Yaş 18 katı bir ailede yaşayan çok çirkin bir kızım benim ne suçum vardı bu kadar çirkinim kimse beni sevmez intihar edeceğim 😭?

18 yaşındayım ve bu satırları yazarken içimde tarifsiz bir mutsuzluk ve yalnızlık var. Doğuda, küçük bir köyde ailemle birlikte yaşıyorum, ama bu zamana kadar hiçbir zaman gerçekten güzel şeyler yaşayamadım. Çocukluğumu yaşayamadım; evde hep yalnız başıma kaldım, hiç arkadaşım olmadı. Okulda, çirkin ve şanssız, utangaç biri olduğum için sürekli dışlandım. Kimse beni sevmedi, kabul etmedi. Ben de bu yüzden kendimi tamamen derslere verdim. Teneffüslerde diğer çocuklar oyun oynarken ben sınıfta kalıp ders çalışırdım. Sonra, bazı sebeplerden dolayı açık liseye geçmek zorunda kaldım.

Güzellik takıntım beni derin bir depresyona sürükledi. Aynaya baktığımda kendimden nefret ederdim. Ağladığım zamanlar çok oldu, bazen saatlerce ağlardım. Ve hala ağlıyorum. Güzel olsaydım belki de sevilirdim diye düşünüyorum. En önemlisi, ailem beni severdi. Kızım diye hiç değer görmedim, hep sevgisiz büyüdüm. Şu anda bu satırları yazarken içimdeki acı ve öfke tarif edilemez.

Buraya kadar okuyan kişi, sana gerçekten teşekkür ederim. Beni dinlediğin için minnettarım. Sınavlara gittiğimde akranlarımı görüyorum; hepsi benden daha mutlu, neşeli ve güzel. Onların yanında kendimi ezik bir böcek gibi hissediyorum. Eve döndüğümde ise yalnızlığım beni boğuyor ve tekrar ağlamaya başlıyorum. Moralim sürekli çok bozuk, kendimi çok değersiz hissediyorum. Biraz güzel olsaydım ne olurdu ki? Belki de hiçbir şey değişmezdi, ama en azından dışlanmazdım.

Lütfen bana "önemli olan iç güzellik" demeyin. Çünkü bu dünyada çoğu insan dış görünüşe göre değerlendiriyor. Dış görünüşü kötü olan birinin içine bile bakmak istemiyorlar. Ne yazık ki böyle bir toplumda yaşıyoruz. Artık bu psikolojiyle yaşamak çok zor geliyor. Ne yapmalıyım? Hayatın anlamını bulamıyorum. Kendime olan inancımı kaybettim. Her gün biraz daha tükeniyorum. Artık kendimi toparlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. İçimdeki bu karanlık beni yutuyor ve ben buna daha fazla dayanamayacağım.

Yaş 18 katı bir ailede yaşayan çok çirkin bir kızım benim ne suçum vardı bu kadar çirkinim kimse beni sevmez intihar edeceğim 😭?