmak istemiyorlar. Ne yazık ki böyle bir toplumda yaşıyoruz. Artık bu psikolojiyle yaşamak çok zor geliyor. Ne yapmalıyım? Hayatın anlamını bulamıyorum. Kendime olan inancımı kaybettim. Her gün biraz daha tükeniyorum. Artık kendimi toparlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. İçimdeki bu karanlık beni yutuyor ve ben buna daha fazla dayanamayacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimde dış görünüşüm çok kötü 160 boyundayım cilt sorunlarım var yüzüm asimetrik biraz. önemli olan iç güzellik değil insanlar genelde dışa bakar ama beni de çok seven biri var onun sayesinde mutluyum bende hemde üniversitede ilk defa bi kaç tane arkadaş edindim gibi şimdilik. derdini anlatırsan dinlerim
Derdimi anlattım zaten dinlediysen teşekkür ederim ☺️
dinledim kanka üniversiteye gideceksen orada yalnız kalmazsın bir kaç kişiye merhaba dersen genede intihar etme sen
Tekrardan teşekkürler İntihar etmek işin şakasıydı 😂😂 sırf daha çok insan sorumu görüp cevaplasın diye öyle yazdım ama onun dışında söylediklerimin hepsi doğru üniversiteye gideceğim ama kendimi yetersiz hissediyorum böyle sanki hiçbir şey bilmiyormuş ezik bir böcek gibi hissediyorum bu yüzden ben kendimi geliştircem daha üniversiteye gitmeme iki sene var bu iki sene içinde spor yapıp konuşmamı etkileyici ve akıcı bir hale getircem elimden geldiğince spor ve bakımda yapacağım inşallah düzelcek her şey zaten ben artık yavaş yavaş çirkin olduğumu kabulleniyorum yani öyle olması gerekiyor kişisel problemlerimi tek tek çözmeye çalışacağım yoksa hayat cehennem gibi çirkinlere..
Güzelliğinle takdir edilmemişsin ama başarınla edilebilirisn.
Erkekler için çirkin kız yoktur