Dün hic bir sey yoktu gayet iyiydik. Eve geciyoruuummm diye mesaj atmisti en son.. ondan sonra kayboldu uyumuş direkt. Ve su anki durum bu.. bi anda böyle olunca ben de şaşırdım, yoksa böyle üst üste yazmam rahatsız da etmem..
Neyin var diyorum cvp yok, daha da yazmayacagim dönene kadar?
Erkeğe biraz kendisini yenilemesi için müsade edin. 4 saat yazmamış olması seni istemiyor anlamına gelmiyor. Adam güzelce yazmış fenerin maçı vardı diye.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Anliyorum.. fakat benlik bir şey olmadigini söylediği halde BANA soğuk. Ariyorum acmiyor.. normalde deli gibi arayan adam bi anda böyle oldu, neyse yazarsa yazar yazmazsa da kendi bilir diyorum..
Hep denk geliyorum böyle paylaşımlara fikir danışıyorsunuz bir Allah'ın kulu da yardımcı olmuyor ayrıl daha iyisini bulursun vs vs bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolaymi ya gerçi olmayan için kolay sana tek diyebilcegim şey fazla üstüne gitme yanında olmaya çalış yıl olmuş 2024 ekonomik olarak piskolojimiz o kadar bozuldu ki intar etme noktasına gelebiliyoruz bazen seni kendinden sogutmakta istiyor olabilir daha iyilerini hak ediyorsun kafasıyla insan oğlu maldır iki gram aklıyla hep karşıdaki insanın aklıyla düşünmeye çalışır yok şu senin için daha iyi olur yok böyle olsa daha mutlu olur neyse sen demek istediğimi anladın umarım pişman olacak şeyler yapılmaz Sevgi kolay inşa edilmiyor ama çok kolay yıkılıyor
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
En iyi cevap 🥺 cok tesekkur ederim, ama sanirim gercekten bitirmek istedi.. ve basardi dunden beri yazmiyor. Yaninda olmak istediğimi söyledim. Yardim edebilecegini bilsem direkt sana yazardim zaten diyip gecistirdi. Aramak istemedi.. tamam dedim. Ve dunden beri yazmiyor, kendi kendime agladim hassaslastim dogal olarak üzüldüm yani.. toparlanmaya çalışıyorum 🙏🏻 amaci sogutmakmis.. ben de yazmam yani
Mac ne alaka mk. Sanki elinde degil telefon. Baska kizla konustugu cok net. Bas engeli gec. Boyle kiz gibi trip yqpmasi cok sacma. He sen ne ettin ne dedin ne yqptin onu bilmiyorum tabi
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hiiic bisey yoktu o çok iyiydik ben bisey de yapmadim konustuk “eve geciyorm bebegimmm” dedi gidis o gidis🙈
Ağğğğğğ okurken kriz geçirdim yaa sana kıymet vermiyor bırak daha iyisini bulursun ya en fazla bi kaç gün üzülürsün şu adam için sonra geçer bunu bir süre daha çekme yazık canına.
Cunku ortada hic bir sebep yokken beni sogutmaya çalışıyor kendinden. Ben tanidigi diger kizlar gibi onun hayatini mahvetseydim hakederdim bu davranışını. Eski sevgilisine böyle yapip uzaklastirmaya calisti kendinden.. benle konusmaya başlamıştı. Haberim yoktu sevgilisinden. Sonra bana dedi ki anlasamiyoruz onunla zaten.. benim de hic sevgilim olmamisti bu zamana kadar.. canım gibi inandim 26 yasindayim ve dogru insani buldum sandim neyse ders olur bana da
Üzülme canım bunlar hep böyle aynen senin kusurun yok kendini soğutmaya çalışacak sonra işte sen ayrılacan onlarında vicdani rahat olacak amaç bu sen değerlisin üzme tatlı canını
Ben de bu arkadaş birazcık daralmış ve bunalmış ve sana yazmak istememiş belki geçici bir şey de olabilir belki senden soğumuş da olabilir ama ben daralmış olacağını düşünüyorum.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum.. yazmıyorum o yazarsa yazar artik yazmazsa da anlamis olurum.. Senlik bir sey yok demis az önce ama sanmıyorum..